Kaffe: Kaffe Drikkevarer & Opskrifter Tips

Kaffe med smag som dessert

For dem med en sød tand, kan flavored kaffe tjene som et godt alternativ til dessert! Næste gang du kræver en skål af vanille is eller en chokolade silke pie, så prøv vanille fløde eller chokolade sludder flavored kaffe i stedet.

Du vil tilfredsstille din trang uden at gå over din kalorie grænse.

Hvis du ikke tæller kalorier, men elsker tanken om kaffe og chokolade efter middag, bør du også prøve den dekadente opskrift nedenfor:

Ingredienser:

* 3-1 / 2 ounce bedste kvalitet mælkechokolade, meget finthakket
* få korn af salt
* 1/4-kop tunge fløde
* 1-kop vand
* 2 tsk. instant kaffe

* Valgfri garniture af let sødet flødeskum
* Barberet eller revet mælkechokolade

Metode:

I lille mikrobølgeovn skål, kombinere finthakket mælkechokolade og salt. Mikroovn på 50 procent (medium) power i tredive sekunders intervaller, omrøring godt efter hver, lige indtil chokoladen næsten er smeltet, så rør indtil fuldstændig smeltet og glat. På høj strøm, varme tunge fløde, indtil det er meget varmt. Alt på én gang, tilføjer varme fløde til smeltet chokolade. Rør eller piskeris rask indtil glat (hvis du absolut ikke kan få denne blanding glat, proces ved høj hastighed i en foodprocessor udstyret med stål klinge lige indtil glat) .I to-cup flydende foranstaltning, varme vand på høj effekt indtil meget varmt. Føj instant kaffe til varmt vand og rør godt. Gradvist tilføje omkring halvdelen af ​​varm kaffe til mælkechokolade blanding, omrøring eller røre godt efter hver tilsætning. Tilføj denne blanding tilbage til den resterende varm kaffe i to-cup flydende foranstaltning.

Hvis det er nødvendigt, varme drik i to kop flydende foranstaltning 50 procent (medium) strøm, indtil dampende varm. Skellet mellem to krus (8 ounce hver). Hvis det ønskes, pynt som foreslået ovenfor. Serveres straks.

En god kaffe Opskrift på Crisp efterårsmånederne

Når vejret bliver sprøde og jorden er dækket med røde og gule blade, en kop krydret kaffe synes apropos. Du kan prøve en vidunderlig Fair Trade Pumpkin Spice smag parfumeret med kanel og pumpkin pie krydderier på www.greenmountaincoffee.com. Du kan også oprette din egen velsmagende godbid, som dette krydret kaffe opskrift nedenfor:

Ingredienser

* 4 til 7 hele nelliker
* ½ tomme kanel bark (hel kanel)
* 4 til 7 hele grønne kardemomme
* 1 til 3 tsk. Brunt sukker (hvis det ønskes)
* Flødeskum
* Barberet Chokolade og kanel drys
* Kaffe

Brygge en kande din foretrukne kaffe, lidt for stærk.

I en lille gryde, tilsæt 1 1/2 kop vand, 4-7 fed, 1/2 tommer kanel bark brudt op, 4-7 hel kardemomme i forskudt tips og 1-3 teskefulde sukker. Varm op til kogepunktet i 3-4 minutter.

Bland kaffe og spice mix, hældes i kopper, top med flødeskum og drys med chokolade og kanel.

Tilføj mere sukker, hvis det ønskes.

Det gør også en stor drink med nogle Tia Maria eller Mozart-likør, for en mere voksen drink om aftenen.

Julen Coffee

Eggnog er stor, men denne ferie sæson, hvorfor ikke overraske familie og venner med en ny ferie drikke? Dette aromatiseret kaffe godbid funktioner muskatnød, kanel og kakao.

* 1 kande kaffe (10-cup ækvivalent)
* 1/2-kop sukker (bagerens sukker er bedst med det mindre hurtigere at opløse granulater)
* 1/3 kop vand
* 1/4 kop usødet kakao
* 1/4-tsk. kanel
* 1 knivspids reven muskatnød
* Piskning creme til topping

Forbered kande kaffe.

I en mellemstor gryde, varme vand til en lav kog. Tilsæt sukker, kakao, kanel og muskatnød. Bringe tilbage til en lav kog i omkring et minut, under jævnlig omrøring.

Varme dage, Cold ... Kaffe?

På en varm dag, der er ikke noget bedre end en kold kop ... kaffe? Tilføj ordene "aromatiseret" og "ice", og konceptet er langt mere spiselig. Tjek tre iskaffe opskrifter fra www.greenmountaincoffee.com der vil banke din flip-flops off!

Nutty Rainforest Freeze

* 1 kop (6 ounce) Fair Trade Rain Forest Nut kaffe (brygges stærk)
* 2 spsk. tunge fløde (eller halvt & halvdelen, eller ...)
* 2 tsk. Sukker (eller 2 pakker Splenda)

Brug grundlæggende teknik: brygge frisk kaffe, tilsæt sødemiddel til varm kaffe. Fyld shaker med is, tilsæt mejeri over is. Tilføj kaffe, shake, stamme og tjene i kølet glas. Garner med en sød jordbær, delt og hænges på kanten af ​​glasset.

Blueberry Rhapsody
* 1 kop (6 ounce) Wild Mountain Blueberry kaffe (brygges stærk)
* 2 spsk. tunge fløde (eller halvt & halvdelen, eller ...)
* 2 tsk. Sukker (eller 2 pakker Splenda)

Bruger grundlæggende teknik. Pynt med friske blåbær, selvfølgelig!

Pecan Praline Drøm

* 1 kop (6 ounce) Southern Pecan kaffe (brygges stærk)
* 2 spsk. tunge fløde (eller halvt & halvdelen, eller ...)
* 2 tsk. Sukker (eller 2 pakker Splenda)
* 1 tsk. Kaffe karamel sauce

Brug grundlæggende teknik. Så swirl karamel sauce i afkølet martini glas, før du tilføjer anstrengt iskaffe mix ... Vil du have en Southern Turtle? Swirl karamel og chokolade saucer i glasset!

Kaffe i desserter

Der er et væld af lækre desserter, der omfatter kaffe blandt ingredienserne. At komme i gang, kan du prøve disse lækre Cappuccino Brownies.

Cappuccino Brownies

For Brownie Layer
8 ounce fin kvalitet bittersød chokolade (ikke usødet)
1 kop valnødder
1-1 / 2 pinde (3/4 kop) usaltet smør
2 tbls. Instant espressopulver *
1 tbls. kogende vand
1-1 / 2 kopper granuleret sukker
2 tsps. vanilje
4 store æg
1 kop alle formål mel
1/2 tsps. salt

* Tilgængelig på specialkemikalier fødevarebutikker og nogle supermarkeder

Gør Brownie Layer
Forvarm ovnen til 350F.
Smør og mel en 13 x 9 tommer bradepande.
Hak chokolade og valnødder og skæres smør i stykker. I en kop, opløses espressopulver i kogende vand. I en metal skål, sat over en gryde på knap ulmende vand, smelte chokolade og smør med espresso blanding, omrøring indtil glat. Fjern skålen fra varmen og afkøles blandingen til lunken. Rør sukker og vanille. Rør æggene et ad gangen, under omrøring godt efter hver tilsætning, og rør i mel og salt indtil lige kombineres. Rør valnødder. Hæld dejen i bradepande og glat top. Bag brownie lag i midten af ​​ovnen 22 til 25 minutter, eller indtil en tester kommer ud med krummer vedhængende.

Find flere lækre kaffe opskrifter her i vores Coffee Lovers 'opskrift Collection

Hvidvin i kaffe og kaffe-flavored Spiritus

Kaffe og spiritus har altid været en fantastisk kombination. Væsker, der går usædvanligt godt med kaffe omfatter Frangelico, Kahlua, Amaretto, Grand Marnier, Irish Cream og Butterscotch Snaps. Nogle virksomheder, såsom Starbucks, indså, hvor populære spiritus og kaffe er virkelig, og har skåret ud mellemmand ved at skabe kaffe-flavored likør. På den anden side af ligningen, berømte-vodka mærke Absolut, har offentliggjort en opskrift på kaffe aromatiseret spiritus, featured nedenfor. Vi har endnu en anbefaling til alle jer kaffe-flavored spiritus fans: det fungerer smukt i is.

Absolut opskrift på kaffe Liquor

2 kopper vand
2 kopper hvid sukker
1/2 kop tør pulverkaffe (frisk jar)
1-tsk. ren vanille ekstrakt
1 1/2 kopper vodka

Kog vand og sukker indtil opløst. Sluk varme. Tilsæt langsomt tør instant kaffe og fortsæt omrøring. Tilføj vanille ekstrakt til vodka, derefter kombinere den afkølede sukkersirup og kaffe løsning med vodka. Cover stramt og rystes kraftigt hver dag i 3 uger. For Tia Maria: Stedfortræder brandy for vodka.

Kaffe Fudge Brownies

Hvis verden er delt mellem dem, der elsker cakey brownies og dem, der foretrækker deres fudgey, er der udbredt enighed i begge lejre at en antydning af kaffe smag er den bedste måde at forbedre på noget, der næsten trodser forbedring. Bemærk jeg sagde hint. Vores mål er at tilføje en hvisken kaffe smag, ikke råbe det fra det høje - det er brownies, trods alt - og vi nå dette mål med en subtil en-to kaffe Punch: lidt malet kaffe, og nogle kaffe likør. Advarsel til dem af jer, som mig, der har en vane med slikke redskaber og kan undre sig over dette: kaffe smag er slået i dejen, men mere fremtrædende i de bagte brownies.

3/4 kop (1 1/2 pinde) usaltet smør, i flere stykker
8 ounce halvsød eller bittersød chokolade, groft hakket
2 spsk fint formalede, næsten pulver-lignende kaffe (se note nedenfor)
2 spsk Kahlua eller anden kaffe likør
1 kop melis
1 kop pakket lys brun sukker
4 store æg ved stuetemperatur
2 tsk vanilje ekstrakt
1 1/2 kopper alle formål mel
1/2 tsk salt
1 kop hakkede valnødder eller pekannødder
1. Sæt smørret i toppen af ​​en dobbelt kedel og begynder at smelte det over knap ulmende vand. Som smør begynder at smelte, tilsæt chokolade, sprede den jævnt snarere end dumping det i en stor bunke. Lad blandingen over varme til cirka 5 minutter, indtil smeltet, derefter røre at glatte. Overfør toppen af ​​dobbelt kedel til en afkøling rack og rør i jorden kaffe og Kahlua. Cool i 15 minutter.

2. I mellemtiden Forvarm ovnen til 350 grader. Let smør en 9- ved 9-tommers kage pan og støv det med mel, banke ud af det overskydende. (Brug ikke en mindre gryde.) Sæt til side.

3. Kombiner sukker i en stor skål. Gnid med fingrene for at bryde op nogen klumper. Tilsæt æg. Ved hjælp af en elektrisk mixer, slå på medium-høj hastighed i ca. 30 sekunder, indtil godt blandet. Blend i vanille. Tilføj den smeltede chokolade og blend på medium hastighed lige indtil jævnt blandet.

4. Sigt mel og salt i en mellemstor skål. Rør det i chokolade blandingen, omkring halvdelen ad gangen, indtil det er jævnt blandet og ingen tørre striber tilbage. Rør nødder. Skrab dejen i den klargjorte pan og glat med en ske.

5. Bag brownies på midten ovnen rack i 30 til 35 minutter. Når du er færdig, vil brownies er steget noget, og vil have en tynd, sprød top skorpe. En tandstikker indsat i midten skulle komme med lidt dej vedlagt. Prøv ikke at over bage.

6. Overfør brownies til en afkøling rack og køle grundigt. For at få den reneste snit, dække og opbevares i køleskab i flere timer før udskæring. Tjene lidt kold eller ved stuetemperatur.

Gør 16 brownies

Bemærk: Når jeg har brug for at gøre fintmalet kaffe til en opskrift som denne, gør jeg det i enten min blender eller - endnu bedre - min mini-chopper stil kaffemølle. For de bedste resultater vil jeg normalt blandes i lidt af den samlede mængde sukker med kaffebønner - måske 2 til 3 spsk.

Find flere lækre kaffe opskrifter her i vores Coffee Lovers 'opskrift Collection

Realiseringen dampet mælk

For at gøre dampet mælk, også kendt som mikroskum, for en espresso drink ligesom cappuccino, skal du bruge en espressomaskine med vanddamp tryllestav.

Hvordan til damp / skum mælk:
- Fyld en rustfri stål mælk kande med mælk.
- Placer damprøret i kande og åbn damp ventil.
- Sæt din damp ventil hånd under kanden, så håndfladen rører bunden af ​​kanden
- Anbring damp spids lige under mælkens overflade. Hvis det er for højt, vil boblerne være for stor, for lavt, vil du ikke få bobler på alle. Dampen spids skal være præcis i midten, så små bobler hurtigt vil udvide mælken. Hæv staven som mælken udvider sig. Vær sikker på at lytte til hvisken / hvæsende / sugende støj.
- Hvis kanden mod din håndflade er kropstemperatur (ca. 37 grader Celsius), stop udvide mælk og sænk staven langsomt ind i mælken. Hvirvle det over bunden til at opvarme mælken lidt.
- Hvis kanden mod din håndflade bliver for varm at røre ved, slukke for damp, banke kanden forsigtigt på tælleren, og hvirvle mælken langsomt i et par sekunder.

For flere kaffe tips, tjek: http://www.toomuchcoffee.com

Boule de Neige

10 ounce hakket halvsød mørk chokolade
5 fl. oz. brygget kaffe
1 kop ubleget sukker
10 ounce smør
5 mellemstore æg
5 chokolade garnishes

Smelt chokolade, smør, kaffe og sukker. Pisk æg tempure i chokolade blanding. Let spray en 2 tommer eller 4 tommer gryde. Hæld chokolade blandingen i gryden. Brug gummiskraber.

Bages i en lav 300 F ovnen i 60 til 70 minutter. Opbevares i køleskab natten over. Serverer 5.

Find flere lækre kaffe opskrifter her i vores Coffee Lovers 'opskrift Collection.

Mocha Java Shake

½ kop kold forberedt stærk kaffe (Mocha Java selvfølgelig!)
4 trekanter fra en 100g Toblerone chokolade bar (eller tilsvarende beløb)
Blend på høj hastighed, indtil chokoladen er hakket i små stykker
Tilsæt 2 kopper is (kaffe, chokolade eller vanilje)
Blend på høj hastighed, ved hjælp af On / 0FF handling indtil glat.
Hæld i glas
Serveres straks.
Gør ca. 2 - 8 ounce portioner.

Find flere lækre kaffe opskrifter her i vores Coffee Lovers 'opskrift Collection

Smoothie Opskrifter: Tyk Coffee Banana Smoothie

Smoothie opskrifter er meget populære i disse dage, og med god grund: De er enkle at forberede, godt for dig, og lækre. En smoothie er en stor morgenmad på flugt, når du er presset på for tiden. Alligevel er der et par lidt forberedelse særheder, der adskiller en god smoothie fra en stor en - i hvert fald i min bog. For en, jeg gerne par-fryse frugten jeg bruger - ikke rock solid, vel at mærke - fordi det hjælper tykkere drikken; stuetemperatur frugt kun gør det tyndere. Ditto for væsken jeg bruger, i dette tilfælde kaffe - som regel tilovers fra puljen jeg har lavet den morgen. Som fremstillet her, denne smoothie har en mild kaffe smag, men hvis du ønsker en stærkere kaffe spark derefter gå videre og bruge nogle af eller alle kaffe yoghurt i stedet for den franske vanille. Bemærk, at chokolade sirup kan anvendes som godt, for en mocha smagsprofil - men går let med det, så du ikke maskere kaffe smag. Endelig aldrig over-blanding smoothies fordi friktionen tendens til tynde dem ud.

3/4 til 1 kop frisk brygget kaffe, afkølet
1 medium banan, skrællet
1 til 2 spsk sukker eller honning, til at smage (valgfrit)
1 1/2 kopper fransk vanille yoghurt (fedtfattig eller nonfat er fint)
1 til 2 spsk proteinpulver eller andre ernæringsmæssige pulver (valgfrit)
1 tsk chokolade sirup (valgfrit)
1 dråbe vanille ekstrakt

1. tyve til tredive minutter før du planlægger at blande din smoothie, sætte kaffe i en lavvandet gryde og sæt den i fryseren, omrøring én eller to gange efter 15 minutter. Det bør blive sjappet-iskolde. Tynde skive banan på en plade og sætte det i fryseren så godt, til nedkøling. Mens du venter, chill de 2 eller 3 glas, du planlægger at tjene dette i.

2. Når du er klar til at gå videre, kombinere den kølede kaffe, bananer og sukker efter smag i en blender. Blend lige indtil glat.

3. Tilsæt yoghurt og enhver af de øvrige ingredienser, du ønsker at bruge. Blend igen, kort, lige indtil glat. Smag, tilføjer lidt mere sukker, hvis nødvendigt. Overførsel til de kølede briller og tjene.

Gør 2 til 3 portioner

Find flere lækre kaffe opskrifter her i vores Coffee Lovers 'opskrift Collection.

Kaffe opskrifter: Kaffe i alt!

Kaffe opskrifter? Absolut. Du vil blive overrasket over, hvor alsidig kaffe er, når det kommer til madlavning. Der er bogstaveligt talt snesevis af drikkevarer og dessert opskrifter, der omfatter kaffe. Og glem ikke at tænke på følgesvend kaffe for din vigtigste retter.

Her er blot nogle af de kaffe opskrifter fremhævede på vores kaffe elsker opskrift Collection sider:

Tyk Coffee Banana Smoothie
Iced Mocha
Coffee Time Blueberry Pie
Walnut Kaffe Cookies
Maple Pecan Bars
Verdens bedste kaffe Fudge Brownies
Old Fashioned French Vanilla Coffee Ice Cream
Kaffe Granita

Hvis du gerne vil se den fulde liste over store kaffe opskrifter, skal du sørge for at tjekke de kaffe elsker opskrift Collection sider ved kaffe og te Warehouse.