Kaffe Forhindrer Hjerte-kar-sygdomme

Kaffe Forhindrer Hjerte-kar-sygdomme
Forskellige forskere har forskellige synspunkter om effekten kaffe har på vores krop. Nogle af dem kalder det en "guddommelig drik" (ikke blot på grund af dens smag, men for sine værdifulde aktiver samt), andre skylden det til alle former for "dødssynder", såsom tidlig død på grund af akutte tilstande af hjerte-kar-sygdomme . Den omstændighed, at koffein øger blodtrykket blev opdaget for lang tid siden, men det viser sig, andre komponenter findes i kaffe neutralisere denne virkning.

En nylig undersøgelse har vist, er, at regelmæssig indtagelse af kaffe ikke relateret til dødsrisiko i midten alderen mennesker. Øget forbrug af drikken er ikke forbundet til større risiko for kræft udvikling så godt. Tværtimod, kaffe er godt for os, da det øger kredsløbssystemet.

Desuden har forskerne opdaget, at kvinder, der drikker 2-3 kopper kaffe om dagen, har 25% mindre chance for at dø af hjerte-kar-sygdomme end dem, der ikke forbruger den forfriskende drik. Mænd har brug for større mængder - 4-5 kopper kaffe om dagen.