Kærlighed vs Forelskelse

Kærlighed vs Forelskelse

I et nyt forhold, kan du kæmpe med spørgsmålet om kærlighed vs. forelskelse. Du føler at du er på toppen af ​​verden, og det er alt sammen på grund af denne nye person i dit liv. Dine følelser er øget, og du kan spekulerer på, om det er ægte kærlighed, eller bare en hurtig forelskelse tur.

Hvordan Kærlighed og Forelskelse er lignende

Grunden hvorfor det er så svært at forstå kærligheden vs. forelskelse skyldes, at mange af de følelser er ens, især i de tidlige stadier af et forhold.

Når du først forelsker eller blive betaget af en person, vil du tro denne person er det bedste, der nogensinde er sket for dig. Du vil tænke over den person, ofte og har svært ved at koncentrere sig om andre ting. Når du er med denne person, vil du ikke være i stand til at stoppe smiler og griner. Når du er sammen med andre mennesker, vil du have en vanskelig tid på at tale om noget andet end din nye kæreste. Du føler opstemt og ikke nogensinde ønsker at komme ned fra den høje af dine følelser.

Kærlighed vs. Forelskelse: Forstå forskellen

Mens begyndelsen følelser af kærlighed vs forelskelse er ens, vil forskelle opstår ganske hurtigt som forholdet modnes.

Forelskelse

Forelskelse er en midlertidig voldsom sindsbevægelse. Du oplever intens seksuel tiltrækning til den person. Dine følelser har overtaget dit liv. Du vil begynde at sætte den person, der ser ud som den dit livs kærlighed foran de ting, der plejede at være vigtige for dig. Du kan skubbe venner til side, fald produktivitet på arbejdspladsen og skabe konflikt med familien på grund af din optagethed se din nye kæreste eller veninde.

Du mener, at din nye forhold er ufejlbarlig, indtil spændingen svinder. Dine følelser begynder at falde til ro, og du finde dig selv uinteresseret i den person. Du spekulerer på, hvad der skete med lidenskab. Den næste ting du ved, du har intet tilbage til den person. Du må regne du faldt ud af kærlighed og du går videre, i virkeligheden, du var aldrig virkelig forelsket.

True Love

Mens forelskelse kan føle grand, er det ofte et supplement og ikke en erstatning i dit liv som forelskelse kan være. Ægte kærlighed omfatter alle de følelser af forelskelse, men kan præsentere sig på et lavere, mere konstant niveau. Du vil føle seksuel tiltrækning til din partner, men det vil ikke forbruge dig som det gør, når man er forelsket. Du vil føle, at du har den perfekte balance i dit liv.

Som din kærlighedsforhold modnes, vil du bemærke, at graden af ​​spænding og lidenskab, som var til stede i starten af ​​dit forhold kan ikke længere til stede. Med forelskelse, signalerer ofte slutningen af ​​forholdet. Når det er ægte kærlighed, du fortsætter med at vil være med personen og nyde hans / hendes selskab. Med kærlighed dine følelser skifte til et dybere niveau, men de ikke forsvinder ligesom forelskelse.Forelskelse er følelser uden den dybere følelse af kærlighed. Kærlighed er, hvad bringer dig igennem, når starten af ​​et forhold er ikke længere nyt og spændende. Kærlighed vil positivt påvirke alle områder af dit liv, og ikke forbruge det som forelskelse kan. Når jeg forsøger at finde ud af, om hvad du oplever kærlighed eller forelskelse, tage et skridt tilbage, så tjek dit niveau af følelser, og hvor meget de styrer dit liv. Se om du kan tage din intensitet ned et hak og stadig føle sig godt om forholdet. Uanset hvad, vil tiden altid fortælle i sidste ende.