Kærlighed Kuponer for Valentinsdag

Kærlighed Kuponer for Valentinsdag


Oprettelse kærlighed kuponer til Valentinsdag er en sød og mere personlig måde at fejre den romantiske ferie. Cards, blomster, chokolade, er selv smykker ofte som de facto gaver, der skal gives, men romantik er mere virkelig til udtryk gennem den gave af tid og opmærksomhed - og som regel, kærlighed kuponer giver begge. Især i magre økonomiske tider, hvor diamanter og en weekend på et resort er ikke muligt, kan kærlighed kuponer være en slags romantisk IOU, sprede den følelse af kærlighed og hengivenhed længe forbi 14 Februar.

Printable Kærlighed Kuponer

Hvis du har brug for hjælp at hente kuponer, så tjek disse nyttige tips.

Kærlighed Kuponer for Valentinsdag

Download kærlighed kuponer

Typer af Kærlighed Kuponer for Valentinsdag

Generelt elsker kuponer opdeles i tre kategorier, som kunne kaldes "Romantisk," "forkælelse," og "Sexy". En vigtig ting at huske er, at ord i første sætning i denne artikel: CREATE. Der er masser af steder online for at udskrive "standard" kærlighed kuponer (og nogle vil blive opført senere), men de vil betyde meget mere, hvis du bruger lidt tid virkelig overveje, hvad din partner vil virkelig ønsker, og give det til dem. Her er nogle konturer og eksempler til at få dine kreative safter flyder:

Romantisk

Romantisk kærlighed kuponer er kuponer, der er beregnet til at blive nydt af begge parter, med det mål at øge intimitet og forbindelse mellem de to. De skal være konstrueret til både mennesker til at være aktive, ikke kun én at give til den anden.

  • Candlelight Dinner
  • Evening Out ​​Dancing
  • Champagne ved firelight

Det er vigtigt at tænke over, hvad der rent faktisk romantisk i dit forhold - for nogle, hotdogs på en Cubs spil er en fantastisk fælles oplevelse, eller madlavning et måltid sammen og ser en dårlig komedie. Du må ikke forsøge at ændre dit forhold til at passe de stereotype romantiske selvfølgeligheder; gøre ferien passer jer begge.

Forkælelse

Forkælelse kærlighed kuponer til Valentinsdag er mere ensidig, og endnu mere personlig. Det er her, du kommer til at tænke over, hvad det er, at din partner vil måske (i form af opmærksomhed), men ikke får. Har de arbejder på deres fødder hele dagen? Giv dem en "Free 15 minutter fod rub" kupon. Må de kan lide at sove i? "Morgenmad i sengen" kunne være en særlig behandling.

Det er den slags kupon, hvor det ikke er beregnet til at være for både - men bestemt giveren kan finde glæde i fryd for deres partner. Men det er den slags kupon, hvor du lader dem vælge den film, og sidde gennem det uncomplaining eller hvor du tager dem til spillehal og spille $ 20 værd af Ms Pac-Man. Det giver en luksus til din partner.

Sexy Kærlighed Kuponer

Dette er den mest personlige slags kærlighed kupon på alle, og derfor er det vigtigste at få ret. Tænk om forholdet mellem jer to, og de forskellige private og intime måder, du kan vise din hengivenhed. De behøver ikke at være eksplicit på kuponen ("Ti minutter kysse at særlige spot" er masser tankevækkende), men da de er beregnet kun for øjnene af din partner, der udtrykker en åben og ærlig følelse af begær er en fantastisk følelse for alle involverede. Som med de to andre kategorier, ikke bliver suget ind i de pre-made ideer om, hvad der er eller ikke sexet - det er en helt subjektive ting. Ligesom et kys, gør kuponen specielt til dem.

Hvad ikke at sætte in Love Kuponer

Bortset fra ikke falder ind stereotype Lykønskningskortpapir ideer om, hvad Valentines dag bør være, så husk, at disse kuponer er gaver - og bør derfor ikke være ting, som du skal gøre allerede. Et kort, der siger "Jeg vil lytte til dig i 15 minutter" indebærer, at du ikke lytter resten af tiden; ligeledes en kupon, der siger "1 gratis tage sig af barnet" indebærer, at forældre ikke partnere, lige ansvarlige for en baby. På den anden side, en kupon, der sagde "En fri spring for din tur til at ændre ble" kunne være utrolig sød og imødekommende forkælelse kupon (ingen ordspil bestemt).

Valentine Clipart

Du kan finde en bred vifte af både pre-made og blank kærlighed kuponer på nettet, klar til at udskrive på karton, wrap i smukke bånd, og sende ud på denne særlige dag:

  • Printable Valentine Kærlighed Kuponer
  • Pinterest
  • Alle Gratis Printables