Kærlighed Hjælper behandle kræft

Kræftpatienter i et forhold lever længere end enkelt dem. Denne erklæring blev fremsat af en gruppe forskere fra Dana Ferber Cancer Institute (USA), som analyserede data om mere end 750 tusinde kræftpatienter.

Kærlighed Hjælper behandle kræft

Forskere fandt alle de nødvendige oplysninger om patienterne i databasen af ​​National Cancer Institute. De gjorde en retrospektiv analyse af en gruppe af mennesker diagnosticeret mellem 2004 og 2008, og fokuserede på de mest almindelige former for kræft.

Forskerne opmærksom ikke kun for kræft patientera € ™ medicinske data, men også deres sociale og kulturelle niveau (herunder alle de faktorer, der påvirker patientera € ™ adgang til fuld sundhedspleje), og som et resultat har identificeret to mønstre.

1. Da det viste sig, var 17% mindre tilbøjelige til at lide metastatisk sygdom i forhold til de enker og fraskilte og enlige dem gifte kræftpatienter. Behandling af sidstnævnte i 53% af tilfældene var mindre vellykket på grund af forsinkelsen i at søge lægelig rådgivning eller foragt for lægelige anbefalinger, hvilket førte til en stigning i antallet af dødsfald fra 12% til 37% (afhængigt af typen af ​​kræft) .

2. Patienter med prostata, spiserøret, tarmene, hjerne, og halscancer var mere tilbøjelige til at komme sig, hvis de boede sammen med deres mand / kone, snarere end bare at gå gennem løbet af radiochemotherapy.

Forskerne siger, at gifte kræftpatienter udviste større ønske om at leve. Typisk kræft patientera € ™ ægtefæller nøje overvåge dem til at følge Doctora € ™ s recepter og surround dem med omhu og kærlighed.

Ifølge de amerikanske forskere, spousesâ € ™ pleje øger behandlingens succes og reducerer mortalitet selv i de mest alvorlige former for kræft. Det videnskabelige arbejde Dana Ferber Cancer Institute blev offentliggjort på hjemmesiden for Journal of Clinical Oncology.