Kabinet: Tips til at finde et køkken designer tip

Forbered dig på en køkken remodel

Hvem i dit hus bedst håndterer stress, du eller din partner? Før du finde og ansætte et køkken designer, kan du ønsker at have en diskussion om, hvordan projektet vil flyde. Husk, vil jeres liv blive helt vendt på hovedet, når din køkken er ombygget. Du bør tale med potentielle kontrahent om, hvordan dag-til-dag operationer vil gå. Det er normalt bedst, hvis én person håndterer daglige kommunikation vil entreprenøren.

Spørg din entreprenør for tips om den bedste måde at tale om bekymringer. Men husk på, det er dit hus, og du kan indstille nogle regler. Du kan forbyde høj musik og sværge. Du kan fortælle entreprenører, hvor ikke til park og hvordan du indtaster dit hjem. Du kan fortælle dem, du vil have alt værktøj er fjernet fra byggepladsen hver dag, især hvis du har børn. Selvfølgelig behøver du ikke ønsker at være urimelig, men du bør sætte grundregler før arbejdet påbegyndes, og du bør drøfte nogle af dine krav, før du leje en køkken designer til at se, hvordan de reagerer.

Desuden bør den person, der er valgt til at håndtere dag-til-dag kommunikation være bekendt med design og opbygning af koncepter, så kommunikation er den mest gavnlige brug af alles tid. Mange bøger om remodeling design omfatter ordlister, der kan hjælpe dig med at blive klar til et køkken remodel. Endelig tøv ikke med at stille så mange spørgsmål som du ønsker af din entreprenør, og hvis en potentiel selskab repræsentant ikke viser tålmodighed i denne indledende samtale, finde en anden.

Få en godkendelse inden en kKtchen Designer Begins Work

Dit køkken er sandsynligt hjertet af dit hjem. Du har sikkert tilbringe mere tid der end de fleste værelser i dit hjem. Mens du måske være ivrig efter at få dit køkken remodeling projekt i gang, kunne være forhastet koste dig dyrt. Må ikke gamble med dig to vigtigste aktiver: din familie og dit hjem.

Vidste du, at hvis du ikke indhente en tilladelse til køkken design arbejde og en brand sker år senere dit forsikringsselskab kan udfordre betalingen? Hvis hele dit hus brænder ned, kan du blive økonomisk ruineret. Og en brand er mest tilbøjelige til at ske i et køkken. Når et forsikringsselskab undersøger, kan de opleve, at de arbejder ikke var lovlig som en tilladelse ikke blev korrekt opnået. Også, hvis du tillader et køkken designer til at påbegynde arbejdet uden tilladelse og arbejdet er uagtsom, må du ikke har adgang.

Tilladelser koster penge, hvilket bidrager til det samlede budget for dit køkken remodeling projekt, men hvis et af disse scenarier opstår, kan du være ude tusindvis af dollars. Din arkitekt, design / build firma eller køkken Entreprenøren skal acceptere at få tilladelsen til dig. Det er bedst, da de kender de specifikke detaljer en inspektør ønsker at se og vide. Altid få en kopi af tilladelsen til dine egne filer og snakke med inspektøren, hvis du har spørgsmål. Også, når en tredjemand inspicerer potentielle arbejde, har du et andet sæt øjne på projektet - det er altid gavnligt.

Leje et velrenommeret køkken Designer

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at hvis det ikke er skriftlig, det ikke ske. Nå, dette råd viser sig at være sandt i køkken design projekter og ombygninger. Når du leje en entreprenør til at håndtere dit køkken remodeling projekt, har du ret til at få en specifik og bindende kontrakt. I dette tilfælde, jo bedre jo længere og mere detaljeret. Du kan være ivrig efter at komme i gang, men passerer over detaljerne i en kontrakt kan sætte dig i en mareridtsagtig situation, ned på linjen. Desuden bør du få disse oplysninger om hvert eneste produkt og apparat involveret.

Eventuelle garantier bør præciseres som fuld eller begrænset, og begrænsede garantier bør være klart beskrevet. Garantier vedrørende udførelse bør også være omfattet skriftligt. Kontrakten bør indeholde oplysninger om, hvordan webstedet vil blive behandlet som rydde op og sikkerhedsforanstaltninger, især i eventuelle nedrivning faser. Du bør få en omtrentlig start og slut dato skriftligt og din signatur bør kræves på alt arbejde, før det begynder. Sørg for, at alle entreprenører har ansvar og arbejdstagers kompensation forsikring.

Kontroller også, nuværende licenser. Du må ikke tage for givet de er opdateret. Den bedste tommelfingerregel, når hamre med nærmere et køkken design projekt er: hvis det ikke er skrevet ned, var det ikke ske. Husk, poster ikke skriftligt vil ikke sandsynligt holde op i retssager.

Design Virksomheder

Hvis du er i færd med at remodeling dit køkken, kan du overveje et design / build firma til at håndtere opgaven. Disse typer af virksomheder leverer både design og entreprenør-tjenester. Så behøver du ikke at leje en separat firma til at håndtere konstruktion. En af de vigtigste fordele ved at ansætte en sådan virksomhed er, at du kun skal foretage en telefonopringning til at løse eventuelle problemer, du har om ombygningen processen.

En af de bedste måder til at ansætte et design / build firma er at spørge familie og venner, som de brugte, da de søgte en velrenommeret køkken designer. Men du behøver ikke stoppe der. Tjek referencer selv selvom en betroet ven sværger ved en bestemt design / build firma. Ring til Better Business Bureau og spørge, om en virksomhed har haft nogen klager over det. Når du ringer referencer, stille konkrete spørgsmål som: Var det let at kommunikere med firmaet? Har de synes at forstå, hvad du søgte? Var de pæne og gjorde de rense byggepladsen hver dag? Har de holde værktøjer utilgængeligt for børn? Har de dukker op til tiden? Vil du bruge dette firma igen? Blev jobbet afsluttet den budget?

Bare gennemgå billeder af afsluttede projekter med et design / build firma er ikke nok forskning for at vide, om du ønsker at leje dem.

Ansættelse en arkitekt til at remodel dit køkken

Når remodeling et køkken, der er en række af fagfolk, du kan leje. Når en sådan professionel er en arkitekt. Hvis du planlægger væsentlige strukturelle ændringer i din kitche - såsom at rive ud vægge - en arkitekt kan være et godt valg. Dog vælge en, der har bolig erfaring versus kommerciel erfaring, medmindre han eller hun har designet restaurationskøkkener. Husk, dit køkken er et rum, hvor du tilbringer meget tid.

Ansættelse den rigtige arkitekt er nøglen. Bogstaverne AIA efter en bestemt arkitekt navn indikerer, at personen er medlem af American Institute of Architects, en landsdækkende forening med nogle lokale kapitler, der kan henvise arkitekter til dig. Arkitekter er specielt uddannet i store konstruktion og vil give dig muligheder, hvis rive ud områder ikke tilladt på grund af strukturen i dit hus. En arkitekt kan henvise dig til et køkken entreprenør, men altid kontrollere, at selskabet ud selv.

Arkitekter vil sandsynligvis have meget erfaring med entreprenører, de kan stole på, men du skal stadig gøre din due diligence. Hvis en arkitekt nægter at gøre forretninger med en entreprenør, du foretrækker, kan du ønsker at finde en anden til at håndtere opgaven.

Betegnelser associeret med Køkken Remodeling

Når du leje en køkken designer at omforme dig køkkenet, er du indgår en retlig aftale. Det betyder at du kan ende i retten, hvis noget går galt. Det er derfor, det er vigtigt at forstå nogle grundlæggende juridiske spørgsmål i forbindelse med ombygning, før du hyre nogen. Vidste du, at, efter at du har sådan en remodeling aftale, har du ret til at hæve købet? Det betyder at du kan skifte mening inden for en bestemt periode. Med andre ord, hvis du fortryder, er du beskyttet. Når du interviewe en potentiel arkitekt eller køkken designer, så spørg dem, hvordan de håndterer visse juridiske spørgsmål.

Din kontrahent skulle acceptere at skaffe og alle tilladelser, der er nødvendige for arbejdet. Hvis et firma bedt dig om at gøre dette, skal du vælge en anden. Din entreprenør bør påtage sig byrden for at opspore ufuldstændige eller beskadigede ordrer. Din entreprenør skal være villige til at sætte skriftligt alle ændre ordrer, der opstår, når projektet er i gang. Du kan beslutte, at du ikke kan lide et bestemt valg, du har foretaget, når du se, hvordan projektet skrider frem. Endelig, hvis et projekt ikke håndteres korrekt du kan være ansvarlig for at betale enhver underleverandør hyret på jobbet. Det er mennesker, en entreprenør hyrer til at fuldføre en bestemt opgave. Sørg for, at entreprenøren er villig til at give dig en erklæring, at alle subs er betalt. Du bør også underskrive en ophævelse af pant, som frigør dig fra ethvert ansvar for subs og producenter. Hvis virksomheden du planlægger at ansætte ikke acceptere disse betingelser, finde en anden.

Overvej en indretningsarkitekt til dit køkken remodel

Du kan beslutte at ansætte en arkitekt, design / build firma eller køkken entreprenør til at ansætte dit køkken remodel projekt, men disse fagfolk har måske ikke indretning oplevelse. Hvad hvis du ved et uheld vælger den forkerte kabinet pletten og det gør dit køkken ser mørke og Gråbåndet? Hvad hvis du vælger bordplader, der ikke ser godt ud med dine andre stil valg? Hvad hvis du ved et uheld vælger apparater, der ikke fungerer godt med din fryser valg? Når remodel fase er godt i gang, vil det ganske vanskeligt at foretage disse ændringer i sidste øjeblik.

Det er derfor, at ansætte en indretningsarkitekt kan være en god idé. Indretningsarkitekter specialiserede i farve, tekstur og mønster. Deres ekspertise kan hjælpe dig med at undgå design brølere. Det betyder ikke, en indretningsarkitekt vil fortælle dig hvad du skal gøre, medmindre du ønsker, at du vil have dem til; det betyder blot, at de vil tilbyde vejledning i at skabe den perfekte køkken stil for dig. Hvis du ikke har design evne, eller gør betydelige kosmetiske ændringer til dit køkken, skabe plads i dit budget for en indretningsarkitekt kan betale sig i det lange løb. Indretningsarkitekter kan endda købe decor poster, vindue behandlinger og tapet, så du ikke behøver at.

Hvis du leje en indretningsarkitekt med ASID efter hans eller hendes navn, betyder det at de er medlem af American Society of Interior Designers, og har bestået inden for deres ekspertise. Når leje en indretningsarkitekt, vælge en, der kan vise dig billeder af tidligere arbejde. Hvis du vil have en traditionel, minimalistisk eller fransk landkøkken, så sørg for din indretningsarkitekt har afsluttet den specifikke design projekt i fortiden.

Vær forsigtig, når de ansætter en Kitchen Designer

Mens ansætte en person til at hjælpe med hjem renoveringer kan spare dig tid og penge i det lange løb, bør du bruge lidt tid, før du beslutter dig på et velrenommeret køkken designer. Nogle erfarne køkken designere kan fortælle dig om den "slap et tegn på en lastbil 'syndrom. Nogle mennesker beslutter, fordi de hjalp en ven renovere et køkken, at de nu er kvalificeret til at starte deres egen virksomhed.

Tilmeld et firmanavn, har et tegn lavet og pludselig kan du være din egen chef med meget lidt erfaring. Et velrenommeret køkken designer vil være i stand til at vise dig - i stedet for at fortælle dig - om deres erfaringer. Bed om at se en portefølje af billeder af køkkener, han / hun har udfyldt og bede om referencer, du kan selvstændigt tjekke ud. Spørg om kvalifikationer, certificeringer og hvor lang tid en designer har været i branchen. Bed om et skøn skriftligt. Tjek flere mennesker, før du beslutter dig. Overvej at bede venner og naboer, som de har brugt som ord i munden forskning er en af ​​de bedste måder at finde et køkken designer. Ekstra tips du bør følge, omfatter:

  • Check med Better Business Bureau for at se, om der er foretaget nogen klager mod virksomheden.
  • Få skriftligt detaljerne i, hvad der vil blive tilbudt som en del af køkkenet design så kan du tilstrækkeligt sammenligne priser.
  • Check online hjemmesider og spørge, hvordan problemerne skal håndteres.
  • Overvej at bede om et gratis tilbud på arbejdet.

Køkken Designere kan du spare tid og penge

Hvis du overvejer at renovere dit køkken, kan du blive lokket af alle de smukke billeder, du finder online eller i blade. Du kan endda finde det perfekte køkken design denne måde. Men gå så mange beslutninger i den spektakulære foto. Hvad træ valg vil du gøre? Hvad slut? Hvilken hardware? Hvilke ændringer har du brug for at foretage i det aktuelle layout af dit køkken? Hvilke nye former for oplagring idéer er derude? Hvis du ikke har råd alt, hvad du vil, hvordan kan du indsnævre dit valg? Tro det eller ej, disse er blot nogle af de spørgsmål, du skal overveje.

Mens de fleste mennesker tror måske ansætte et køkken designer vil være dyrt, kan den pris, du vil betale for en sådan tjeneste variere meget. Nogle køkken remodelers endda tilbyde denne service gratis. Køkken designere er dygtige til at stille de rigtige spørgsmål, så de derefter kan indsnævre dine valg for udsmykning, hardware, selv kabinet. De er også mere vidende om hvad nyere idéer bliver brugt til at løse køkken layout dilemmaer, så de kan give dig ideer, du ikke har tænkt på. Desuden kan de være i stand til at spare dig penge, fordi de kender flere køkken leverandører, end du vil kunne finde på egen hånd. De kan også komme med forslag, der kan holde dig inden for dit budget og stadig nå dine mål.

Med børn og arbejde ansvar, kan det simpelthen ikke har tid nok til at designe dit eget køkken. Et køkken designer kan få arbejdet gjort hurtigere og mere effektivt.