Kabel-tv: Kabel-tv Vs. Satellit-tv-Tips

Hvad om det udstyr?

Gør kabel og satellit-tv kræver lignende udstyr eller er der store forskelle i, hvilket udstyr der er behov for?

Med kabel, du normalt kun brug for én modtager pr tv, hvor du vil se digitalt kabel på. Du kan også tilføje en DVR (Digital Video Recorder) til dit udstyr, hvis du ønsker at have denne service med dit kabel. Når du afbryder dit kabel på grund af en flytning eller en ændring i leverandører, vil du sandsynligvis nødt til at returnere udstyret til din kabeludbyder.

Satellit-tv kræver brug af en skål, der er sat op uden for dit hjem. Dette giver dig mulighed for at modtage det signal, du har brug for at se satellit-tv i dit hjem. Udover fadet, du har brug for, vil du også brug for en modtager til dit fjernsyn. Mange gange vil du brug for en modtager til to fjernsyn og eventuelle tv efter denne får brug for en modtager, også. Satellit udbydere generelt gør det muligt at leje udstyr og derefter returnere den, når du ophøre med at bruge deres service.

Interaktivt tv og kabel vs satellit

Er der forskel i interaktiv programmering med kabel-tv i forhold til satellit-tv?

Kabel-tv vil medføre en interaktiv, elektronisk programguide, der popper op på dit fjernsyn. Cable vil også tilbyde dig On Demand videoer, film og shows, og On Demand abonnementstjenester på mange områder.

Satellit-tv vil medføre en interaktiv, elektronisk programguide, der ligesom kabel, vil være tilgængelige via din fjernbetjening og synligt på din tv-skærm. Du vil også blive tilbudt Pay-Per-View programmering og DVR (Digital Video Recorder). DVR giver dig mulighed for at spole frem, tilbage, pause og stoppe programmering som du ser den.

Kabel-tv og satellit kundetilfredshed

Er der forskelle i kabel kundetilfredshed og satellit-tv kundetilfredshed?

Ifølge JD Powers and Associates, kabelkunder rapporteret, i gennemsnit, kabel udfald på 3 til 5 procent af tiden året. Det rangeret kabel-selskaber som "god" til "ringe", når det kommer til kundetilfredshed for de seneste fem år.

JD Powers and Associates rapporterede også, at satellit havde strømudfald 1 procent af tiden hvert år. Det rangeret satellit-selskaber, parabol nettet og DirecTV, som højere i kundetilfredshed i forhold til kabel-kunder for de seneste fem års ansættelse.

Satellit-tv History

Nogensinde spekulerer på, hvordan satellit-tv fik sin start? Her er en kort historie for bedre at forstå, hvordan satellit-tv blev opfundet, og hvordan det fungerer i dag.

Satellit-tv startede i 1945, da en mand ved navn Arthur C. Clark troede, at satellit verdensplan ville være en rigtig god idé, så han skrev en artikel om det. Artiklen forårsaget folk til at stå op og tage varsel af sin idé. Han havde tydeligvis en vision om fremtiden, fordi manden også skrev "2001:. Rumrejsen"

I 1976 HBO (Home Box Office) startede satellit-tv trend ved at levere et program til kabel-tv via satellit. Denne udsendelse, en tung vægt boksekamp kendt som "The Thriller i Manila" blev udsendt over hele landet. Når dette skete, en mand ved navn H. Taylor Howard skabt et stort fad-formet antenne, han brugte til at opfange det signal, at kabel-tv-udbydere bruges til at overføre kabel til deres kunder. Howard skrev en check til at betale for de film, han havde set gennem hans satellitsignal og til sidst skrev en how-to manual på præcis, hvordan han formåede at skabe denne antenne.

I 1977, Pat Robertson startede den første satellit-leveret netværk for grundlæggende kabel. Den kristne Broadcasting Network blev født takket være ham. Efter dette, flere andre netværk fulgte hans vej og begyndte at skabe netværk, der ville blive transmitteret via satellit. Satellit-tv er fortsat med at vokse og ekspandere fra en mands idé til en multi-million dollar industri.

DirecTV History

Alt har en historie, herunder DirecTV. DirecTV begyndte i 1994 som en direkte udsendelse via satellit, der sender satellit-tv til private hjem og virksomheder i hele USA, Caribien og Latinamerika.

I 1981 en mand kaldet Stanley Hubbard, grundlægger af den amerikanske Satellite Broadcasting. Det tog ti år, før resten af ​​verden, i teknologien forstand, at fange op til sin vision. Han til sidst kontaktede RCA Elektronik og Hughes Electronics med håbet om at udvikle en satellit tv-tjeneste for folk i deres hjem ved hjælp af en parabol. Skålen var baseret på et fad, selv om meget mindre, som blev skabt af den globale Broadcast System. Til sidst de to enige om at arbejde sammen om at bringe satellit med skålen til forbrugerne. Således i 1994 DirecTV blev lanceret.

I juni 2006 DirecTV er ansvarlig for at bringe satellit-tv til næsten 16 millioner seere i de ovennævnte områder. I overensstemmelse med DirecTV s kundetilfredshed, selskabet bevist det virkelig lytter til sine kunder og har gjort et løfte, at ved udgangen af ​​2007, vil 100 procent af sine markeder har lokale programmering til rådighed for alle kunder.

Kabel vs satellit programmering

Hvis du spekulerer på, hvad forskelle der er mellem kabel-tv-programmer og satellit-tv-programmer, der er bare et par, der er mærkbar.

Kabel-tv kan have op til 300 kanaler at vælge imellem. Du kan få de fleste af disse programmer i digital kabel, men du skal have en digital modtager til at gøre det. Du kan få lokale kanaler og flere Pay-Per-View film eller shows at se. Kabel tilbyder også mange On Demand programmer, der tillader dig at se et show, når du vil. Kabel-tv tilbyder også mange high-definition-programmer, så længe du har en high-definition tv-apparater.

Satellit-programmering på den anden side giver omkring 250 kanaler, og alle af dem er digital. På de fleste områder, satellit har lokale kanaler, der tilbydes, men du kan blive nødt til at betale et ekstra gebyr for at modtage dem. På nogle områder og med nogle satellit-udbydere, lokale kanaler er ikke tilgængelige. Satellit-udbydere tilbyder også high definition programmering for kunder, der har high definition-tv.

Parabol netværk vs DirecTV

Når det hele kommer ned til det, som satellit udbyder er bedre? Dish Network eller DirecTV? Lad os tale om nogle af de andre frynsegoder for hver og derefter kan du bestemme, hvilke man har mere at byde på.

DirecTV har tonsvis af programmering pakker og hundredvis af kanaler. Det giver også for en ekstra omkostning, NFL søndag billet, som giver dig mulighed for at modtage alle de NFL spil spilles hver søndag. Dish Network har en masse programmering pakker og hundredvis af kanaler. Priserne er meget rimelige, og der synes at være noget for alle.

Som nævnt ovenfor, DIRECTV tilbyder NFL søndag billet til en sports pakke. Parabol netværk, mens ikke tilbyder NFL søndag billet, har dog sæsonkort pakker til sine seere. Du kan vælge fra, og til en pris, professionel fodbold spil, MLB (Major League Baseball), NBA spil og professionelle hockey spil.

Hvis Pay-Per-View er vigtigt for dig, så du er i lykke, uanset om du vælger parabol nettet eller DirecTV. Pay-Per-View er tilgængelig for alle kunder med både satellit-udbydere.

Så vidt prisen går det ofte ud til, at DirecTV er dyrere end parabol nettet. Men DirecTV synes højere, fordi dens pakker normalt omfatte mange flere kanaler i forhold til pakker med parabol nettet.

Hvoraf den ene er bedre? Det er virkelig op til beskueren!

Modtagelse Kvaliteten af ​​kabel vs satellit

Er der forskel i receptionen kvalitet, du får, hvis du har kabel-tv versus satellit-tv?

I øjeblikket kabel-tv med både analoge kabel og digitalt kabel. Pas dog, at komme februar 2009 vil analog kabel gå i vejkanten og digitalt kabel vil være din eneste kabel valg. Hvis du har analoge kabel lige nu, kan du opleve, at dit signal er ikke så stærk som med digital, og at det signal, du modtager, er svagere. Også din billedkvaliteten er ikke så klar, som den er med digital kabel.

Hvis du har satellit-tv, vil du finde hver kanal til rådighed for dig i digitalt format. Du bør have klar visning på hver kanal og modtagelse bør være klar i forhold til kabel-tv. Det er vigtigt at huske på, at satellit-tv har ofte afbrydelser på grund af vejret, mens kabel-tv ikke.

Hvilken er bedst for mig?

Med mange oplysninger om både kabel-tv og satellit-tv derude, som er den rigtige for dig?

Det hele kommer ned til valg. Kabel-tv er i gennemsnit dyrere i forhold til satellit-tv. Men hvis du vil have mindre pakker til en billigere pris, kan kabel-tv være valg for dig.

Hvis du vil have tonsvis af kanaler til en rimelig pris, og hvis du vil være sikker på alt, hvad du se er i digitalt format, så satellit-tv kan være din bedste løsning.

Hvad bundlinjen virkelig kommer ned til er, hvad der er rigtigt for dig. Nogle mennesker foretrækker kabel, fordi der er en tendens til at være mindre vejrrelaterede udfald. Nogle mennesker foretrækker satellit fordi, i forhold til kabel i deres område, det er billigere. Hvad der er rigtigt for dig, er virkelig en personlig beslutning. Ingen kan gøre op dit sind, eller fortælle dig, hvilken en du skal vælge. Det hele kommer ned til personlige valg.

Dish Network History

Hvis du har parabol netværk som din satellit-tv-udbyder, du er abonnent på den hurtigst voksende leverandør af avanceret digitalt tv for de sidste fem år.

Parabol nettet blev først udviklet i 1996 og ejes af et moderselskab, kaldet EchoStar. I 1995 EchoStar besluttet at udvikle sin første kommercielle satellit. Denne satellit var kendt som EchoStar. Dette var et stort gamble for EchoStar, men det betalt for selskabet med succes. På grund af den succes, EchoStar lancerede parabol nettet det følgende år for folk at udnytte i deres hjem. Den "Dish" i Dish Network står for Digital Sky Highway.

Parabol nettet er vokset i popularitet gennem årene, og i 2006 tjente over 12 millioner huse. Alene sidste fem år har parabol nettet haft mere end 6 millioner kunder tilmelde dig service med dem. I gennemsnit er parabol nettet set af omkring 30 millioner mennesker i de 12 millioner hjem, der er abonnenter på denne specifikke satellit-tv.