Kabel-tv: Kabel-tv-udbydere Tips

Suddenlink

Suddenlink er et andet kabel selskab, om end et mindre. Det er en af ​​de TOP10 kabel bredbånd udbydere i USA, der tjener omkring 1,4 millioner kunder.

Suddenlink er et meget nyt kabel udbyder, der først begyndte i 2003 under navnet Cebridge Connections. Siden da har Suddenlink erhvervet andre mindre kabel-selskaber og udviklede sig til Suddenlink Cable.

Suddenlink har brugt millioner af dollars på at opgradere anlæg og opgradering af tjenester, det tilbyder sine kunder. Suddenlink tilbyder ikke kun kabel-tv til sine kunder, men det giver også Internet service og telefon service i mange af sine områder.

Comcast Cable

Hvis du har kabel-tv gennem Comcast Cable, så du modtager dit kabel gennem landets nummer et kabel udbyder.

Comcast startede i 1963 som en lille operation og er siden vokset til den største kabel udbyder i USA. I dag, Comcast serverer omkring 24 millioner mennesker i 36 forskellige lande for kabel alene. Comcast også 11,5 millioner kunder med high-speed internet og 2,5 millioner kunder med digital telefon / voice tjeneste.

Comcast anser sig selv som en af ​​de førende kommunikationsvirksomheder i verden. De giver bredbånd kabel, high-speed internet adgang og bredbånd telefon service til kunder i hele landet.

Udover at det er et kabel-tv-udbyder Comcast også investerer i netværk og sportshold. Comcast netværk omfatter E! Entertainment Television og The Style Channel. Comcast har også en ejermajoritet i Comcast-Spectator, hvis bedrifter omfatter Philadelphia 76ers basketball holdet og Philadelphia Flyers hockey team.

Bright House kabel

Bright House Networks er et andet kabel, der servicerer 2,1 mio mennesker i Florida, Alabama, Californien, Indiana og Michigan.

Bright House Networks tilbyder sine kunder internet, telefon service og abonnement video-on-demand. Udover disse tjenester, Bright House også var en af ​​de første i landet til at tilbyde HDTV, high definition-tv-signaler, men kunderne skal have det rette udstyr til at modtage denne HDTV signal.

Bright House tilbyder stjernernes kundeservice, og sørg for, at kundeservice tilbydes 24 timer i døgnet, syv dage om ugen for sine kunder. Udover store kundeservice, Bright House giver tilbage til de samfund, det er i. De arbejder for flere årsager, herunder sikkerheden for børn, uddannelsesprogrammer og community årsager, der investerer i børns fremtid.

Bright House Networks forvaltes af Advance / Newhouse, som holder interessen for Parade Magazine og 26 byens aviser i hele landet.

Cox Communications

Cox Communications er en anden stor kabel udbyder i USA. Cox tager ekstrem stolte af det faktum, at de tilbyder overlegen kundeservice til sine kunder. Cox Communications føler de ikke behøver at være den største kabel udbyder i landet; de ønsker blot at give kunderne den bedste service og kabel muligt til sine kunder.

Cox Communications betjener omkring 7 millioner kunder i USA og har over 23.000 ansatte i hele staterne. I 2006 JD Power and Associates gav Cox den højeste ære i kundetilfredshed for privatkunder kabel- og satellit-kunder.

Cox Communications også bekymrer sig om uddannelse. Virksomheden har investeret over $ 100 millioner siden 1989 for at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse i dette land ved at give skolerne med nødvendige ressourcer til at forbedre læring. I 2003 Cox Communications indgået et samarbejde med drengene og pigerne Club of America og begyndte at tilbyde gratis internet og video-teknologi i klubber i hele USA.

Time Warner Cable

Time Warner Cable er den næststørste kabel-tv-udbyder i USA i dag. En af grundene Time Warner er så vellykket og så populær i kabel-tv-området er, at de er innovative i hvad de tilbyder deres kunder.

Time Warner Cable tilbyder avanceret teknologi i over 26 millioner kabel kunder i hele landet. Time Warner Cable var blandt de første kabel-selskab til at tilbyde en række andre tjenester udover blot almindelig kabel. Time Warner Cable giver også digital kabel, high-speed internet adgang og digital telefon service.

Adelphia

Hvis du er kunde hos Adelphia Cable Company så vil du ikke blive overrasket over at høre, at Time Warner Cable og Comcast Cable nylig købt Adelphia. I 2002 Adelphia indgivet konkursbegæring, og i 2006 blev det købt af Comcast og Time Warner.

Adelphia på én gang, før salget af selskabet, forudsat kabel service til folk i 31 stater og var faktisk den femte største kabel selskab i landet.

Adelphia tilbudt både analog og digital kabel og high-speed internet adgang, sammen med andre bredbåndstjenester til sine kunder.

Insight Cable

Hvis du ikke bor i Midtvesten, du måske ikke har hørt om Insight Cable. Selskabet leverer kabel til 1,3 millioner kunder i Illinois, Kentucky, Indiana og Ohio.

Ligesom de andre større kabel-udbydere i USA, Insight Cable tilbyder også internet og telefon service til sine kunder.

I 2001 blev Insight opkaldt cablevision Magazines kabeloperatør of the Year. De anerkendelser stopper ikke der for Insight Cable. I 2003 kommunikationsteknologi hedder Insight "Cable Operator of the Year" for det er fremad tænker, når det kommer til kabel-tv. I 2004 blev Insights bredbåndsinternet navngivet af PC Magazine som en af ​​de øverste fire internetudbydere med kundetilfredshed i USA.

Charter Communications

Charter Communications er en forholdsvis ny kabel udbyder, der først begyndte i 1993. Siden da er det vokset til at være et populært valg i kabel-tv, selv vokser ind i et Fortune 500 selskab.

Charter har over 17.000 medarbejdere i hele USA og opererer i mere end 4.200 steder i hele landet. Forudsat ikke kun kabel, men også telefon og internet service, fortsætter Charter med at vokse, hvilket betyder, kunderne vil have udvidet valg for service.

Charter giver også tilbage til samfundet ved at deltage i Cable i klasseværelset, der giver gratis internet og gratis kabelforbindelserne til klasseværelser i sine serviceområder.