K9 trænede hunde Interview

K9 trænede hunde Interview

K9 trænede hunde kan træffe de bedste kammerater i verden, men hvordan kan du gå fra et lykkeligt uvidende hvalp til en poleret, lydig hund? Det er alt i din teknik.

LoveToKnow Dogs er glad for at have haft mulighed for at drøfte dette emne med James Larkey, ejer og faglig hundetræning instruktør af K-9 Companion Company, der betjener Greater Toledo Area, NW Ohio, og SE Michigan siden 2005.

James 'træning inspiration kommer fra observere verdensklasse hundesport konkurrenter i Schutzhund og andre ring sportsgrene. Han har også faglig hundetræning erfaring i kennel ledelse, og har deltaget i talrige hundetræning seminarer. James har specialiseret sig i at arbejde med hunde, der viser dominerende og aggressiv adfærd, samt andre ekstreme adfærdsmæssige problemer.

Om K9 trænede hunde

Hvem er Training Hvem?

Når mange nye hundeejere vælger at søge hjælp udefra med deres hunds træning, er det med tanken om, at det kun er deres hund, der har brug for uddannelse. Faktisk kan ejerne drage fordel af en smule træning themselves.According James Larkey, er det ofte bedre at fokusere træningen på ejere, for at lære dem, hvordan man effektivt træne deres egne hunde. Det giver mening, fordi i sidste ende, det er ejerne, der kommer til at leve med hundene døgnet rundt. Deres hjørnetænder skal lære at reagere på deres kommandoer, ikke en fremmed.

Hvornår skal Training Begin?

Larkey mener, som mange trænere gør, at grundlæggende uddannelse og socialisering kan begynde på otte uger gamle. Men tidlig hvalpetræning er helt forskellig fra standard lydighed. I denne alder er det for tidligt at begynde grundig uddannelse. Korrekt socialisering er det afgørende første skridt i retning af at hjælpe hvalpe udvikle sig til deres fulde potentiale.

Træning Options

Så når du har taget beslutningen om at gå videre med faglig uddannelse, har du et par muligheder. Har du deltage gruppe klasser på en professionel hundetræning skole, eller har du vælge private træning derhjemme?

Ifølge Larkey, "Hjemmet er ofte den sværeste område at få kontrol over din hund. Når du træner i dit hjem, kan en instruktør bedre vurdere situationen og designe en skræddersyet træning, der vil hjælpe dig med at nå dine mål langt hurtigere".

Da han blev spurgt, hvorfor dette er tilfældet, svarede Larkey, "Det er kun ved at se hunde interagere i deres egne miljøer, som vi virkelig kan forstå og løse adfærd og uddannelsesspørgsmål. Det er langt mere afslørende om dynamikken i øjeblikket udspiller sig mellem personen og hans / hendes hund ".

Han er helt rigtigt. De fleste af os er så involveret med vores kæledyr, som det er svært at være objektiv om uddannelse problemer, når de kommer op. Vi er alle forsøger vores bedste, men det er altid nemmere for en kyndig outsider til at bestemme, hvor vores styrker og svagheder lå, og viser os, hvordan at få tingene tilbage på sporet. Når dette sker, hund og ejer er klar til at tiltræde offentlige uddannelse klasser som et team.

Canine Psykologi

K9 trænede hunde Interview

Før du foretage uddannelse din hund, er det nyttigt at forstå, hvordan hunde tænker og socialisere. Alt er baseret på "pack orden". Dette koncept indebærer præcis, hvor hver hund falder i familien hierarki, om denne familie er menneskelige, hunde eller en blanding af begge, som du finder i mange husholdninger.

I en nøddeskal, hver hund jostles for position med de andre familiemedlemmer, indtil han finder ud af, om han er dominerende over dem eller har under sig. Da det drejer sig om mennesker, hvis hunden føles dominerende, så han kommer til at forsøge at kalde alle de skud selv. Hvis du har en hund, der snerrer ad dig eller på anden måde opfører sig aggressivt, når du når til hans legetøj eller forsøge at scoot ham væk fra din seng, du beskæftiger sig med en dominans spørgsmål.

På den anden side, hvis din hund simpers op til dig med sin mave græsning jorden, så vil din beskæftiger sig med en alt for underdanig hund. Uanset hvad, er du nødt til at skræddersy din uddannelse teknikker til effektivt at håndtere problemet. I en ideel situation, vil du afvikle opnå kærlig dominans over dit kæledyr. Det betyder, at du er boss, men din hund stadig elsker og stoler dig, fordi han ikke har nogen grund til at frygte dig.

James Larkey sikkerhedskopierer denne filosofi ved at inkludere adfærdsmæssige rådgivning som en del af sine egne uddannelse teknikker. Ifølge Larkey, "Mens gennemsnit lydighedstræning fokuserer på at lære hunden nye kommandoer, adfærdsmæssige rådgivning fokuserer på at uddanne hundeejere i at forstå hundens adfærd og gøre livslang ændringer i, hvordan de interagerer med deres hunde til at give psykisk velvære".

Hvilken uddannelse er nødvendig?

Nu da vi har opnået en generel forståelse af hunde psykologi, er det tid til at beslutte, hvilken uddannelse (r) din hund needs.Larkey tilbyder en række programmer på egen træningsanlæg, herunder:

Behavioral Rådgivning: Behavioral rådgivning går langt videre end bare træning. Det handler om at komme til rødderne af de spørgsmål hunde og ejere har, så de kan nå frem til en forståelse, korrekte adfærdsproblemer på en positiv måde og være klar til at gå videre med den fremtidige træning til at berige deres forhold.

Behavioral rådgivning kan bruges til at løse mange spørgsmål som:

  • Bidende
  • House ulykker
  • Skrå
  • Aggression mod andre hunde familiemedlemmer
  • Afslag til at gå i snor

Lydighed Uddannelse: I K-9 Companion Selskabet, lydighed uddannelsesprogrammer udnytter principperne for hunde psykologi og positive uddannelse teknikker.

Kurser kan geares til standard lydighed eller konkurrence-stil lydighed. Ejere kan tage denne type uddannelse og bruge det til at hjælpe deres hunde tjene en selskabshund titel, bygge videre på det for at få deres kæledyr certificeret som terapi hunde eller blot bruge den til at gøre livet med deres hunde sjovere for alle involverede.

Standard lydighed adfærd omfatter:

  • At lære at komme når der bliver kaldt
  • At lære at gå roligt i snor
  • At lære at sidde og blive på kommando

Konklusion

K9 trænede hunde Interview

Det er nemt at se, hvorfor K9 trænede hunde er så værdsatte familiemedlemmer. Hvis du vil medtage en hund i dit liv, du skylder det til ham for at give ham den rigtige form for uddannelse og vejledning, han har brug for at være en succesfuld medlem af din husstand.

Lær mere

Hvis du gerne vil vide mere om hundetræning på K-9 Companion Company, kan du besøge deres hjemmeside på K-9CC.com.