Justerbar Bed Vurdering

Justerbar Bed Vurdering


Der er ingen formel justerbar seng rating system på plads. Potentielle købere bør investere tid i at sammenligne senge for hvad de tilbyder, eller ikke tilbyder, før at investere i dem. De fleste senge har forbedret uhyre, da deres tidligere modeller. De er ikke længere så svært at bruge eller ubehageligt at sove i ligesom hospitalssenge. Alligevel Ikke alle modeller er lige.

Justerbar Bed Rating Vigtige aspekter

For at kunne sammenligne justerbare senge, bliver du nødt til at se nærmere på deres funktioner. Producenter inkluderer ofte fabrikantspecifikke funktioner. Disse er ikke ofte tilgængelige på alle mærker og modeller. For eksempel:

 • Viskoelastisk hukommelse skum: Denne funktion må kun være tilgængelig fra den ene fabrikant. Alligevel ser på kvaliteten af ​​en sådan madras.
 • Blødhed justeringer: Nogle senge, ligesom seng seng kan justeres til blødhed eller hårdhed.
 • Fod- og hoved justeringer: Et centralt aspekt til at kigge efter, er den måde sengen justerer. Mange af de bedre senge vil hæve eller sænke i spidsen, fod eller knæ. Dette giver brugeren større fleksibilitet i at finde en behagelig stilling.
 • Ortopædisk madras: En ortopædisk madras kan være nødvendigt for personer, der har fælles eller muskelproblemer. Det kan koste lidt mere end en standard seng madras, men kvaliteten af ​​søvn vil i høj grad forbedre for nogle individer.
 • Massage funktioner: Nogle af de mere eksklusive indstillelige senge har massage. Disse massage kan være placeret i midtersektionen af ​​sengen. Massage er en nice feature, men tilføjer en stor mængde til omkostningerne ved sengen. Test ud kvaliteten af ​​disse massage før at investere i dem.
 • Ingen flip madras: En vigtig funktion til at kigge efter, når de vurderer justerbare senge er en ingen flip madras. Da disse madrasser ofte er designet til at bøje i forskellige retninger, spejlvende dem kan få dem til at være ubehageligt. Kig efter en kvalitet, ingen flip madras.
 • Motor kvalitet: Motoren af den justerbare seng kan omfatte en garanti. Bestem hvad garantien dækker, længden af ​​garanti og eventuelle yderligere omkostninger det tilføjer til prisen på sengen. Senge med massage funktioner kan have to motorer.

Disse er nogle af de vigtigste aspekter at overveje, når rating justerbare senge. De fleste producenter vil give detaljerede forklaringer på disse særlige funktioner.

Yderligere vigtige funktioner

Et par andre aspekter kan hjælpe med vurderinger en justerbar seng. Hold disse i tankerne, når man sammenligner modeller:

 • Madras type: fælles muligheder omfatter luft, memory skum og stål spole.
 • Trådløse fjernbetjeninger: Kan være en valgfri add-on til nogle producenter.
 • Højde: For en person, der har svært ved klatring i eller ud af sengen, højde er en funktion til at sammenligne nøje. Dette er ofte fundet i specifikationerne for sengen.
 • Størrelse: De fleste indstillelige senge er tilgængelige som dobbelt eller fuld størrelse. Nogle kan være større.
 • Vægtbegrænsninger: Mange senge har vægtbegrænsninger. Fælles twin størrelse restriktioner er op til 300 pounds, mens fuld størrelse kan begrænses til 600 pounds.

Holde omkostningerne i tankerne

Når shopping for retten justerbar seng, omkostninger er ofte en faktor mange købere beskæftige sig med. Hvis en person har at gøre med en søvn problem som søvnløshed eller søvnapnø, eller et fysisk handicap, skal du sygeforsikringsselskaber for potentiel dækning af sengen. Også huske på, at den samme model kan være til rådighed som et off brand. Dette kan betyde, det har alle de samme funktioner. og måske den samme producent, bare uden navnet.

Justerbar Bed Vurdering
Undgå masser af puder.

At sammenligne omkostningerne ved justerbare senge, først afgøre, hvilke funktioner er must-haves. Dette kan omfatte størrelsen, justere metode, madras type og de positionering muligheder. Derefter sammenligne mærker og modeller, der tilbyder sådanne specifikationer. Ofte vil der være 4-6 valgmuligheder til sammenligningen. De fleste producenter vil tilbyde hjemmesider giver mulighed simpel sammenligning-shopping.

Justerbar seng vurdering kan virke som en sur pligt, men det giver borgerne mulighed for at vælge det bedste seng til deres særlige behov og for deres budget. Sammenlign flere producenter og modeller af elevationssenge tilbydes.

Top mærker omfatter følgende:

 • Sleep Number Beds
 • Golden Rest Beds
 • Craftmatic Beds
 • Blot hvile Beds
 • Tempurpedic Senge
 • Sleep Comfort