Juridiske Jobs: Finansielle institutioner Retssager og forordning Tips

Juridisk proces Outsourcing virksomheder

Juridiske proces outsourcing virksomheder give erfarne, midlertidige advokater til at hjælpe med alle slags forberedelse retssager, og er især nyttigt for sager med rigelige mængder af opdagelsen.

Discovery skal gennemgås, inden du sender den til modpartens advokater for fortrolighedsspørgsmål, især advokat-klient privilegium dokumenter. Dokumenterne kan være elektronisk (såsom e-mail), papirdokumenter, eller fax dokumenter. Andre spørgsmål om fortrolighed kan også opstå, forhindrer dokumentation, der skal leveres som opdagelse.

Indgående dokumenter, svar på provokationer, og svar på anmodninger om indlæggelser (alle del af søgeprocessen), skal ligeledes revideres efter indhold. Midlertidige advokater, der er uddannet til at gennemgå dokumenter hurtigt, spare et fast utallige timers dokument gennemgang. Under gemt timerne, den advokat på sagen har tid til at se andre kunder eller til at arbejde på den aktuelle kundes spørgsmål, og dermed spare tid og penge for virksomheden og dens kunder.

Finansielle bestemmelser og forordninger

Selvom hver stat har nogle finansielle regler og bestemmelser, der er det vigtigste regelsæt, at de finansielle institutioner skal overholde placeret i kapitel 12 i Code of Federal Regulations.

Hvis en finansiel institution befinde sig i en retssag på grund af et brud på en finansiel regel eller regulering, afhængigt af typen af ​​regulering brudt, skal den deltage i retssager. En del af de tvister, om sagen afregner eller går til retssagen, er opdagelsen fase af retssager. Når en klage og tæller klage er indgivet, og nogle gange før en tæller klage er indgivet, de involverede parter skal deltage i opdagelsen processen.

Discovery udveksles mellem advokater, og kan være omfattende. Dokumenter i form af papir og / eller elektroniske dokumenter udveksles. Før afsendelse til modpartens advokater, skal denne dokumentation gennemgås for advokat-klient privilegerede dokumenter eller dokumenter, der henhører under andre love fortrolighed. En erfaren, midlertidig dokumentkorrektur advokat kan bevares til anmeldelse dokumenter til fortrolighedsspørgsmål, og dermed spare en virksomhed utallige timer (tid og penge) i at gennemgå dokumenter.

Finansiel Institution Regulations

Finansielle institutioner er bundet af visse føderale bestemmelser. Reglerne findes i afsnit 12 i Code of Federal Regulations. Der er flere regler, at de finansielle institutioner skal følge, herunder kredit spørgsmål, oplysningskrav spørgsmål, reservekrav, regler for elektroniske overførsler samt udstedelse og annullering af Federal Reserve Bank lager, for at nævne et par stykker.

Hvis et pengeinstitut ikke overholder de finansielle bestemmelser institution, der er indeholdt i Code of Federal Regulations, og andre statslige regler, der kan være på plads, kan den skadelidte sagsøge den finansielle institution. Hvis det konstateres, at den finansielle institutions overholde reglerne sårede mange mennesker kan et gruppesøgsmål anlægges mod den finansielle institution.

Retssager mod pengeinstitutter på grund af et brud på reglerne ofte resultere i rigelige dokumenter, på papir eller elektronisk, udveksles i opdagelsen processen. Dokumenter skal gennemgås for advokat-klient privilegium eller andre spørgsmål om fortrolighed, inden de sendes til modpartens advokater. Når dokumenter modtages af advokat, skal de dokumenter, der ligeledes revideres efter indhold. Fastholdelse en erfaren midlertidig advokat til at gennemgå dokumenter (indgående og udgående) under opdagelsen processen er mere omkostningseffektivt at virksomheden end at have en af ​​firmaets advokater gennemgå dokumenterne.

Finance Retssager

Vedtagelsen af ​​den nye kreditkort afgørelse kan låne til mere finansiere retssager bør kreditkortselskaber og banker uforvarende hæve renten uden god grund. Retssager kan startes af en enkelt person, eller det kan resultere i en gruppesøgsmål.

Dokumentation udveksles af de involverede parter, især i et gruppesøgsmål, kan være omfattende. Al dokumentation skal gennemgås, før den sendes til modpartens advokater. Al dokumentation modtaget af advokat skal også revideres. Hvis dokumentationen er omfattende, kan fastholde ekstra personale (advokater) være mere omkostningseffektive end at have den ledende advokat gennemgå dokumenterne. Staffing agenturer give erfarne dokument anmeldelse advokater til at gennemgå papir eller elektroniske dokumenter til indhold for at sikre, at dokumentet er synlig.

Hvis et dokument er under advokat-klient privilegium eller andre regler om fortrolighed, kan det ikke være synlig. Uddannet Dokumentgennemgangen advokater særskilte dokumenter, der ikke registreres, så dokumenterne er ikke givet til modpartens advokater.

Skulle min faste Bevar en Retssager support konsulent?

En støtte retssager konsulent giver virksomheder, fra små til store, med ekstra hjælp under omfattende finansiel institution retssager og regulering discovery anmodninger. Støtten retssager konsulent giver den ekstra hjælp er nødvendig for at sortere igennem og revision opdagelse før du sender den til den modstående råd. Støtten konsulent gennemgår dokumenter til indhold, der adskiller dokumenter, der ikke kan registreres på grund af advokat-klient privilegium eller andre love om fortrolighed.

Omfattende opdagelse er afsluttet, om en sag går til rettergang eller indfrier. Discovery viser begge sider, hvis der er noget grundlag for den foreliggende sag, og hjælper parterne frem til en løsning, hvis det er muligt. Hvis ikke, er opdagelsen brugt i forsøg for at hjælpe domstolen afgøre en afgørelse i sagen.

Discovery bør revideres og BATE-stemplet som det kommer ind på kontoret, således at den advokat har mere kendskab til den pågældende sag. En retssag support konsulent, der gennemgår opdagelsen opsummerer oplysningerne for den ledende advokat på sagen.

Juridisk Staffing Jobs

Finansielle institutioner undertiden træde i retssager om regler, der styrer deres drift. Nogle gange, manglende overholdelse af disse forskrifter (selv utilsigtet ikke-indvilligelsesproblemer) forårsager retssager. Disse sager er normalt stor på grund af antallet af dokumenter, der er involveret.

De, der udfører dokumentgennemgangen skal have både juridisk og finansiel baggrund, enten gennem skolegang eller erfaring. De skal også være opdateret på de nyeste regler og styrende regler.

De udfører juridiske personale job til finansiel institution retssag vil ofte gennemgå, indeksere og ellers håndtere alle typer af dokumentation, herunder Word-dokumenter, Excel-dokumenter, PowerPoint-dokumenter, PDF-filer, HTML-filer og billedfiler. Tidligere erfaringer med disse former for teknologi er et must. Disse jurister bør uddannes til at lede efter uoverensstemmelser i discovery dokumenter og til at organisere og se oplysningsdokumenter.