Juridiske former: underholdsbidrag Tips

Betalende Skilsmisse underholdsbidrag

Hvis du er den part, som potentielt kan pålægges at betale skilsmisse underholdsbidrag vil der være nogle ting, som du vil være sikker på indgår i en aftale eller ordre, der er udstedt i en skilsmisse sag. Fordi underholdsbidrag er en måde at "niveau" spilleregler med hensyn til indkomst og indkomst potentiale mellem parterne, er det normalt baseret på forskellen i de to indkomster eller potentialet i indkomst. I de fleste stater, er det inkluderet i retningslinjerne underholdsbidrag at modtagerens ret til at modtage underholdsbidrag eller ægtefællebidrag vil blive elimineret, hvis modtageren vælger at cohabitate eller gifte sig igen. En anden overvejelse med hensyn til at betale underholdsbidrag, er, at underholdsbidrag behandles som indkomst, i modsætning til børnebidrag. Børnebidrag betalinger hverken skal hævdes skattemæssigt, de er heller ikke fradragsberettiget. Underholdsbidrag er imidlertid fradragsberettiget. Det kan være af skattefordel til den, der betaler, til kortsigtede betalinger i form af underholdsbidrag på grund af dette.

Typer af underholdsbidrag

Ifølge underholdsbidrag love, er der flere typer af underholdsbidrag, der kan tildeles af en ret til, at modtageren. Underholdsbidrag kan tildeles permanent til festen med en stor ulighed i indkomst. Denne type underholdsbidrag er normalt betales for den resterende del af modtagerens liv, spærring nyt ægteskab eller co-habitiation, indtil partiets død. En anden type underholdsbidrag er midlertidig, som er designet til at hjælpe modtageren får på deres fødder, så at sige. Denne type vedligeholdelse varer normalt et til to år. En anden type af ægtefællebidrag er et engangsbeløb. Dette er naturligvis betales på én gang, som kan påvirke den skattemæssige status for modtageren, fordi igen, underholdsbidrag er skattepligtig samt fradragsberettigede. Den sidste type af underholdsbidrag er rehabiliterende støtte. Denne type underholdsbidrag er designet til at hjælpe en ægtefælle, der kan være yngre og til sidst i stand til at vende tilbage til arbejdsstyrke. Der kan være en bestemmelse om efteruddannelse for modtageren til at støtte i denne indsats. Igen, uanset hvor underholdsbidrag eller ægtefællebidrag er betalt, det er alle skattepligtige for modtageren og fradragsberettiget for den dømt til at betale den.

Underholdsbidrag Retningslinjer

Der er underholdsbidrag anvendte retningslinje, som kan variere fra stat til stat, med hensyn til beregning af ægtefællebidrag. En af de største faktorer en dommer vil tage hensyn til, når de foretager denne determinaion er forskellen af ​​indkomsten mellem parterne. Sig for eksempel, har konen været et ophold hjemme mor for ti år eller mere, mens manden har været den primære forsørger. Det ville være oplagt, at manden skal bestilles mere end sandsynligt at betale hustruen nogle underholdsbidrag eller støtte i overgangsperioden i hendes liv for at starte en ny husstand. Retningslinjerne vil også sandsynligvis tage hensyn til hendes indkomst producerer evner så godt, børnenes alder, hvis nogen, og gæld til indkomst-forholdet mellem parterne.

Betalende underholdsbidrag

På grund af de skattemæssige fordele ved mærkning betalinger til en snart-til-være tidligere ægtefælle som underholdsbidrag i stedet børnebidrag, pas på fristelsen til at foreslå at betale mere underholdsbidrag end det normalt kunne pålægges at udnytte denne fordel. IRS har behandlet netop dette emne og har nogle meget stærke ord at sige om enten "front-loading" underholdsbidrag eller betale en stor sum i underholdsbidrag de første par år, og som har det aftage efter det eller bare at betale overskydende underholdsbidrag i almindelighed. Domstolene og IRS har sagt, at på grund af de skattemæssige konsekvenser for modtageren, hvis mængden af ​​underholdsbidrag front loading eller overdreven underholdsbidrag er mere som en ejendom forlig kun gavn af payor i overskydende proportioner.

Modtagelse underholdsbidrag

En overvejelse, der skal foretages, når en skilsmisse handling er indgivet er det beløb, hvis nogen underholdsbidrag eller ægtefællebidrag vil blive anmodet om eller udbydes. Underholdsbidrag guildelines kan meget fra stat til stat, men det væsentlige er baseret på længden af ​​ægteskab, vil indkomsten af ​​parterne, forskellen i indkomst af parterne og så selvfølgelig sandsynligvis være betinget samliv eller indgår nyt ægteskab den part, der modtager underholdsbidrag . En anden faktor, der vil afgøre, hvad der eventuelt underholdsbidrag betales, vil være det beløb af børnebidrag. Dommeren vil tage mængden af ​​børnebidrag bestilt i betragtning, når regne ægtefællebidrag.