Juridisk: Medicinsk uredelighed Tips

Hvordan kan jeg finde et velrenommeret medicinsk fejlbehandling advokat?

Din lokale bar forening vil være en god kilde til at finde en kvalificeret og velrenommeret advokat med speciale i medicinsk fejlbehandling lov. Der er også hjemmesider, der kan hjælpe med at opnå en medicinsk fejlbehandling advokat til at bistå med at afgøre, om kravene er til stede nødvendigt at indgive en medicinsk uredelighed retssag.

Disse tjenester er typisk hurtig, gratis og fortrolig service designet til at hjælpe med at finde den rigtige advokat. Når din sag er præsenteret og analyseret af personalet, er advokater matches til din sag ved deres ekspertise og så er du i stand til at vælge og rådføre sig med en advokat efter eget valg.

Det vigtigste i betragtning af, om du har en medicinsk fejlbehandling årsag til handling er at sikre, at dine rettigheder ikke krænkes, og, at alle fagfolk til den relevante standard for pleje.

Hvordan ved jeg, medicinsk fejlbehandling er begået?

Medicinsk fejlbehandling opstår, når en læge undlader at udvise rettidig omhu eller passende niveauer af pleje, hvad enten tilsigtet eller utilsigtet, hvilket resulterer i en skade eller skade på en person i deres varetægt.

Den medicinske professionelle skal udvise og demonstrere faglige færdigheder i "opgaven", som de har accepteret i henhold til standarden for pleje, dygtighed og uddannelse sammen med forholdene i de givne samfund.

Hver professionel måles efter, hvad der er rimelig omhu for deres praksisfelt og deres kunder i det samme geografiske placering. For nogen til at lide lægelig fejlbehandling, skal et tab, skader eller tabet er opstået som følge af forsømmelighed fra den sundhedsmedarbejder.

Hvad med alle de eksperimentelle lægemidler på markedet? Hvis noget går galt, er, at fejlbehandling?

For at indgive en medicinsk uredelighed retssag, skal visse elementer være til stede:

* Den forventede standard for pleje for et bestemt geografisk område skal have været overtrådt og skade resultatet af den pågældende overtrædelse.

Hvis det blev gjort klart for nogen, samtykke til at bruge eksperimentelle lægemidler ikke er godkendt af regeringen, og de potentielle risici og bivirkninger blev givet, og forklaret, så er der sandsynligvis ingen medicinsk fejlbehandling. De sundhedsperson ordinering sådanne lægemidler vil blive afholdt til standarden for pleje i lokalsamfundet, men ved at offentliggøre alle risici for patienten.

Ét ord i rådgivning, selv om læge beskrevne risici og bivirkninger, kan fabrikanten af ​​lægemidlet stadig har ansvar, hvis den har handlet forkert.

For at gøre denne bestemmelse, bør man overveje at konsultere med en lægelig fejlbehandling advokat. Før en løsning er indgået, skal du kontakte et firma, der ansætter medicinsk fejlbehandling advokater, der kender lovene i det pågældende land.

Hvilken standard er påkrævet med hensyn til at bevise en lægelig fejlbehandling er opstået?

Du skal først bevise, at standarden for pleje er blevet tilsidesat. Med andre ord, er du nødt til at kunne bevise, at lægen har lavet en fejl, noget, som en fornuftig og forsigtig læge ikke ville have gjort under de samme omstændigheder.

Generelt vil dette kræve vidnesbyrd en sagkyndig, som undertiden kan være vanskeligt at opnå, fordi det er ikke ofte, at en læge vil være villige til at vidne mod en kollega professionel. Dog vil finde en god ekspert vidne være nøglen til succes i dit tilfælde.

Du vil også nødt til at vise årsagssammenhæng, eller at lægens handlinger eller fejl forårsaget en skade på dig.

Endelig vil du nødt til at bevise lidte tab, som kan være alt fra alvorlig skade til døden som følge af lægens handlinger. Skader kan også omfatte tabt arbejdsfortjeneste, medicinske regninger, smerte, smerte og lidelse, psykiske smerter eller tab af en elsket.

En oplevelse og velrenommerede medicinsk fejlbehandling advokat vil være i stand til at hjælpe dig med at gøre fastlæggelsen af ​​alle disse spørgsmål og vurdere dine chancer for helbredelse.

Hvis jeg bedt om at underskrive en samtykkeerklæring, før jeg går ind i kirurgi, jeg afkald rettigheder til at indgive en lægelig fejlbehandling trop, hvis noget skulle gå galt?

Samtykke formularer kan begrænse dine juridiske rettigheder til at indgive en fejlbehandling retssag mod de læger, der er involveret i din pleje, dog har de ikke helt eliminere ansvar læge eller hospitalet eller kirurgi center.

Hvis sundhedsperson misligholder i henhold til standarden for pleje for området, så en medicinsk uredelighed retssag kan indgives. Der kan også være formildende omstændigheder, såsom en manglende fremlæggelse af visse risici for en procedure eller inkompetence sted, medens den læge udfører proceduren, at der faktisk kan resultere i medicinsk fejlbehandling.

For at sikre dine rettigheder er helt dækket, bør du rådføre sig med en medicinsk fejlbehandling advokat i din tilstand eller en, der er intimt vidende med love, der gælder netop din tilstand.

Er medicinsk fejlbehandling krav begrænset til læger?

Væsentlige, kan enhver læge, såsom en sygeplejerske, en terapeut, en farmaceut eller en læge være underlagt medicinsk fejlbehandling krav.

Der er en standard for pleje for hvert aspekt af sundhedsydelser, og alle fagfolk bør overveje transporterer erhvervsansvarsforsikring for at beskytte dem i tilfælde af kulør bliver indgivet mod dem.

Der kan være årsager til handling, hvor to eller flere læger er nævnt i en medicinsk uredelighed retssag, som i tilfælde af en skade som følge under fødslen, for eksempel. Den behandlende læge kan være angivet samt eventuelle sygeplejersker eller jordemødre omsorgen for patienten. Dette benævnes deltage og flere forpligtelser, hvor mere end én part kan navngives som en sagsøgt.

Udtrykket stedfortrædende ansvar henviser også til situationer, hvor måske et hospital ville være stedfortrædende ansvarlig for handlinger begået af dens ansatte læge eller sygeplejerske deltager skadelidte.

Hvor lang tid har jeg før jeg skal beslutte, om medicinsk fejlbehandling blev begået?

Love for medicinsk fejlbehandling varierer fra stat til stat i USA. Nogle stater har love, der begrænser mængden af ​​skader, man kan komme sig efter en sådan aktion samt specifikke forældelsesfrister eller tid tilladt ved lov til at indgive en sådan ugrundet.

Afhængig af staten, kan der også være obligatorisk mægling eller voldgift, før en medicinsk fejlbehandling jakkesæt kan indgives. Som med enhver formodet årsag til handling, er det kraftigt antydet, at samråd med en velrenommeret medicinsk fejlbehandling advokat ske rettidigt. Medicinsk fejlbehandling er ikke altid resultatet, bare fordi en procedure ikke lykkedes. Men for at gøre denne bestemmelse, en medicinsk fejlbehandling advokat bør høres.

Den generelle regel er, at du har to år efter den handling fandt sted, men igen, er samråd med en medicinsk fejlbehandling advokat stærkt anbefales.

Giv din advokat tid til at arbejde på sagen!

Af Jane Ann S

Medicinsk fejlbehandling retssager tager tid. De kræver medicinsk fejlbehandling advokater til at gennemgå og undersøge ikke kun de faktiske omstændigheder, at klienten har leveret, men i nogle tilfælde er medicinske eksperter opfordres til at give deres mening om den fordel, at sagen. Dette kan være en lang og kedelig proces.

Medicinsk fejlbehandling retssager er normalt komplicerede og nuværende medicinske fejlbehandling advokater med en kompleks række udfordringer for at bringe sagen for en tilfredsstillende afslutning for en klient.

Medicinsk fejlbehandling advokater undertiden planlægge kontor møder for at sikre, at sagsøgte forstår, hvad der sker med sagen, og hvad kunden kan forvente, indtil sagen er afgjort.

Medicinsk fejlbehandling advokater sympatiserer med kunden om tidspunktet for en sag. De ved, at kunden er bekymrede for en hurtig afslutning samt en tilfredsstillende monetær løsning på sagen.

Der er intet galt med en klient kontrol af status for en sag, så længe tidspunkt for indkaldelse er rimeligt. En kunde, der er i konstant ringer advokatfirmaet for status på sagen er kun optræder som en skade på den forestående afvikling. Giv advokaten den tid han har brug for; nu hans opmærksomhed vil gøre for en bedre afvikling senere.

Consulting Medicinsk uredelighed advokater at etablere en sag

Medicinsk fejlbehandling advokater specialiserer sig i sager mod læger og hospitaler, når patienterne kommer til skade som følge af den læge er omsorgssvigt i behandling eller udelade, bevidst eller ubevidst, vigtig diagnostisk eller behandling oplysninger.

I nogle tilfælde en medicinsk uredelighed retssag er ubegrundet og kvalificerede advokater skal afgøre, om patienten har en sand tilfælde af fejlbehandling. Medicinsk fejlbehandling advokater gennemgå sagen og afgøre, om de medicinske fagfolk overtrådt den forventede standard for pleje. For at komme i betragtning til en uredelighed retssag, skal forsømmelse eller forglemmelse have forvoldt en skade på patienten, der resulterede i alvorlige skader såsom handicap, øget medicinske regninger eller unødig smerte og lidelse.

Medicinsk fejlbehandling advokater påtager sig sager, hvor patienterne blev alvorligt til skade som følge af en læge bestilling forkert medicin administration, ikke at anmode om en ordentlig afprøvning eller ignorere testresultaterne, og give en patient den forkerte diagnose eller ignorere patientens symptomer. Udføre kirurgi, der ikke er nødvendig, eller at der forårsager yderligere skade patienten ofte resulterer i en medicinsk fejlbehandling retssag mod hospitalet og den læge, der udførte operationen.

Patienter kan føle, at de ikke har en legitim sag eller frygter deres sag vil blive ignoreret. Høring kvalificeret medicinsk fejlbehandling advokater er afgørende for at etablere en sag.