Juridisk: Business Law Tips

Jeg ønsker at starte en lille virksomhed; hvad der er indeholdt i "erhvervsret?

Der er flere måder en virksomhed kan organiseres, herunder:

  • enkeltmandsvirksomhed
  • et interessentskab
  • et selskab
  • eller et aktieselskab.

Der er afvigelser inden for disse fire forskellige måder at organisere en virksomhed, men de fleste virksomheder falder ind under en af ​​disse kategorier.

For at finde ud af hvilken type virksomhed, du ønsker at organisere, konsultation med en velrenommeret virksomhed retssager advokat der er bekendt med de love, der gælder på området, kan være nyttige.

Alle disse klassifikationer kan påvirke din skattepligt samt fremtidige ansvar for juridiske domme mod din virksomhed. Nogle små virksomheder kan nemt begynde med større eksponering for personligt ansvar, fordi der ikke er nogen ansatte og en lav gældskvote samt et begrænset forventning til risikoen for retssag. I så fald kan en enkeltmandsvirksomhed eller interessentskab være den bedste måde at organisere din lille virksomhed.

Corporation status og Ltd status begrænset kan nyde en virksomhed, der har til hensigt at medarbejderen hjælp fra starten og har også at gøre brug af startkapital. Erstatningsansvar status Limited kan begrænse den personlige ansvar skal en retssag tages ud mod selskabet samt, sådan at virksomheden ejerens personlige formue ikke bliver bragt i fare, bør dette ske.

På grund af kompleksiteten i erhvervsret, er det altid tilrådeligt at du kontakter en virksomhed retssag advokat til at inkorporere deres ekspertise i din faglige og forretningsplan.

Det ser ud til, at alle er vælger at arbejde hjemmefra. Kan jeg drive en lille virksomhed fra hjemmet?

På grund af forskellige zoneinddeling love i hele landet, er det meget tilrådeligt for dig at gøre din "hjemmearbejde", og undersøge alle aspekter af at drive en lille virksomhed fra dit hjem.

Karakteren af ​​din lille virksomhed kan diktere, om det er muligt at drive en lille virksomhed fra hjemmet. Også, uanset om du har medarbejdere og besøgende skal indregnes i denne beslutning på grund af zoneinddeling restriktioner.

Det er altid bedre at undersøge grundigt, før de beslutter drive en lille virksomhed fra hjemmet. Nogle zoneinddeling ordinancer vil naturligvis forbyde kører en lille virksomhed, såsom et advokatkontor eller skønhedssalon eller tandpleje kontor hjemmefra på grund af parkering spørgsmål og åbningstider.

Imidlertid kan ting som en soft-ware udviklingsselskab eller ikke-opgørelse salg type virksomhed overvejes inden for grænserne af tilladte i dit nabolag.

Nogle samfund vil tillade hjemme-baserede små virksomheder, men kræver, at du:

* Angive, hvilken type virksomhed, du vil være i drift
* Begrænse den mængde plads, som du kan bruge til din lille virksomhed * begrænse parkering på gaden
* Begrænse driftstimer
* Forbyde eller begrænse antallet af ansatte, som du kan ansætte
* Forbyde enhver reklame uden for dit hjem
* Kræve en særskilt indgang til virksomheden fra din faktiske bopæl

På grund af kompleksiteten i drive en lille virksomhed, især en, der er hjemme-baseret, er det altid tilrådeligt at rådføre sig med en virksomhed advokat, der kan pege dig i den rigtige retning og få din nye lille virksomhed startede på højre fod med ikke kun de lokale myndigheder, men dine naboer også.

Er erhvervsret indeholder nogen licensure eller tilladelser, som jeg får brug for?

Den type virksomhed, du er begyndt, vil diktere, om du får brug for en licens eller tilladelse af en slags til at gøre forretninger i dit område. Der er altid føderale, stat, amt, by og lokale regler, der bør undersøges grundigt, før officielt åbner dine døre for erhvervslivet. Denne forskning vil sikre, at der ikke opstår komplikationer, som ville kompromittere din nye virksomhed.

Nogle erhverv kræver licensure, såsom kosmetologer, læger, advokater, daycare udbydere etc. Der kan også være gebyrer eller skatter, der opkræves af lokale regeringer til at gøre forretning inden for det pågældende område.

Disse spørgsmål kan være en af ​​grundene til, at høring af en advokat med speciale i erhvervsret kan være i orden, uanset om du starter en ny virksomhed eller ændring af status for din virksomhed.

Din lokale bar forening vil være i stand til at give navne på advokater i dit område. Juridiske hjemmesider ofte kan hjælpe med matching af faglig ekspertise til dine behov så godt. Disse tjenester er ofte gratis, hurtigt og fortroligt og kan spare hovedpine og hjertesorg ned af vejen, når det kommer til at drive din virksomhed.

Vil leje en business retssager advokat garanti for, at min virksomhed er indstillet korrekt?

Mens ansætte de bedste af fagfolk kan ikke garantere, at din virksomhed aldrig vil løbe ind i juridiske spørgsmål, leje en virksomhed retssag advokat vil etablere et godt fundament at bygge din forretning på.

Det er klart, kan retstvister pålægge en alvorlig risiko og finansiel dræn på en virksomhed af enhver størrelse. Ofte skyldes det samråd med en advokat, der har specialiseret sig i erhvervsjura kan minimere denne risiko, og også reducere omkostningerne tvistbilæggelsesprocedurer samt spare værdifuld tid og værdifulde ressourcer i din virksomhed.

Et velrenommeret virksomhed retssager advokat vil være i stand til at håndtere ting såsom:

* Bedrageri
* Vildledning
* Kontraktbrud
* illoyal og vildledende handelspraksis
* antitrust overtrædelser
* Krav mod intellektuel ejendomsret.

Sådanne advokater vil også kunne hjælpe med børsret, offentlige regulativer og andre undersøgelser, bør du finde din virksomhed brug for de typer af ydelser.

Hvad er kontraktbrud og hvordan kan jeg vide, om dette er sket?

For det første må det fastslås, at der er en juridisk bindende kontrakt mellem to eller flere parter. Når det er fastslået, at en aftale bindende kontrakt findes, en overtrædelse er simpelthen, når den ene eller den anden side undlader at udføre, hvad de lovede i henhold til kontrakten.

Dette kan omfatte, når en part i aftalen gør det umuligt for den anden part til at udføre, eller hvis den ene side gør noget imod ånden i kontrakten; eller en part nægter at udføre i henhold til kontrakten.

Bare fordi en misligholdelse af kontrakten har fundet sted, ikke nødvendigvis, at hele projektet er slukket, og en retssag skal indgives. Mange gange det afhænger af, om misligholdelse eller manglende opfyldelse er væsentlig eller uvæsentlig for ånden eller hensigten med kontrakten.

Hvis du føler, at en overtrædelse har fundet sted i en kontrakt indgået af en anden part, og dig selv, har du flere muligheder for at forfølge.

1. Du kan ignorere brud og handle, som om intet er sket
2. Du kan påpege over for skadevolderen, at du føler en overtrædelse eller misligholdelse har fundet sted og give gerningsmanden mulighed for at afhjælpe problemet
3. Du kan nægte at betale i henhold til kontrakten, indtil problemet er løst
4. Du kan rette arbejdet selv og derefter trække fra uanset total blev aftalt at i henhold til kontrakten.

Alle disse muligheder kan tages i betragtning, og bør gøres så med rådgivning af en virksomhed retssager advokat. Der kan være forgreninger i forbindelse med en af ​​disse muligheder. For at beskytte dine rettigheder og din ejendom, vil en velrenommeret virksomhed retssager advokat kunne hjælpe med at gøre nogen bestemmelse om, hvordan man håndterer den påståede overtrædelse.