Junior sommer kjoler

Junior sommer kjoler

Sommeren er den perfekte tid til at droppe den jeans og t-shirt rutine og sporten en let sommerkjole, og heldigvis er der masser af junior sommer kjoler, der vil holde dig ser varmt, men føle cool. Fabric valg er vigtigt om sommeren, da du vil have noget, der er åndbar og komfortable. Vær sikker på at afhente et par klassiske former, der altid er i stil.

Kjole Fabrics ideel til sommer

Sommeren handler om let, luftig komfort, så droppe de syntetiske stoffer til fordel for naturlige, åndbare tekstiler:

  • Bomuld er et oplagt valg for flirtende junior sommer kjoler, fordi det er et naturligt stof, der er åndbart og hjælper med at holde dig følelsen kølig og behagelig. Det hjælper også væge fugt væk fra huden i stedet for at fange det som nogle syntetiske stoffer, så du altid kan føle dig sikker på din sommerkjole.
  • Linen er en anden fysisk stof, der ånder let og vil ikke kvæle huden i løbet af de skyhøje sommertemperaturer. Det er også super nemt at pleje; enten du eller dine forældre kan smide det i vaskemaskine og tørretumbler uden at skulle bekymre sig om renseri. Den eneste ned side er linned kan krølle let, så kun sport denne stof, hvis du vil være det meste stående, i stedet for at sidde i din sommer kjole.
  • Silke er perfekt til amatør sommer soirees, men det stadig efterlader dig følelsen kølig og forfrisket. Nogle silke kan maskinvaskes, men andre skal renses. Sørg for at tjekke specifikke stof instruktioner.

Styles af Junior Sommer Kjoler

Trends kan komme og gå, men der er et par kjole stilarter, der altid er en vogue, uanset om du er på vej til stranden, en baggård grill eller en udendørs havefest. Som du søger efter den perfekte sommer look, overveje nogle af disse populære stilarter.

T-shirt kjole

T-shirten kjole er præcis, hvordan navnet lyder, en flirtende spin på en klassisk, comfy t-shirt. Denne stil er normalt lavet i letvægts bomuld, og du kan klæde det op eller ned afhængigt af dit humør og mødested.

Junior sommer kjoler
Belt en t-shirt kjole til en slank silhuet.

Hvis din t-shirt kjole er lidt løs side, bælte det for en mere sexet, strømlinet pasform. Glem ikke at tilføje chunky erklæring smykker og par med metalliske sandaler eller kiler for en mere formel føler. For at holde udseendet afslappet og klassisk, prøv det med flip flops og træk håret i en løs knude eller bolle en "Jeg har lige øges fra stranden" føler.

Stropløs Maxi Dress

Perfekt til når du vil vise dine nakke, skuldre og décolleté, den stropløs maxi kjole går fra stranden til en natlig shindig besvær. Kig efter en maxi kjole i en let bomuldsstof i en solid, grundlæggende farve, som sort, for en afslappet, resort-slid vibe. Overvej også en mere avanceret silke-version i en sjov print til en fest-passende look.

Short Halter Dress

En over-the-knæ halterneck kjole viser off store ben, spiller op skuldre og er absolut en sommerkjole hæftning. Den flirtende facon fungerer som en strand dække op, når den bæres i simpel bomuldsstof eller bliver lidt klædt og flirtende når du er færdig i hør. Spring halskæde og don dangly øreringe, så du kan lade den dybe V-udskæring af kjolen i centrum. Par med gladiator sandaler eller flip flops at holde udseendet beachy chic, eller don platform kiler til en aften i byen.

Babydoll Silhouette

Den babydoll silhuet er flirtende og feminin og perfekt til sommer. Når du er færdig i bomuld eller hør, det er let og flowy men krop bevidst på samme tid. Babydoll kjoler med spaghetti-stropper eller hætte ærmer er perfekt til dagtimerne, mens stropløs versioner kan være klædt op for en aften ud. Da de er flowy omkring den midterste del, babydoll kjoler er også perfekt til rejser komfortabelt, så sørg for at sporten en på din næste sommer road trip.

Slip på en sommer Frock

Varmt vejr er den perfekte undskyldning for at give dine gamle bukser og top rutine boot til fordel for sjov, flirtende og moderigtigt sommer kjoler. Bare sørg for at vælge åndbare stoffer og bruge din fantasi til at finde tilbehør til dag og nat aktiviteter.