Jungle Plant at komme af tandpine

Der er ikke noget værre end en tandpine. Folk ønsker at gøre alt for at finde en kur og slippe af med det samme. Det viser sig, at miraklet værktøjet kan findes i de tropiske skove i Amazonas, hvor den sjældne plante af Acmella oleracea vokser.

Jungle Plant at komme af tandpine

The Daily Mail citerer forskere fra Cambridge University siger, at det kunne erstatte selv de stærkeste smertestillende.

Antropologen Francoise Barbira Freedman fandt planten 30 år siden, mens de opholder sig med en peruviansk stamme og praktisere shamanisme. I løbet af denne tur, hun havde en tandpine i hendes visdom tand, og folk gav hende noget medicin. Som et resultat, smerter og ubehag vendte forsvundet. Senere fandt hun den plante, der havde hjulpet hende.

Et par år senere, et hold af forskere med succes testet acmella, og resultaterne chokerede dem. Brug af ekstrakter af planter, forskerne skabt en gel, der blokerede smerte receptorer i nerveender. Kliniske forsøg har vist, at gelen reducerede smerter efter tandudtrækning og var mere effektivt end traditionelle smertestillende præparater, hvis det anvendes til patienterne med tandkødssygdomme. Dens handling var forlænget. I løbet af de uformelle tests, udført af den peruvianske tandlæge, at ekstrakt af planten også bidraget til at helbrede sår i munden forårsaget af gummi sygdom og iført tandproteser og seler. Den største fordel af den medicin er, at det ikke har nogen bivirkninger.

F Freedman kommenterer, at opfindelsen af denne medicin vil gøre det muligt at slippe af med bedøvende indsprøjtninger under tandbehandlinger. Resultaterne af forsøgene viste, at gelen havde en bred anvendelse. Folk ville sikkert foretrække at bruge det i stedet for andre lægemidler, da det er et naturligt middel, og det er egnet selv for børn. Ifølge videnskabsmand, der er intet andet alternativ i øjeblikket.

Specialisten planlægger at offentliggøre resultaterne af kliniske forsøg i et internationalt dental tidsskrift og at foretage yderligere tests. Hun har heller ikke udelukke muligheden for at forbedre den medicin for at skabe en endnu mere kraftfuld og langtidsvirkende gel. Ifølge F. Freedman, vil gelen være tilgængelig inden for to år.