Jumbo Hot Rollers

Jumbo Hot Rollers
Klar, parat, får gorgeous!

Jumbo varme ruller er et uundværligt styling værktøj, der kan tilføje øjeblikkelig krop, elevator og romantiske krøller til håret med lethed.

Mens ruller og deres styling teknikker falder ind og ud af mode, er der ingen grund til at pakke op dit eget sæt af jumbo varme ruller for god. Uanset de nuværende hår tendenser, har varme ruller udholdenhed, hvis hår har brug for lift, form eller krøller. Tag et kig på de forskellige måder at angive håret i jumbo varme ruller og bliv inspireret!

Fordele ved Hot Rollers

Varme ruller tillade håret at tage form og retning baseret på placering og størrelse af stangen. Jumbo ruller normalt størrelse mindst 1 "i diameter og anvendes til at tilføje volumen og lys elevator uden en udtalt stram krøller. Så længe håret er mindst 3-4" inches i længden, kan det rulles på en jumbo stang at tilføje øjeblikkelig volumen og styling alsidighed. Ikke længere synonymt med formel hår styling, kan varme ruller bruges hver dag for at give stresset hår med en godt tiltrængt pause fra mere omfattende og ødelæggende styling værktøjer som strygejern eller slag tørretumblere.

Uanset om du har brug for ruller til at hjælpe glatte dit naturlige krøller, for at tilføje struktur til dine låse før fejning dem i en updo, eller bare elsker romantisk look fra en svunden tid, vil disse jumbo rulle styling tips hjælpe dig med at få perfekte krøller fra dit sæt af ruller.

Sådan Set Hair i Jumbo Hot Rollers

Indstilling af hår i jumbo ruller er en ligetil, snarere enkel opgave. Du skal bruge følgende leveringer før at komme i gang. Selv om ikke alle disse elementer er nødvendige, det er en stor go-to for let forberedelse.

  • Jumbo varm rulle sæt
  • Rotte hale kam
  • Heat beskyttelsesmiddel eller leave-in conditioning spray
  • Klip
  • Hairspray
  • Håndholdt spejl
  • Hårnet eller dækning, hvis det ønskes

Start med tørt hår og tåge let med en varme protectant spray. Heat protectant vil hjælpe afværge nogle af de skader af styling samtidig give lidt af hold og glans til håret. Når håret er duggede jævnt, kan du sektionen hovedet som ønsket. Mange mennesker vælger et simpelt sæt med låse trukket stramt i en 90 graders vinkel, mens mere erfarne hår settere kan påberåbe sig over-retning teknikker til at samle de resultater, de ønsker. For indstilling ideer, se nedenfor.

At Tilføj Fylde

For at tilføje maksimal lydstyrke til dine Lokker, blowdry hår med en volumizing spray og let styling mousse eller gel. Bøj eller brug runde pensler til at tilføje krone lift. Følg med ruller, der på en 180 graders vinkel. Fjern når cool og ryste krøller løs.

At Tilføj Shape

For krøller definition, bruge disse varme ruller på tørt hår og lede dem lodret på hovedbunden i en spiral formation. Spiral sæt arbejde stor for formelle stilarter. Brides elsker udseendet af store og løse krøller på deres bryllupsdag. Indstilling af hår i spiral krøller også gør for stor daggamle stilarter. De løse spiraler kan berøres med en jumbo tønde krøllejernet med lethed, mens den ekstra tekstur med til at skabe en bred vifte af updo stilarter. Grundlaget for enhver landingsbane frisure finder normalt sted på dag gamle, spiral indpakket krøller.

Tæmme krøller

At tæmme uregerlige krøller, sæt hår i jumbo ruller direkte ud fra hovedbunden. Brug en fin tand kam til at anvende spænding til håret, som du sektion og udjævne inddelinger før rullende. Fjern ruller når kold og glat med en glans serum. Indpakning større dele i mindre ruller vil skabe en glattere udseende.

Reap Beauty Benefit

Jumbo ruller er en hurtig løsning for at tilføje glans, volumen og kontrol til håret. En kvalitet sæt skal vare flere år og er uundværlige tilføjelse til dit hår grooming værktøjer og styling rutine. Hvorfor ikke tilføje ruller til din skønhed arsenal, når du ønsker at pumpe op for lyden på din stil?