Juletræ: LED Juletræer Tips

Bliv fortrolig med LED

Hvis du søger ind i LED kunstige juletræer, er det nok en god ide at vide, hvad du køber. LED er en forkortelse for "lysdiode", en elektronisk enhed, der lyser, når el passerer igennem den. LED'er er små og typisk rød farve (selvom de kan være mange farver).

En af de bedste aspekter af disse små enheder er, at de aldrig brænde ud-hvilket gør dem perfekte til dit juletræ behov. Har du nogensinde set lysdioder før? Du er sikkert kigge på nogle lige nu. Se alle de små lys på din computerskærm, modem, printer, harddisk, CD ROM drev og computerens kabinet? Dem, der bruges til at signalere, at alt er på og fungerer? De, mine venner, er lysdioder.

Lad ikke din Fake Tree Se Fake

Hvis du køber en kunstig juletræ det kommer til at se falsk, ikke? Forkert. Hvis din kunstige træ ser plast så du plukket dårligt. For at finde den mest vellignende træ muligt, kigge efter den ene med den højeste gren spids tæller. Den fyldigere et træ er, jo mere realistisk det vil se. Træer med lavere gren tip tæller tendens til at se tynd og kunstig.

Et andet godt tip er ikke at vælge et træ baseret på billedet på kassen. Sure, kan det kunstige træ ser godt på billedet, men det er bare et billede. I stedet undersøge de kunstige træer på display i butikkerne. Vejning en kunstig træ ned med strenge af julelys vil også tage væk fra sin fylde.

Når du pakker en kunstig træ med lys er det sandsynligt, at du vil udsætte nogle af de interne områder af træ, der vil gøre dit falske ser sparsomme, nøgne, og, ja ... falsk. I stedet tænke på at få en LED juletræ. LED træer kommer let udstyret med lys. Lys, I øvrigt, der vil aldrig skal udskiftes. Denne måde, vil du springe besværet uden at ofre nogen af ​​skønhed.

De økonomiske fordele ved LED Juletræer

Kunstige LED juletræer kan gøre mere for dig end du måske forestiller dig. Ud over at spare dig de årlige udgifter til at købe en levende træ hvert år, og sparer dig besværet med at rydde op nåle, LED træer tilbyde så meget mere, økonomisk. Her er blot nogle af de økonomiske fordele, du vil modtage ved at investere i et LED-træ:

  • LED-lys vil ikke brænde ud i 20 år!
  • Pærerne er solid og flammesikre, så de ikke vil bryde eller bryde i brand
  • Vil spare 80% til 90% på el-omkostninger, du vil bruge på regelmæssig julelys
  • De har ingen filamenter, så pærer er meget køligere og er nemme at håndtere, selv når den er tændt
  • Brandsikker, splinter-frit, og UL godkendt; dit hjem vil være sikrere

Få med LED Program

Mens nogle måske hævde, at kunstige juletræer ser alt for plastik eller falsk, har en optaget 70% af amerikansk juletræ forbrugerne købt en. Under en kunstig juletræ gør ting meget mere praktisk. For én, de er en én gang køb-no på vej ud for at købe en ny hvert år.

Desuden er der ingen vedligeholdelse; du vil ikke have at kravle rundt optagning irriterende nåle eller vand, ting hverdagen. Hvis du virkelig ønsker at forsøde den kunstige juletræ pot, se på LED kunstige træer. Med en af ​​disse praktiske træer du kan smide væk de sammenfiltrede foret af funklende lys og glemme alt om nogensinde udskiftning af pærer. LED træer er dækket med smukke bittesmå lys, der vil lyse op jul efter jul uden at fejle. Dette er en smart investering.

Den gave, som holder på at give ... for 200000 timer

Hvad er så fantastisk ved LED juletræer? Lysdioder (LED) er lavet af bittesmå chips, der er meget lig dem, der anvendes i computere. Chips konvertere elektricitet til lys uden brug af filamenter eller pærer. I stedet er de alsidige chips indesluttet i plast, der kan støbes i utallige former og størrelser.

Desuden kan lysdioder vare 200000 timer-jeg tror, ​​at omkring dækker resten af ​​dine gaverne. Forestil aldrig skulle ændre irriterende pærer på tangles lyskæder igen! Lysdioder er så pålidelige, at de tager i stedet for pærer i en lang række applikationer, der er en standard i alle vores hverdag. Bare et par af disse applikationer omfatter:

  • Trafiklys
  • Bremselys
  • Nødudgangsskilte