Juletræ: Christmas Tree Størrelser Tips

Hvilken størrelse Tree er rigtig for dig?

Folk ser ofte de mange valg i træ størrelser og føler sig overvældet over, hvad størrelsen af ​​træet er rigtigt for dem. Der er nogle vigtige ting at tænke på ved valget af den perfekte træ størrelse.

  • Hvor høj er dine lofter? Vil du ønsker at give dig selv mindst en fod af plads mellem loftet og træet top, hvis ikke mere.

  • Er du planlægger at sætte et træ Topper på toppen af ​​dit træ? Hvis ja, vil du ønsker endnu mere plads mellem toppen af ​​dit træ og loftet.
  • Tænk på, hvor meget plads du har i nærheden af ​​din gulv. Hvis du har masser af møbler, behøver du ikke ønsker at skulle lægge et bredt træ ind i et trange område. Overveje at gå med en mindre træ med mindre bredde eller få en høj, slank træ, der passer til din loftshøjde, men vil fylder mindre i bredden.

  • Hvis rummet ikke er tilgængelig, og du skal sætte det træ i et hjørne eller andet sted, kan du altid kigge til at købe en halv-træ. Dette træ ville have den bageste del af træet mangler, men ligner en komplet træ forfra. Når du sætter den i et hjørne, kan ingen selv fortælle du har en halv træ, og det tager en masse mindre plads end en almindelig fuld træ ville.
  • Hvis du er bekymret for penge, du virkelig har brug for at se på hvert træ og deres størrelse. Husk, at med de fleste fiberoptiske træer får du to farver enheder, hvilket betyder, at du nemt kan ændre hele udseendet af dit træ. Fiberoptiske træer kan være en smule dyrere end andre træer, men du får mere for dine penge på grund af evnen til at ændre den lyse farve. Men hvis du absolut ønsker at spare penge, kan du købe en almindelig træ, der ikke har nogen belysning på det overhovedet. Du kan tilføje dine egne lys, men for at spare penge på den måde, kun bruge LED-lys. Taller træer kommer til at koste dig mere end mindre træer, men der er altid måder at gøre kortere træer synes højere.

Køb en kunstig juletræ bør ikke være en beslutning, du går ind på spur-of-the-moment. Gør din forskning og studere dit hjem og dine behov, før du foretager det endelige valg at bringe en hjem.

Gør dit 8 fods juletræ se større

Hvis du har besluttet at spare lidt penge og købe en 8 fods juletræ, der er et par tricks til at gøre det ser større end det faktisk er.

Sæt dit træ på en kasse eller noget robust, der tilføjer højde. Brug en lang juletræ nederdel til at drapere rundt kassen.

8 fods træer findes i præ-lit, fiberoptik og almindelig og sædvanligvis gennemsnit fra $ 120 op til $ 300.

4 Foot Juletræer

En 4 fod juletræ er den perfekte størrelse til mange hjem, der ønsker at tilføje lidt ferie flair til et værelse. Du kan nemt indstille en 4 fod træ på et bord uden at optage overskydende bredde plads. 4 fod træer er cirka 29 inches widel

4 fod træer kan findes i præ-lit form fiberoptiske og almindelig. Du kan ofte købe dem i grøn eller hvid, med eller uden lys. Du kan købe træer denne størrelse online eller i butikkerne til lidt mere end $ 100, hvis hvide pre-lit eller fiberoptiske er dit valg, eller mellem $ 50 og mindre end $ 100 for fiberoptik eller pre-lit træer.

Forskellige Tree størrelser til forskellige værelser?

Som du går om din julegave udsmykning denne sæson kig rundt hvert værelse, du har i dit hjem. Ville det være muligt at tilføje en anden størrelse juletræ i hvert værelse som dekoration? Hvis du overvejer at lægge et andet juletræ, uanset om præ-lit eller fiberoptisk, i flere rum i dit hjem, er der nogle ting at overveje.

  • Hvis du har en meget lille værelse, og du ønsker at tilføje en dekorativ juletræ, så sørg for størrelsen passer værelset. Du ønsker ikke at stille op en 7 fods juletræ i en lille halv badeværelse. Du kan nemt sætte en 2 eller 3 fod træ i en lille halv bad, men noget større vil overtage hele rummet.

  • Er din familie værelse meget store med høje lofter? Så vil du højst sandsynligt vil have en højere træ, såsom en 9 fods loft. Du ønsker dit juletræ, der sidder i en stor, åben plads til at være større, så det ikke ser minut i et stort rum.

  • Har du en spisestue? Spisestuer er pæne værelser at tilføje et juletræ i. Mange mennesker har meget formelle spisestuer og ønsker at klæde sig denne plads med en klassiske udseende juletræ. En måde at gøre dette på er at placere en slank træ med klassiske dekorationer og elegant bånd hele træet. En slank træ vil ikke tage meget plads og virkelig har et klassisk look.