Julepynt: Christmas Tree Tilbehør Tips

Holde Levende Tree Hydreret

Hvis du har en levende træ til jul vil du ønsker at sikre, at dit juletræ holdes godt vandes. Hvis du ikke ønsker at bekymre dig om at kontrollere vandstanden i dit træ dagligt og vanding det dagligt ved hjælp af en vandkande, kan du ønsker at investere i en cool lille tilbehør kendt som en juletræ waterer.

For mindre end $ 30, kan du købe en waterer der ligner Santa Claus 'støvler og fastgør den til dit træ stå ved at placere sonden eller slangen i juletræet stå og sætte den søde lille par støvler ved siden af ​​træet, fylde støvlerne med vand og pres et element på slangen, der starter vandstrømmen. Når dette er gjort, vil du ikke behøver at bekymre dig om at holde dit træ vandes i ti dage.

Du kan også købe et juletræ waterer, der ligner en julegave. Gæster til dit hjem vil aldrig vide den søde lille støvler eller pakke er faktisk det element, er at holde din friske juletræ godt vandes. Du kan finde waterers som disse online på udvalgte jule købmænd.

Juletræ Toppers

Picking den perfekte juletræ Topper er vigtig. Det er normalt det sidste touch på din pyntet juletræ. For mange mennesker dette Topper vil blive en familie arvestykke og vil blive gået i arv fra den ene generation til den næste.

Juletræ toppers normalt kommer i form af en engel eller en stjerne, men der er andre træ toppers derude, hvis du ønsker at gå lidt mindre traditionelt. Hvis du er en country-western fan så måske en cowboy hat træ Topper skal pryde dit træ? Det er en sjov måde at vise din kærlighed til alle ting land.

Du kan også ønske at forenkle den måde, dit træ top ser ved hjælp af en simpel rød sløjfe juletræ Topper. Du kan endda købe lange røde velvet buer, i størrelsen af ​​dit valg, til netop dette formål, og prisen er meget minimal. Ikke alene er en enkelt rød sløjfe en pæn måde at top dit træ, er det også meget økonomisk.

Du kan også lave dit juletræ toppers hjælp fjer (påfugl eller struds) og nogle håndværk ledning til at forme i den form, du ønsker at placere på toppen af ​​dit træ. Hvis du har Styrofoam bolde i dit hjem og nogle maling, kan du prøve at male bolde til dit valg af farve, tilføje nogle glitter, og placere dem på dit træ som en Topper. Du kan endda sætte tandstikkere eller tynde, lange træstave i Styrofoam bolden og spray male det for en dekorativ stjerne kig på toppen af ​​dit træ. Bare tester maling eller lim først for at sikre det ikke "smelter" Styrofoam. Ellers er du ud og køre med dine smukke håndlavede juletræspynt.

Dufte af dit træ

Hvis du har en kunstig juletræ og du længes efter noget, der vil minde dig om, at friske evergreen lugter du får med en levende juletræ, kan du faktisk købe en duft, der vil sætte fut i, at kunstige juletræ. Du kan endda narre dine venner til at tro, at kunstig træ er faktisk en rigtig én.

En måde at tilføje en frisk evergreen duft til dit juletræ er at købe en særlig julepynt, der rent faktisk har en Pomander som kontinuerligt frigiver en frisk evergreen duft i luften. For omkring $ 13, kan denne lille ornament blive din på deltagende onlinebutikker.

Du kan også købe en kunstig træet og room spray. Du kan sprøjte denne duft på din kunstige træet og hele dit hjem for at få det store juletræ lugt i alle værelser. Sprays som disse koste omkring $ 10 og er en rigtig god idé for alle, der ønsker duften af ​​en frisk træ uden det rod, der potentielt kan komme med en! Dufte til hjemmet og træ findes i butikker og online.

DIY Juletræ Tilbehør

Sprucing dit juletræ behøver ikke at koste dig en masse penge. I stedet for at købe masser af pynt hvert år, kan du tage ting, du allerede har omkring dit hus og sætte dem til at bruge i form af juletræ tilbehør.

Hvis du har rød eller grøn (eller virkelig enhver farve vil gøre) bånd liggende omkring dit hjem, hvorfor ikke binde bånd i små buer og placere dem på dit træ? Dette vil tilføje et stænk af farve til dit træ og kan være noget, som selv børn vil nyde at gøre. Brug derefter sidesten bånd som ornament indehavere at holde dekorationer op hele dit hjem.

Hvis du stadig har gamle julekort fra julen forbi, kan du bruge dem til at lave din egen krans. Du skal blot skære billederne på forsiden af ​​julekort, stikke et lille hul gennem skåret ud figur og snor nogle bånd eller snor igennem den og placere den rundt dit træ. Dette er en unik og nem måde at dekorere dit træ og genbruge gamle kort så godt.

Tag et kig omkring dit hus og se, hvad du har liggende rundt. Vidste du, at du kan bruge en genbrugt sodavandsflaske til at gøre en engel træ Topper? Du skal bruge en to liters flaske, der er rene og har mærkaten fjernes, sammen med andre håndværk forsyninger såsom et træ bold til englens hoved, garn til hår og bånd, blonder og piberensere til at gøre vinger.

Virkelig, når man tænker over det, er mulighederne uendelige for at gøre juletræ tilbehør selv. Du skal bare nødt til at få kreative og finde nogle sjove elementer til ferie genbrug!

Ornament Bøjler Forbedre Dekorationer

Som du hænge din smykker, kan du ikke hjælpe, men tror, ​​at der bør være en bedre måde at hænge disse dejlige dekorationer. Standard ornament bøjler, der kommer med de fleste smykker er almindeligt og kedeligt. Er der ikke noget pænere du kan bruge end de
plain metal kroge? Faktisk er der mange muligheder for at hænge pynt på træet.

Roterende ornament bøjler, såsom Ornamotor, er en meget iøjnefaldende måde at hænge flere specielle pynt på træet. De er en fantastisk mulighed for ornamenter, der har scener malet på dem, eller pynt, der fanger lyset, når de flytter.

En spotlight bøjle skinner lys på pynten hængende fra det. Du vil virkelig gøre opmærksom på dit arvestykke skat med en af ​​disse bøjler, der kan programmeres til at skabe anderledes belysning
mønstre.

Ornate wire bøjler er snoet ind i smukke former, såsom hjerter eller stjerner. Disse er metalkroge, at nogen ville være stolt af at bruge til at hænge pynt på træet. Ribbon bøjler er en smuk erstatning for standard kroge. Du skal blot fjerne krogene og tråd et stykke dekorativt bånd gennem ornament s loop. Bind en pæn bue og sætte pynten på træet.

Sjov og traditionelle jul tilbehør

Dekorere et juletræ er noget mange familier nyder at gøre sammen, og der er intet bedre end at tilføje nogle cool jul tilbehør, såsom en stor juletræ nederdel, juletræ krans og et ornament bøjle, til din udsmykning tema.

Hvis du ønsker at bryde fri fra den mere traditionelle lametta juletræ krans, kan du ønsker at overveje beaded guirlande. Beaded juletræ krans kan tilføje et strejf af klasse til dit træ og kommer i mange forskellige størrelser, farver og priser. Hvis du vil bruge en krans, der er sjovt for børnene i dit hjem, kan du ønsker at tænke på et tema beaded blomsterkrans, såsom beaded guirlande med en Superman tema. Der er mange tema beaded guirlander at vælge imellem, såsom M & Ms, honningkager mænd og endda ænder, og det kan være en sjov familie shopping tur, når det drejer sig tid til at vælge en.

Du ønsker måske at vise dine Julepynt i nogle fashionable måde andre steder end på dit træ. Med en julepynt holder kan du gøre netop det. Disse typer af jul tilbehør er normalt lavet af messing og kommer i forskellige størrelser. De er udstyret med en krog, der holder ornament fra toppen. Det er en sjov og cool måde at vise smykker, ikke kun i julen, men også året rundt.

Hver juletræ har brug for en juletræ nederdel til at klæde det op. Juletræ nederdele kommer i en bred vifte af stoffer og dekorationer. Du kan vælge en mere traditionel juletræ nederdel, der er en satin brokade eller en damask materiale i guld farver, eller du kan vælge en mere sjov træ nederdel, der er prydet med honningkager cookies eller rensdyr. Det kommer ned til personlige valg, og hvad der fungerer bedst for din udsmykning stil. Juletræ nederdele kan være dyr, men de vare i årevis, når omhyggeligt.

.

Sammenligning Juletræ Stativer

Du har brug for en ny juletræ stå. Dette er en tid, hvor du ikke behøver at bekymre dig om at gøre en beslutning. Efter alt, juletræ
stande er alle slags grimme og det eneste valg er, om at gå med metal eller plast, ikke? Faktisk kan du finde disse står i en bred vifte af stilarter, fra fuldendte, dekorative modeller til simple plain muligheder.

Selvfølgelig, hvis du vil bruge et træ nederdel, du kan bare ønsker at købe en almindelig træ stativ. Der er bestemt ikke noget galt med disse funktionelle, robuste bevoksninger og det giver mening at gå med en grundlæggende stativ, hvis du bare planlægger at dække det. Sørg for, at du køber ind for en stand, der har en vis vægt til det, så det kan understøtte et fuldt dekoreret træ uden deponering. En stål træ stativ er ideel.

Hvis du har en fuld størrelse træ, som du har gemt i et hjørne af lokalet, sandsynligvis du har oplevet den frustration for at forsøge at dekorere og beundre alle sider af træet. For folk i denne situation, er der en simpel løsning - en revolverende træ stativ. Træet langsomt vender helt rundt, så du og dine gæster til at beundre hver tomme af dit hårde arbejde.

Vis Ekstra Dekorationer med et ornament Holder

Som du kigge efter en måde at vise et par ekstra pynt på din allerede overfyldt træ, du tror, ​​at der skal være en bedre løsning. Du kunne bare holde dem i deres opbevaringsbeholdere, men det synes som en skam at gemme dem for endnu helt år uden at have endnu et par uger til at vise hvor smukke de er. Visning dem i en skål er egentlig ikke en stor mulighed, fordi de er så skrøbelige glas, smykker, som du er bange for at de vil blive ridset eller ødelagt. Du har forsøgt at bruge en mini træ, men det kunne ikke håndtere vægten af ​​den fulde størrelse ornamenter. Hvad du behøver, er et ornament indehaver.

Ornament indehavere er dekorative metal stande, der måler mindre end to meter høj. De er designet til sikkert at holde et par specielle pynt på yndefuldt buede bøjler. De fleste indehavere er træ formet og kan holde et dusin eller flere ornamenter. Deres filigran design vil give masser af dekorative appel og samtidig holde dine smykker sikkert.

Hvis du placerer ornament holder et sted, hvor folk vil ikke være i stand til nemt at se alle sider af holderen, kan du ønsker at kigge efter en model revolverende. På denne måde vil alle ornamenter blive udstillet for folk at beundre og nysgerrige gæster vil ikke blive fristet til at forsøge at vende holderen rundt på egen hånd til at se på en spændende ornament.

Men sørg for at du køber ornament holdere, der passer den type ornament du køber for. Holdere kommer i forskellige størrelser og højder, og ikke alle pynt passer sikkert på alle stande. Så før du begynder shopping, har en liste over særlige ornamenter og størrelser (lille, medium, stor) i tankerne.

Grunde til at bruge Christmas Tree Nederdele

Du elsker den måde, juletræ nederdele ser, men du er nødt til at spekulere på, om de virkelig er nødvendige. For de fleste af ferie nederdelen er dækket med gaver, trods alt! Selv om det måske ikke betragtes som en nødvendighed, træ nederdele er en god idé. Disse handy dekorationer er nyttige tilføjelser til noget træ, fordi:

En nederdel kan hurtigt dække over et stativ, der ikke er dekorative. Dette kan især være vigtigt, hvis du har tendens til at stable dine gaver i et andet område, indtil juleaften for at holde nysgerrige små øjne fra at opdage, hvad der er indeni.

Nederdele er også en fantastisk måde at tilføje farve og tematisk interesse til træet. Du kan finde et træ nederdel til at matche næsten enhver træ indretning, fra rustik land til elegante victorianske temaer. Nederdelen er en fantastisk måde at beskytte en værdifuld orientalsk tæppe eller et tæppe, der er meget lys i farven. Dette gør en nederdel næsten afgørende for en frisk opskåret træ, som vil have en tendens til at kaste nåle i et alarmerende tempo som feriesæsonen nærmer sig sin afslutning.

Et skørt kan definere det område, der hører til træet. Det kan hjælpe dig med at beslutte, hvor stort at lave en julegave togs spor eller hvor langt ud i rummet for at stable gaver.

Top, Træ med et træ Topper

Så du har dit juletræ dækket i dekorationer, lys og kranse. Du har en smuk juletræ nederdel til kjole i bunden af ​​dit træ. Det ser ud til dit juletræ er færdig, eller er det? Har du kiggede på toppen af ​​dit træ? Er det ser slags nøgne? Det er fordi hver juletræ har brug for en træ Topper at gøre udseendet komplet.

Juletræ toppers er normalt en engel eller en stjerne, der glider ind på meget øverste gren af ​​dit juletræ. Mange gange, disse toppers lyser eller rotere rundt om toppen af ​​dit træ for en ekstra noget særligt.

Du kan vælge juletræ toppers, der udstråler gamle verdens charme, som en, der viser en Fødselskirken med stjernen over Bethlehem svævende over. Mens nogle familier foretrækker stjerner, andre foretrækker engle. Du kan vælge en dejlig guld engel med fjer som vinger, der vil tilføje charme til dit træ. Hvis du vil noget andet til dit træ Topper, kan du bruge mere end den sædvanlige $ 15 til $ 20 for en top og købe en far juletræ Topper, der kører omkring $ 50.

Køb et træ Topper kommer ned til personlige valg. Ligesom alle andre juletræ tilbehør, vil du finde en stor mængde af valgmuligheder, når det kommer til, hvad der er tilgængeligt i træ toppers. Det vigtige er at huske at afslutte dit træ udsmykning ved at tilføje et træ Topper; ingen træ er komplet uden det!

Og hvis du planlægger at bruge en tændt træ Topper, glem ikke at du bliver nødt til at spare plads at tilslutte den.

Utraditionelle Tree Topper Idéer

Du har en stjerne eller en engel på toppen dit træ hvert eneste år. Mens der er meget, der taler for fortsættende traditioner, er din nuværende træ Topper ser lidt knotten, og du gerne vil prøve at ryste tingene lidt op i år. Er der ikke nogen utraditionel, skæve træ Topper ideer, du kan prøve? Faktisk er der snesevis af unikke Topper ideer.

Hvis du vil have lidt af en forandring, men du er stadig en traditionalist på hjerte, kan en snefnug Topper bare være det perfekte kompromis. Disse toppers har en form, der ligner den, en stjerne og snefnug blev brugt som dekoration på juletræer tilbage i victorianske tider.

For folk, der virkelig ønsker at være anderledes, er der græsklippere designet til at matche et træ tema. Hvis du er at sammensætte en art eller fiskerirelaterede træ, hvorfor så ikke gå til en finurlig fisk i en Santa hat? Hvis dit træ er ekstremt udsmykkede, ville en påfugl Topper gøre det perfekte sidste touch. Snemænd og sommerfugle er også sjove Topper muligheder.

Hvis du ikke kan finde en pre-made Topper du kan lide, hvorfor så ikke købe et ornament, der matcher dit tema og lave din egen? Bare tag den lurvede gamle
Topper udsmykning fra bunden og bruge varm lim til at fastgøre ornament.

Valg Juletræ Nederdele

Juletræer uden nederdele er ligesom kager uden glasur. Et træ bare ser ufærdige, når der ikke er en dejlig, dekorativt nederdel i bunden. Når du vælger en nederdel til dit træ, har du to muligheder. Du kan vælge en nederdel og opbygge din træets udsmykning ordning omkring det, eller du kan dekorere træet og derefter finde et træ nederdel til at matche.

Juletræ nederdele kommer i mange forskellige temaer, fra et land stil med en finurlig elg applikation til en smuk gylden brokade nederdel med en flosset kant. Som du kigge efter den perfekte nederdel, huske på, at det ideelt set bør koordinere med rummets indretning samt træets dekorationer.

Du bør også tænke over, om du vil være i stand til at bruge nederdel mere end én gang. Juletræ nederdele er meget holdbare og kan holde i mange år. Hvis du ikke synes om dit valg, vil du blive hængende med en nederdel, der bruges én gang og derefter pakket væk i den kasse med dekorationer du aldrig gider at pakke. Overveje shopping for en nederdel, der passer næsten enhver tema, såsom en guld eller bordeaux nederdel med et mønster i samme farve på den. En anden idé er at kigge efter en nederdel med en rød og grøn jul tema.

Valg jul kranse

Jul kranse er et godt valg til at sprede ferie juble både ude og inde. Disse alsidige kranse fås i mange størrelser og stilarter, fra klassiske grønne kranse med røde sløjfer til
sjove og funky metallisk bånd kranse. For at kunne vælge de rigtige kranse til dit hjem, bør du:

Tænk skala. En lille krans hængende alene i midten af ​​en enorm væg ser en smule dum, mens en massiv krans, der udfylder hele bredden af ​​en dør sandsynligvis ser overvældende og gør døren synes underdimensioneret.

Overveje muligheder for belysning. Hvis du beslutter, at du vil have dine kranse til at lyse op, du virkelig bør overveje pre-lit kranse. En præ-lit krans er så meget nemmere at arbejde med end en du tilføjer lys til. Indpakning at cirkulær krans form i en streng af lys er fyldt med frustration og sammenfiltrede ledninger. Du bør også tænke over, om du kan lide multi-farvet lys, eller hvis du foretrækker kranse med klare lys. Disse to muligheder skaber en meget anderledes effekt.

Kig efter ekstra hånd, ligesom kogler eller kunstig sne. Hvis kransen er pre-indrettede, kan du blot hænge det og gå videre til din næste udsmykning opgave.

Jul Udsmykning Trends

Du kan lide at være på toppen af ​​nye modetrends, og da gøre noget, der er passé bare ikke din vej, du ønsker at finde ud af om aktuelle
Jul udsmykning tendenser, også. Heldigvis skulle finde en trend du kan lide være let, fordi der er en hel del muligheder at vælge imellem.

Metalliske farver er varme. Hvis du er på et budget og ikke ønsker at have til at erstatte alt, overveje at få øjeblikkelig glitz af indpakning din gamle kunstig stedsegrønt træ i guld eller sølv krans. Tilføj bolde og et par andre ornamenter i metalliske farver. Hvis du ønsker at købe et nyt træ, kigge efter en glamourøs kunstig sølv træ.

Prikker og striber er, især hvis de er mere end en farve. Hvis du ikke kan finde pre-made ornamenter, der har det udseende, du ønsker, shoppe for pink, hvid eller tan glas, smykker og oprette dine egne prikker eller striber med glas maling.

Deep juvel tone farver er meget populære. Se dekorere et stedsegrønt træ med en kombination af dyb rød, kobber og lilla beaded krans. Tilføj koordinerende bolden pynt og et rigt hued træ nederdel til at skabe
et træ, der er lige på toppen af ​​aktuelle tendenser.

Juletræ Toppers Afslut et træ

Dit træ er en ting af skønhed. Hver tomme er dekoreret og du kan ikke vente med at vise det frem. Men som du trin tilbage for én sidste beundrende blik, du indse, at noget synes at mangle. På toppen af ​​træet en stor tom plads stikker ud som en øm tommelfinger. Juletræ toppers er en fantastisk løsning til håndtering af den tomme plet på træet.

Tree toppers er designet til at passe let over den trekantede punkt på toppen af ​​et træ for at tilvejebringe en endelig dekorative touch. De fleste mennesker ikke sætte Topper på træet, indtil resten af ​​dekorationer er på plads. For nogle krone træet betyder starten af ​​feriesæsonen. Nogle endda foretrækker at placere Topper på træet først, især hvis den er tændt, så de ikke banke ned eventuelle ornamenter i færd med udsmykning.

Traditionelt toppers har angel eller stjerne temaer. Mange mennesker bruger den samme Topper i mange år. Nogle endda bestå en særligt dejlige Topper fra generation til generation, og dette godt elsket ornament bliver en familie arvestykke.

Mens du kan finde mange modeller uden lys, hvorfor så ikke vælge den ekstra gnist af en tændt stjerne Topper? Efter alt, hvis du beslutter at toppen et træ med en stjerne, det bare giver mening at have en, der twinkles.

Typer af juletræ Garland

Når du tænker på juletræ Garland, du sikkert billede kunstige evergreens eller røde beaded tråde. Men der er mange
andre typer krans rådighed. Hvis du tager dig tid til at tjekke nogle af de muligheder, kan du finde en krans, der er det perfekte match til dine planer for dette års træ tema.

Nyhed Garland design omfatter alt fra ænder til hund knogler. Disse guirlander er en særlig sjov valg for et barns personlige juletræ. Hvad lille dreng, der er en fan af superhelte ville ikke få begejstret et træ indpakket i Superman og Batman krans? Små piger, der kan lide smukke ting kan elske at have et træ pakket ind i en smuk nyhed sommerfugl krans.

For folk, der ønsker at drage fordel af en hurtig måde at tilføje nogle glam til deres træer, fancy beaded guirlande i metalliske farver er sikker på at skabe masser af gnist. Fancy stjerne glimmer og beaded sequined guirlander er også perfekt til elegante temaer.

Hvis du er en traditionalist, der er masser af nyhed Garland muligheder, der hjælper genskabe en vintage føler. Et træ beaded guirlande er fantastisk til en rustik land tema træ. For victorianske elskere kan en lametta garland være det perfekte valg.

Roterende Juletræ Stativer

Juletræ stande er nødvendige for at holde dit træ afbalanceret og stå i løbet af den tid, det er op i dit hjem. Hvad du måske ikke ved er, at du ikke behøver at købe en regelmæssig gamle juletræ stå der bare bliver dit juletræ på ét sted. Åh nej, kan du købe et juletræ stå der roterer dit juletræ rundt og rundt.

Mange roterende træ stande vil holde træer så store som ni fødder og vil holde op til 2000 lys og har to afsætningsmuligheder for tilslutte forskellige poster, der er nødvendige for at tænde dit juletræ eller andet tilbehør, der eventuelt skal sættes i. Du kan endda slå din træ ud i at rotere ved at vende en switch på træet stå selv. Standen selv sættes i en stikkontakt, men du er i stand til at styre rotationen ved at vende en switch til eller fra på standen.

Hvis du ønsker at være i stand til at se alle dine juletræspynt og du ved, at du ikke vil være i stand til at se nogen af ​​dem på ryggen, fordi det er tæt på væggen, overveje at få en roterende træ stativ. På denne måde dit juletræ roterer i en cirkel og vise alle disse ornamenter de måde de formodes at være. Advaret dog, at disse roterende træ står ofte koste over $ 100, så være parat til at bruge nogle penge på denne post. Du kan være nødt til at vente til den faktiske juletiden til at købe en roterende stand på detailbutik, men kan du højst sandsynligt finde roterende stande online hele året rundt!

Lav din egen juletræ Garland

Hvis du er sparsommelige, eller selv hvis du er på udkig efter en sjov håndværk, du kan gøre med dine børn til at tilføje til dit juletræ, hvorfor så ikke prøve at lave din egen blomsterkrans at fikse op, at træet og få involveret på samme tid familie?

En sjov familie aktivitet, du kan gøre for at gøre din egen krans er at gøre popcorn krans. Det er virkelig ikke meget nemmere end popcorn krans. Du kan pop et stort parti af popcorn, finde en nål og en stærk tråd skæres til den længde du vil have din guirlande at være. Tråd din nål ind i tråden og derefter stikke individuelle popcorn stykker med nål og tråd til enden af ​​gevindet. Fortsæt med at gøre dette indtil du har trukket hele din tråd med popcorn. Dette er en stor aktivitet at gøre med børn, bare sørg for at de er gamle nok til at arbejde med en nål eller du kan have en masse poked små fingre.

Hvis du har meget små børn, du måske overveje at skære farvet byggeri papir i strimler og derefter at tage en strimmel, lime enderne sammen, så tage en anden strimmel, sammenfletning det med ringen, du allerede har gjort, lim enderne sammen og fortsætte denne proces før du har foretaget Garland ringe med byggeri papir. Dette er en sjov aktivitet for forældre og børn at gøre sammen, og en meget billig en af ​​slagsen, kan byggeri papir findes til enhver detailbutik for mindre end $ 3.

En anden sjov måde at lave din egen juletræ blomsterkrans er at følge den samme procedure, du ville med popcorn blomsterkrans, men i stedet string saltkringler, skumfiduser, gummi dråber og Lifesavers slik onto nogle tråd og derefter dekorere dit træ med blomsterkrans.

Juletræ tilbehør, såsom blomsterkrans, ikke altid at blive købt. Mange familier nyde at gøre deres egen krans for deres træer; hvorfor ikke prøve det med din? Efter jul, kan du endda sætte popcorn krans udendørs for fuglene at nyde.

Juletræ Stativer

Som du forberede sig på at stille op dit juletræ, skal du have en meget vigtig tilbehør eller dit træ vil helt sikkert falde! Du skal have det stadigt vigtigt juletræ stå. Af alle de juletræ tilbehør, kan dette være det vigtigste! Du kan ikke bare prop dit træ op i et hjørne og forventer, at blive sat, skal du have en stand, hvor stammen af ​​træet indsættes i et hul i bunden af ​​standeren, mens skruerne spændes omkring det at holde det oprejst. Hvis du ikke har en, så sørg for at få en før du er klar til at sætte dit træ op!

Et juletræ står oftest kommer i rød eller grøn og har fire store bolte, der skrues ind i et stramt passer op mod bunden af ​​juletræet når træstamme anbringes i stativet. Det kan tage nogle manøvrer for at få træet til en lige linje, så forvente at skulle justere skruerne efter du allerede har strammet dem.

Hvis du køber en kunstig juletræ, er ofte gange stativet følger med træet, så det ikke kan være nødvendigt at købe en, hvis du for nylig har købt en kunstig træ. Bare markere feltet med træet for at se om standen er inkluderet. Hvis du køber en frisk juletræ, skal du bruge et stativ for det. En anden cool juletræ stå er en, der faktisk kræver ingen skruer og det kræver ikke at du gør nogen skæring til bagagerummet på din frisk juletræ. For omkring $ 50 eller mere, kan du købe et træ stativ, at du indstiller stammen af ​​træet i, og skub en pedal med foden at stramme kløer omkring stammen af ​​træet. Dette er en ideel står for dem af jer, der ønsker at undgå smerten ved at skære og skrue i dit træ.

Du ønsker måske at gøre nogle forskning på internettet om, hvad juletræ stativ er bedst for den type juletræ, du vil få. Juletræ stande kan findes på de store detailhandlere og online-handlende.

Juletræ Nederdele

Juletræer ser smuk på grund af alle de dekorationer, kranse og dejlige lys placeret på den. Juletræer se endnu smukkere, når klædt med juletræ nederdele. Et juletræ nederdel er en nederdel, der omgiver bunden af ​​dit juletræ på basen. De generelt kommer med en slids og normalt binde eller fastgøre rundt om træet står så kan du tilføje den enten før eller efter at træet er dekoreret.

Folk har virkelig en stor mængde af valgmuligheder, når det kommer til at investere i et juletræ nederdel. Du kan købe nederdele, der er fremstillet af velour, brokade, bomuld eller endda noget nogen har taget sig tid til at strikke i hånden. Juletræ nederdele kan have næsten enhver scene på det, fra en julemand med hans rensdyr, til en Nativity scene eller endda en snemand. Nederdele til dit juletræ kommer i så mange sorter, hver husstand, der har behov for en vil sandsynligvis finde en der passer til behovene i huset.

Afhængigt af hvilken type af nederdel, du er interesseret i, kan du forvente at betale fra $ 25 til over $ 50 eller mere. Tree nederdele er generelt temmelig store, fordi de skal passe omkring bunden af ​​træet og dækker træet stå, så du kan forvente at finde nederdele, der er omkring 50 inches i diameter.

Juletræ nederdele virkelig føje til skønheden i træet og selvom ved juledag, vil nederdelen blive dækket med gaver, vil dit juletræ ser smuk, som du langsomt tilføje gaver under det i feriesæsonen.

Juletræ Garland

Hvis du har et juletræ så mest sandsynligt, du har blomsterkrans til at dekorere det. Vi har alle set blomsterkrans, de dekorative stykker af materiale, jazz op i et træ, en trappeskakt, en døråbning og endda en pejs kappe. Det er virkelig betyder ikke noget, hvor du lægger det, kan blomsterkrans lyse op dit hjem og dit juletræ i løbet af ferien.

Der er så mange forskellige typer af valg, når det kommer til Garland, kan du ikke engang være klar over, hvor mange der er derude. Du kan købe blomsterkrans på internettet for rimelige priser, men med så mange valg det kan tage dig et stykke tid at afgøre, hvilken er den rigtige for dig.

Du kan købe juletræ krans lavet af perler. Garland som dette er sikker på at gøre dit hus mere festligt. Vælg mellem beaded guirlande i en bred vifte af farver fra lilla, bordeaux, sølv, blå og mange flere farver. Vælg mellem en længde så kort som tre meter til så længe som ni meter. Beaded blomsterkrans koster omkring $ 7 på gennemsnit og vil tilføje en klassiske føler til din jul.

Hvis beaded guirlande er ikke, hvad du søger, har du flere flere valgmuligheder. Hvis du ønsker at dekorere dit hus med nyhed juleartikler, hvorfor så ikke vælge guirlande i form af slik skud eller blomster. Endnu bedre, hvorfor ikke vælge en sukkersød frugt slik krans og virkelig tilføjer et stænk på din ferie? Nyhed krans er typisk omkring seks meter i længden og gennemsnit omkring 5 dollar i pris. Noget så billigt kan virkelig gøre for en smukt dekoreret hjem julen.

Hvis du hellere vil, kan du vælge en mere traditionel krans, som krans, der ligner en boa eller lametta garland, der kommer i mange forskellige farver. Disse typer af krans kan være så lang som 15 fod og er normalt omkring 4 for én.

Du kan også købe blomsterkrans, der ligner naturlige bevoksning eller flokkedes med kunstig sne. Ornament kroge gør det nemt at drapere blomsterkrans på dit træ. Garland som denne gør en vidunderlig accent på en pejs mantel eller et gelænder til din trappeopgangen.

Uanset hvilken krans, du vælger, du ved, at der vil være noget for enhver smag, når det drejer sig tid til at købe!