Julen Sætter Halvdelen af ​​kvinder på uønsket graviditet Risk

Julen bringer om en del problemer som muligheden for skænderier med dine pårørende eller æder unødvendige mængder af mad - endnu nogle andre farer kan dukke op, som det fremgår af en nylig undersøgelse. Det fremgår, at risikoen for at blive gravid uden for tur kører temmelig høje for over 50% af kvinder!

Julen Sætter Halvdelen af ​​kvinder på uønsket graviditet Risk

Det kom ud, at 51% af kvinderne er tilbøjelige til at forlade deres piller bagved eller bare glemmer at tage den, så den fest kan meget vel ende med uønsket graviditet.

Forskerne siger, at talrige besøg, hård dag tidsplaner og alkohol til fester alle hober sig op for at gøre kvinder forsømmer deres piller.

Undersøgelsen blev indledt af LloydsPharmacy Online Doctor, der regelmæssigt registrerer en 32% boost af online ordrer for prævention produkter i juletid. Apoteket gennemført en undersøgelse af 2.000 kvindelige klienter og kom op med de oplysninger, som 17% af dem var for beruset til at huske om p-piller, mens 14% tilstod at undlade at tage det, fordi de blev fanget i den festlige hvirvel.

Også for over 15% af den adspurgte føjes op til flere dage uden en pille, der sendte dem i jagten på repeat recept. Og det er ikke en bagatel, da over 30% sagde, at de var hårdt sat til at finde en medico over helligdage.

Næsten en tredjedel af det samlede optaget til at glemme at pakke p-piller, da de forlod for at komme på ferie på deres pårørende "eller venners.

Konsekvensen er, at 13% af kvinderne måtte gå igennem julen uden pillen, og 7% ejet op til at skulle en efter firmafest.

Svangerskabsforebyggende tjenester topper efter weekenden er ikke noget nyt for LloydsPharmacy Online, fastslår Dr. Tom Brett, LloydsPharmacy Medical Director, men stadig ordrer vokser mærkbart starter siden november, når folk begynder at få festlig og urolige. Desværre er det falder sammen med nedsat arbejdsevne dage på GP operationer, og en række kvinder er strandet.

En hel del af dem er ikke klar over, at de kan bestille præventionsmidler online. Af de adspurgte kun 5% sagde, at de kontaktede et online apotek, mens næsten halvdelen er klar til at betale lidt ekstra, hvis de kunne have p-piller ordineret og leveret til, uanset hvor de befinder sig.