Julen prelit Noble Fir, kontrollere, om det er virkelig verden bedste

Det er lidt tidligt på dagen at begynde faktisk Indret dit hjem med julen remedier, men ikke for tidligt at vende det blinde øje på julen målrettede temaer, reklamer og nyheder. Eller måske Hammacher besluttet at gøre det først, afslører sin Verdens bedste prelit Noble Fir.

Julen prelit Noble Fir, kontrollere, om det er virkelig verden bedste

Det er op til dig at afgøre, om navnet lyder højt falutin «eller berettiget, men Hammacher gjorde et forsøg på at gøre det fortjener tilnavnet. Det er annonceret til at være den mest realistiske i verden i sin sfære, er støbt i stil med en Sølv-Gran. En anden unik feature er tre-dimensionelle grene med naturlige vækstmønstre, realistiske udseende nåle og andre detaljer der tager sigte på nær perfekt verisimilitude. Træet står 7.5 "og sport 4.400 filialer tips, som gør det næsten dobbelt så tyk som den gennemsnitlige gran. Grenene er håndmalede.

Den festlige ånd er indrettet af lyse belysning, som hævdes at være godt for 16000 timer. Der er et integreret kredsløb installeret i hver pære, der vil holde det på, selv om de andre pærer udvikle en dødelig elektrisk problem (eller nogle unge eventyrer får på dem).

Denne ferie symbol vil sætte dig tilbage $ 199,95, hvilket ikke er så ublu hvis det er virkelig verden bedste.