Julen Craft Ideer til Kids

Julen Craft Ideer til Kids

Julen er en stor tid til håndværk med børn, da det giver dem mulighed for at deltage i den ferie sjov og endda gøre gaver til familie og venner. Der er mange projekter, der er hensigtsmæssigt at gøre med børn. Nogle kræver voksent opsyn, og andre er perfekt for børn at gøre selvstændigt. Fra ferie dekorationer til særlige gaver, der er masser af store julegave håndværk ideer til børn.

Holiday Dekorationer til børn for at få

Julen Craft Ideer til Kids

Ferie dekorationer er sjovt at lave, og de er en god måde for børn at beundre deres egen værk hele sæsonen. Fra kalendere til pynt, vil disse let, listige julepynt har dit hjem ser festligt og samtidig holde børnene beskæftiget i kreative projekter.

Juletræspynt

Børn i alle aldre nyder at gøre ornamenter at pynte juletræet. Nogle julepynt håndværk, såsom dem, der bruger pony perler eller glitter, er perfekt for børn at gøre alene. Andre, som dem, der bruger glas, smykker, er bedre for ældre børn og dem med en voksen. Prøv en af ​​disse sjove ideer:

  • Opret en beaded snefnug på at næste snedækket vinterdag. Du kan hænge snefnug fra et bånd til at gøre et ornament. Bedst til børn over tre år på grund af kvælning farer små perler, det er et sjovt projekt for børn og voksne til at gøre sammen. Hvis du elsker dette projekt, kan du også ønsker at prøve andre jul håndværk ved hjælp af perler.
  • Lav en pine kegle juletræ ornament hjælp kegler du finder på en familie tur i naturen eller håndværk grankogler købt i butikken. Fordi dette håndværk kræver brug af spraymaling, er det bedst at have en voksen hjælpe. Men efter keglerne er spray malet, kan børnene dekorere dem selvstændigt.

Holiday kalendere

Nedtællingen til jul er en big deal for børn. De kan gøre deres egne kalendere, der kan forebygge nogle af disse ængstelige spørgsmål om, hvornår Santa kommer. Prøv en af ​​disse projekter:

  • Jul træ kalender håndværk er sjovt at gøre ud af alt fra filt til papir. Mange af disse projekter er perfekt for uafhængige crafting med ældre børn, da de ikke kræver farlige redskaber eller varme.
  • Advent kalendere også gøre store projekter. Disse kalendere kan hjælpe børn lære om religiøse mening bag juletiden, og de er sjovt for alle at lave og nyde hele måneden. De er også ideelle til uafhængige crafting.

Jul Dækkeservietter

Dækkeservietter er en vigtig del af din ferie bordet, og børnene kan oprette dem i dagene og ugerne op til den store middag. Du kan lave julen Dækkeserviet håndværk med byggeri papir, glitter og andre emner, som allerede i Selvbyggerartikel skabet.

Snowman Crafts

Børn kan lave deres egen version af Frosty Snemanden at dekorere ferie bordet eller hænge på en væg. Der er masser af store snemand håndværk for børn, hvoraf de fleste ikke kræver nogen fancy forsyninger. Disse er perfekte uafhængige håndværk til større børn.

Håndlavede julegaver for Kids til Opret

Julen Craft Ideer til Kids

Simple håndlavede julegaver er en anden måde for børn at komme ind på den crafting sjov denne ferie sæson. Sjov, personlig og økonomisk overkommelig, disse håndværk er den perfekte måde for børn at vise venner og familie, hvor meget de holder af.

Julen Sæbe

Realiseringen smelte-og-hæld sæbe er en sjov og givende håndværk for børn at gøre med en voksen. Da de fleste Jul hjemmelavet sæbe opskrifter kræver brug af varme og omhyggelig hælde, dette er et godt valg for hele familien til at gøre sammen. Brug ferie-tema sæbe forme og farver for at gøre særlige gaver til alle på din liste.

Hjemmelavet Lærer Gaver

Det er sædvane for børn at give en lille gave til deres lærere i feriesæsonen. Crafty lærer gaver er noget lærere vil treasure for kommende år. Fra særlige blyanter og magneter til candy krukker, disse ideer er perfekte for ældre børn at gøre alene, og unge børn at gøre med voksne hjælp.

Babymad Jar Håndværk

Glas babymad krukker er en handy Selvbyggerartikel der er perfekt til at lave små ferie gaver. Fra jar stearinlys til luftfriskere, er der masser af sjove babymad jar håndværk, som børn kan gøre med en voksen.

Holiday Beaded billedrammer

For bedsteforældre og andre særlige familiemedlemmer, er der ingen bedre julegave end et barns billede i en ramme, han eller hun skabte. Børn kan gøre en hurtig og nem beaded billedramme med lim, glasperler og en købt ramme. Da dette håndværk bruger små dele, det er bedst for børn over tre år.

Jul Bogmærker

Beaded bogmærker gøre store gaver, og de også tilskynde læsning. Vælg perler i nuancer af rød og grøn til at give bogmærket nogle festlige flair. Da det bruger et par smykker making værktøj, dette projekt er bedst for ældre børn.

Flere Great Jul Craft Ideer til Kids

Julen Craft Ideer til Kids

Jul håndværk er ikke begrænset til blot dekorationer og gaver. Der er masser af andre sjove projekter, der er perfekt til børn, fra førskolebørn til større børn.

Førskole jul håndværk

De yngste crafters kan komme ind på den ferie sjov ved at gøre førskole jul håndværk. Specielt designet til børn i alderen tre og fem, disse håndværk er enkel og kort. De fleste bruger forbrugsstoffer, du allerede har på hånden.

Printable jul håndværk

Printable jul håndværk er fantastisk til skole-alderen børn, der elsker at klippe og farve. Alt du behøver er en printer, nogle grundlæggende håndværk forsyninger, og en vinter eftermiddag fritid.

Gavepapir

Børn kan personliggøre deres julegaver til venner og familie ved at gøre deres egen indpakningspapir. Selv de yngste børn kan lave hånd printerpapir, og ældre børn kan være kreativ med udskæringer, markører og andre indpakning papir håndværk.

Ferie Trylledej Creations

Børn i alle aldre elsker salt dej, og da det er ugiftigt, det er perfekt til de yngste crafters. Tjene masser af ferie-tema salt dej kreationer, fra julepynt til gave toppers.

Nem Hjemmelavet Julekort

Der er ingen regel, der siger din families feriekort skal komme fra en butik eller online-tjenesten. Hvorfor ikke bruge et par aftener som en familie gør let hjemmelavet julekort til at sende ud til alle dine venner?

Making Jul Memories

Uanset hvilken jul håndværk, du vælger, vil børnene elske at blive inkluderet i ferie sjov. Uanset om de er gaver, skabe brugerdefinerede indpakningspapir, eller dekorere huset til ferien, vil de være at gøre julen minder, der vil vare i mange år fremover.