Julen Allergi

Efterår og forår anses for at være et ideelt tidspunkt for allergi. En ny forskning har vist, at forværring af sygdommen kan være fremkaldt af julen, også. Her skal man først og fremmest nævne de attributter af vinterferien - juletræet og dets dekorationer, der indeholder meget støv efter lægning i et skab i lang tid.

Julen Allergi

Desuden nytår aromatiske blandinger, der normalt sat i et rum for aroma, kan forårsage meget kraftige reaktioner. Derfor bør folk med allergi være meget forsigtig, når du går på shopping i den periode af ferie, da sælgere smag deres butikker specielt aktivt til at skabe en følelse af fest.

Dr. Joseph Leija, en allergolog fra Gottlieb Memorial Hospital, har udarbejdet en række anbefalinger til folk med allergi til ferien. Først og fremmest kan faren være skjult i traditionelle juleretter, mandariner og andre citrusfrugter.

Det andet problem er, at symptomerne på allergi ofte forveksles med en vinter koldt. Så for at beskytte dig selv, er det bedre at vælge en kunstig juletræ, fordi der kan være svamp på en naturkatastrofe. Ud fra dette synspunkt, befugtningsanlæg er også usikre. De fremme væksten af ​​mug i rummet. Det er nødvendigt at opretholde fugtighed på under 50%.