Juledekoration: Christmas Stockings Tips

Følte Jul Strømper

Filt julen strømper er en stor mulighed for folk, der ønsker noget lidt mere dekorativt end rødt fløjl strømper. Disse strømper bruges ofte til særlige temaer, såsom kæledyr eller barns første jul.

Mens fløjl strømper ikke pille op, en filt strømpe, som er godt brugt eller ikke passet ordentligt kan have en vis pilling. Heldigvis kan du nemt fjerne nogen af ​​disse grimme små fuzz bolde ved hjælp af et specielt defuzzing værktøj eller ved forsigtigt at skære dem ud så din strømpe er klar til brug igen næste år. Filt strømper er ideelle til et arvestykke første strømpe, der bruges til blot én jul og derefter forsigtigt gemt væk i et håb brystet eller memory boksen, da filten ikke bliver knust eller krøllet så let som nogle andre stoffer.

Med deres farverige, blødt stof, filt strømper kan have nogle sjove anvendelser. En af de nemmeste ting du kan gøre med en strømpe, er at proppe den fast med polyester fyld og pisk sy den øverste lukket. Nu har du en sød jul kaste pude til at bruge til at tilføje nogle farve til en stol eller sofa, der har brug for lidt af julestemning.

Hængende Jul Strømper

Når du har den julestrømpe syet eller købt, skal du noget at hænge det op med. Efter alt, behøver de jule strømper ikke bare hænge sig selv. Du skal bruge en jul strømpe holder at vise de strømper, som hang ved din skorsten med omhu.

Du kan vise din julestrømpe med en vægtet base og en krog til at holde strømpe fra din kappe eller en anden skærm område. Disse typer af julestrømpe indehavere kommer i alle former, størrelser og priser. Vælg mellem bogstaveligt talt hundredvis af forskellige stilarter, fra dine foretrukne NFL eller college holdet til en sød rensdyr eller pine kegle, eller endda en ramme, som du kan placere dine foretrukne foto i år efter år.

Hvis du hellere vil ikke hænge din strømpe fra en krog, overveje en strømpe holder stand. Disse bevoksninger er især nyttig, hvis du ikke har nogen pejs kappe eller trappe skinne til at hænge din strømpe. Julestrømpe stande gør præcis, hvad de lyde som de burde; de er en stående skærm til din julegave strømper. De fleste stande holde op til seks julen strømper, og tilføje en dekorativ udseende til din indretning. A Christmas strømpe stativ er en innovativ måde at vise dine strømper.

Hvis pladsen er et reelt problem for dig, overveje en strømpe holder der hænger over en dør. Denne type strømpe besidder omkring fire strømper og er en festlig måde at hænge strømper, især når pladsen er trang.

Hvor til at hænge dit Stocking

Ikke alle har en pejs kappe til at hænge hans eller hendes smukke arvestykke strømper på. Det er ligegyldigt, hvis du har en Broderi jul strømpe, en følt julestrømpe eller strikket julestrømpe, hvis du ikke har en kappe til at hænge din strømpe på, du kan være i lidt af et dilemma om, hvad de skal gøre med at darn strømpe.

Slap! Du behøver ikke at hænge din julestrømpe på en kappe, især hvis du ikke har en! Folk i disse dage er at finde alle mulige unikke måder at vise de store strømper til jul.

Hvis du har køkken eller spisestue stole, hvorfor ikke hænge dit julen strømper på bagsiden af ​​stolene? Ikke alene ser det ud super søde, men også klæder sig din spisestue eller køkken. Hvis det ikke rejse din udløser, har du en gelænder eller en trappe skinne? Hvis ja, kan du altid hænge din julegave strømper fra disse to steder. Hvis du har et forlystelsescenter, hvor fjernsynet sidder, kan du nemt hænge din strømpe fra toppen af ​​underholdningscenter og dekorere som møbel op!

Folk er også kendt for at hænge julen strømper på juletræer, dørhåndtag og endda reoler. Pointen er, at du ikke behøver at have en kappe for at kunne vise en jule strømpe, og du behøver ikke at hænge din strømpe fra en pejs kappe, hvis du har en. Der er mange kreative og sjove måder at vise de jule strømper!

Julestrømpe Mønstre

Hvis er i stand til at sy, eller selv hvis du ikke kan sy, og ønsker at give det gamle kollegium prøve, du kan købe en jule strømpe mønster og sy din egen strømpe.

Ved hjælp af en jule strømpe mønster giver dig vejledning til at oprette din egen strømpe men mere kedelige arbejde er ikke gjort for dig, arbejde såsom at måle og skære ud stof. Desuden en jule strømpe mønster giver dig mulighed for at vælge din egen stof design. Et mønster koster lidt penge og mange gange du kan sy dit eget strømpe for meget billigere end du kan købe en i en butik.

Julestrømpe mønstre fås i alle mulige stilarter, herunder personlige julen strømper, Victorian jul stil mønstre og traditionelle mønstre, hele vejen til finurlige og vilde. Hvad er så fantastisk om at bruge et mønster til at oprette din egen julestrømpe er, at du kommer til at bruge dine egne ideer og visioner til at sy, hvad der vil helt sikkert blive en meget elsket jul display år efter år.

Selvfølgelig, hvis du foretrækker en færdig strømpe, der er mange valgmuligheder til rådighed i butikkerne og online på Bronners.com, og de kan gøres personlig for dig.

Når du har købt eller lavet din egen strømpe, så glem ikke at få en strømpe holder til at vise din nye udsmykning. Strømpe holdere kommer i mange forskellige store temaer, herunder krybber.

Julestrømpe Kids kan gøre

Har dit barn nogensinde udtrykt interesse i at gøre hans eller hendes egen strømpe bare for sjov eller noget at gøre? Nå, denne næste ferie sæson, hvorfor så ikke lade dem få lidt rodet og gøre deres jul strømpe.

For det første skal en forælder være til stede, fordi det vil kræve en vis hjælp, især hvis du har små børn. Du vil gerne papir købmand sække og du vil tegne matchende strømpe figurer på to forskellige dele af papiret sæk. Dit barn kan derefter skæres ud af formen eller du kan hjælpe, afhængigt færdighedsniveau af barnet. Når strømpe figurer er skåret ud, kan du tage en stor nål og nogle røde garn, og du og dit barn kan sætte de to strømpe figurer sammen ved at sy dem med den røde garn. Dit barn kan så dekorere strømpen alligevel han eller hun ønsker, og ved at tilføje en ring af brunt papir, der er limet til toppen af ​​strømpen, kan du hænge strømpen lige ved siden af ​​de andre på kappen.

Hele dette jul strømpe håndværk er billigt og sjovt!

Jul Stocking Udsmykning

Jul strømper er en integreret del af julen tradition for mange familier. Mange mennesker vælger at købe en almindelig jul strømpe for at tilføje deres egne dekorationer og dermed skabe deres egen personlige strømpe, og en smuk jul arvestykke så godt.

Start med at bestemme, hvem skal skabe den forskønnet strømpe, og hvem de vil tilpasse strømpen for. Hvis dit barn er at skabe med opbevaring og det er for en far, bror eller onkel, der elsker sport, derefter vælge simple applikationsbroderi, der har en sød sports tema fungerer perfekt. Tilføj nogle glitter, pailletter eller pust maling til mix, og dit barn vil have et felt dag skaber en smuk personlig strømpe til nogen speciel. Disse gaver er også fantastisk til hemmelige Santa gaver, gaver til lærere, trænere eller babysittere.

For at holde tingene enkle, så tjek den enorme matrix af store jule strømper på Bronners.com. Med en regnbue udvalg af farver, stilarter, størrelser og former, verden er din østers til at vælge strømper at personliggøre.

Hvad er en jul Stocking Kit?

Mange mennesker er interesseret i at gøre deres egen jul strømpe, men er ikke sikker på, hvordan, fordi de ikke har nogen syning evne eller ikke kan strikke. Så folk bare gå ud og købe en, der er premade.

Hvis du ønsker at lave din egen jul strømpe, men bare ikke se det sker, fordi det ser ud for svært, så tro om igen. Du kan købe en julestrømpe kit, som vil give dig trin-for-trin instruktioner og i mange tilfælde, skal du blot skære strømpen, der prestamped på materialet. I de fleste tilfælde disse prestamped julestrømpe kits har strømper lavet med filt, men hvis du vil let, så en filt kit kan være for dig. Du skal blot købe sættet, skåret ud strømpe fra materialet og følg anvisningerne for at sætte det sammen, enten med syning eller lim. Mange af disse typer af kits kommer med glitter, sekvens og perler, hvor du kan dekorere din strømpe når du har det sammen. Hvis du er rigtig heldig, kan du endda være i stand til at finde et kit, hvor strømpen allerede er skåret ud for dig, du bare dekorere og sat sammen! Det bliver ikke meget nemmere end det!

Der er andre typer af jul strømpe kit, som regel dem, der involverer et mønster, der skal følges, og indebærer en vis form for evne til at gøre søm arbejde. Tælles korssting, stemplet korssting, crewel og Broderi er de mest almindelige typer af jul strømpe kit, der involverer syninger. Disse er lidt mere kompliceret, og hvis du ikke har nogen mulighed for med en nål og tråd, kan du ønsker at holde sig til den følte strømpe kit.

Afhængigt af hvilken type af julestrømpe kit du køber, er de generelt kører omkring $ 20. Det er vigtigt at huske på, når du håber at lave en jule strømpe enten til dig selv eller nogen du kender, at du vælger et kit, der passer til personlighed på den person, du gør det til. Kits kommer i alle forskellige jule scener, så lave noget research, før du foretager dit valg.

Historie julestrømpe

Har du nogensinde spekuleret over, som du hang din strømpe på kappen, hvor kom begrebet julestrømpe stammer?

Legend har det, at mange år siden, en mand, der var i dyb fortvivlelse over sin afdøde kone tilbragte deres formue og forlod sin familie uden en krone til overs. På grund af dette, ville hans tre døtre ikke have en medgift til at tage et ægteskab, hvilket betyder at de ikke ville blive gift og ville være mærkede pebermøer.

Åbenbart, en mand kendt som St. Nicholas fik nys om enkemandspension knibe og en nat han red ved enkemandspension hjem og kastede tre poser af guld ned enkemandspension skorsten. Little gjorde St. Nicholas, at enkemanden tre døtre havde hængt strømper på kaminen til tørre efter vask og de tre poser af guld faldt i strømperne, at døtrene havde hængt.

Dette er, hvordan legenden om julestrømpe angiveligt begyndte, og hvorfor folk fortsætter med at hænge strømper hver jul i håb Julemanden vil fylde dem med særlige godbidder, ligesom hvad der skete med enkemand mange år siden.

Opskrifter til jul Strømper

Hvis du er klar til udfordringen, kan du overveje at følge et mønster og lave din egen jul strømpe. Som tidligere nævnt, julestrømpe kits ofte kommer med mønstre, materialer og forsyninger, der er nødvendige for at sy en jule strømpe.

Hvis du ikke ønsker at købe et kit, men vil hellere købe eller bruge en separat mønster, fordi du ønsker at vælge dine egne farver og forsyninger, så du måske ønsker at finde et mønster for julen strømper, der ikke kommer som en del af en kit. Du kan finde julestrømpe mønstre ved syning butikker eller online. Du kan finde mønstre for korssting eller nålen pegende din julestrømpe eller mønstre til at strikke din julestrømpe.

Den reelle bonus for at købe et mønster for en jule strømpe er at du kan individualisere din julestrømpe til din smag. Hvis det er nålen, du vil bruge, kan du vælge din egen trådfarver hvis du ikke kan lide anbefalingerne til dig, det samme gælder for cross syning og strikning din egen jul strømpe.

Mønstre til jul strømper kan ofte findes gratis på internettet eller købt til meget lave priser på syning butikker eller online. Bare sørg for at have et vist kendskab til skæring og efter mønstre, fordi der er en masse at måle og følge anvisningerne, der går ind ved hjælp af et mønster.

Påfyldning Jul Strømper

Hvis du har været at udfylde julen strømper i længere tid, har du sikkert allerede ved, at alle de små lækkerier du ting ind hver man virkelig kan tilføje op til et meget dyrt sæt tingeltangel. Men med nogle omhyggelig shopping, kan du skære ned på nogle af bekostning af fylde en strømpe uden forsøgsfasen på herlighederne. For at fylde dine kære 'strømper uden at tømme sparegris, skal du:

 • Overveje shopping året rundt til småting, såsom falske tatoveringer, fjollet kit, håndholdte spil og action figurer. Ofte er den eneste forskel mellem små legetøj, du køber efter påskeferien for 75 til 90 procent fra og legetøj, du køber til fuld pris to uger før jul er emballagen. Hvis du vil åbne emballagen alligevel at divvy op legetøj, ingen vil vide, at du fik det legetøj, der sælges, men du.
 • Tænk at bruge nogle sunde alternativer til dyre traditionelle slik snacks, ligesom æbler, kasser med rosiner, bananer, appelsiner eller granatæbler.
 • Kig efter lave omkostninger, sjove ting som malebøger, tøjdyr, huer og vanter og håndværk kits, der er små nok til at passe i strømper.

Heirloom Jul Strømper

Du ønsker dit barns julestrømpe skal bruges år efter år. Du vil have det til bringe minderne om en vidunderlig ferie fra fortiden, når du afleverer den, fyldt til randen, til en 30-årig voksen, der insisterer for alle på 20 sekunder, at han eller hun er for gammel til en strømpe før give efter for fristelsen til at vende det på hovedet i jagten på den tåbelige kit, der altid proppet ind i tåen. Når du planlægger at have en strømpe, der er dette vigtigt, vil du ønsker at shoppe for top kvalitet arvestykke julen strømper.

Velvet er normalt stof valg, når du skal bruge en strømpe igen og igen. Velvet holder sig godt, og ikke krølle eller rynke nemt. En god kvalitet fløjl strømpe vil sjældent pille op, hvilket betyder, at det vil se godt efter årtiers brug.

Selvfølgelig en almindelig rødt fløjl strømpe, mens det kan holde mange minder, er måske ikke helt speciel nok til at være, at arvestykke strømpe. Hvorfor ikke kigge efter specielle detaljer, ligesom personalisering eller dekorative hånd såsom kvaster? Du kan også finde mønstrede fløjl strømper, såsom en strømpe præget med snefnug.

Jul strømper til kæledyr

I dagens verden, flere og flere mennesker overveje deres hunde og katte til at være mere end blot kæledyr. Disse elskede ledsagere behandles som medlemmer af familien. Og hvorfor ikke? Deres aldrig svigtende kærlighed og evne til at lytte til vores historier uden at fælde dom er kvaliteter, som nogle menneskelige venner og familiemedlemmer tilbyde. Med alt det kæledyr giver deres ejere hvert år, er det ingen overraskelse, at de bliver inkluderet i julen festligheder. Jul strømper til kæledyr er en stor mulighed for at underholde dine firbenede venner, mens børnene er ved at rive åbne deres egne strømper.

Du kan finde strømper designet netop til kæledyr, såsom en charmerende personlig fløjl strømpe med en hund på det, eller du kan vælge en traditionel rød strømpe, der er personlig med dit kæledyrs navn. Uanset hvilken strømpe, du vælger, skal du sørge for du gør oplevelsen sikkert for dit kæledyr.

 • Undgå elementer, der er giftige for kæledyr, såsom chokolade, løg, æbler eller rosiner. Et par velsmagende hund knogler eller kat godbidder er sikker på at blive værdsat af dit kæledyr og vil ikke tænde en glad fest i et hjerte bryde tur på skadestuen.
 • Pak alle legetøj, der er færdigpakket i plast, før du sætter dem i strømpen, så dit kæledyr ikke rive ind i plastik og sluge noget af det, før du kan få fat i legetøjet og pakke det.

Husk Årsag til jul med mini Jesus Jul Strømper

Hvis du bliver frustreret over hvor meget dine børn køber ind i kommercialisering af julen, kan du overveje at tilføje en anden strømpe til dem, du allerede har på kappen. Mini Jesus Jul strømper er en konstant påmindelse om, hvorfor vi har juleferien. Når dine børn kontrollere at se, hvor fuld deres jule strømper hver dag, vil de se mini Jesus strømpe, også.

Minde dine børn af årsagen til juletiden er en vidunderlig idé. Men hvorfor ikke tage tingene et skridt videre og bruge strømpe til at gøre nogle gode i år? For at hjælpe dine børn opleve glæden ved at give, kan du:

 • Tilskynde dem til at gøre gøremål omkring huset. For hver opgave, de gør, give dem deres standardfradrag, men tilføje nogle ekstra penge til at sætte i strømpen. I slutningen af ​​måneden, tage børnene og pengene fra strømpe til en købmand for at købe korte ting til den lokale mad spisekammer eller til en trængende familie, du kender. Hjælp dem udvælge nærende valg og derefter tage dem til at gøre deres levering fødevarer.
 • Fyld strømpe med sedler med god gerning forslag på dem. Hver dag, har dine børn trække en seddel fra strømpen og gøre noget slags for en anden.

Være kreativ med julestrømpe Indehavere

Da du var barn, julestrømpe indehavere var sandsynligvis ikke mere end søm eller kop kroge fastgjort til pejsen kappe. Dagens strømpe indehavere er ekstremt dekorative og kan gøre meget mere end at holde strømper til et par uger. Prøv nogle af disse ideer til dekoration dit hjem med julestrømpe indehavere:

 • Mantle klip er den perfekte måde at holde strømper sikkert uden at beskadige din smukke kappe. Men disse stilfulde og funktionelle klip også er fantastisk til at holde andre ting. Hvis du ikke har vægplads til en krog til dine varme puder eller viskestykker, kan en kappe klip bekvemt holde disse elementer på den nærliggende slagter blok eller køkkenø. Hvis dit barn har brug for en frakke krog på hendes eller hans niveau, et klip på en af ​​hylderne på din bogreol opretter en midlertidig krog, der kan flyttes op en hylde, når han eller hun har en vækstspurt.
 • En strømpe bøjle kan bruges til at holde smykker, små kranse og andre store juledekorationer. Placer bøjlen på en vindueskarm, en hylde bog, eller et skab hylde at vise dine dekorationer uden at skulle sætte huller i dit hjem eller møbler.

Hang Jul Strømper på en kunstig Pejs

Dine børn har brugt uger græmme over dit hjem manglende en pejs og dine forsikringer, som du ikke har brug for en falder for døve øren. Historien om Julemanden reducerer dem til tårer, fordi de er sikre på, at der er ingen måde, at han skal levere gaver uden en pejs. Som julen nærmer, deres nød bliver værre. Du er nødt til at gøre noget for at trøste dine børn, men du vil ikke have råd til en større hus remodel lige før ferien. Hvad du behøver, er en kunstig pejs.

Kunstige pejse ser ekstremt realistisk og er perfekt for familier, der ikke har en kappe til at hænge deres strømper fra, da de kommer med strømpe kroge. Med en af ​​disse pejse, kan du forsikre dine børn, der ikke kun vil Santa besøge din husstand med nogle gaver; han vil også blive udstopning deres strømper med goodies på vej ud.

For folk med en lille hjem, den store ting om en kunstig bølgede pejs er, at det kan skilles ad og opbevares væk, når feriesæsonen er slut. Næste år kan du trække det ud og samle det for nogle øjeblikkelig julestemning.

Forskelle i julen Strømper

Du skal købe julen strømper for hele familien. Du troede opgaven ville være en leg, indtil du opdagede, at der var så mange forskellige typer af strømper. Nu er du ikke er helt sikker på, hvilken type strømpe vil fungere bedst for dine kære. Hvis du vil vælge strømper, bør du:

 • Tænk over det antal gange, du ønsker at bruge dem. Hvis dine børn og deres familier har en tendens til at tage deres strømper hjem hver jul og aldrig bringe dem tilbage, kan du ikke ønsker at shoppe for den største, mest omfattende muligheder. Hvis du vil være at bruge de samme strømper for de næste tyve år, skal din beslutning være alt om holdbarheden af ​​stoffet.
 • Overvej tidspres. Hvis du vil have dig til at personliggøre strømper, skal du ganske lidt ekstra tid. Folk, der er på kort tid vil sikkert gerne shoppe for jule strømper, der allerede er personlige.
 • Husk at tænke på strømpe størrelser. Et spædbarn kan gøre bedst med en meget lille første jul strømpe, der vil blive fyldt op ret hurtigt med blot et par godbidder, ligesom støvletter og en ferie hagesmæk. Pre-teen børn vil sandsynligvis brug for større strømper, som en malebog, farveblyanter og behandler er blot nogle af de ting, du ønsker at passe inde.

Applique Jul Stocking

En anden type julestrømpe, der ikke er nævnt, er en meget populær type, applicerede julen strømper. En applicerede julestrømpe er en, der har et design eller en udskæring, der er anvendt til et andet materiale, som er i form af en strømpe. Dette design eller skåret ud kan limes eller syet på det materiale, der er strømpe.

Når du kigger på applikerede julen strømper, kan du finde en følt strømpe der har en broderet snemand syet på den, eller du kan finde en strømpe lavet af mikro ruskind og et broderet julemanden på det lavet af bomuld. Du kan endda finde strømper i velour med en bomuldsfljl applikation.

Applique Sker strømper er meget populære valg og findes i hjem over hele landet hænger på Kapper i julen tid. Du kan finde disse populære jule strømper på butikkerne og på internet-websteder, der sælger juleartikler. Fordi disse strømper kan gøres personlig, de kan koste dig over $ 20.

Personlig Julesok

Intet siger jul som hængningen af ​​jul strømper og selvfølgelig, at holde styr på hvis strømpe er hvis, skal du sørge for at have personlig julen strømper. Hvis du har dit navn på en jule strømpe ingen vil være i tvivl, hvis strømpe er det, herunder Santa Claus, når han kommer til at fylde det! Oftest finder du navnet på den person broderet eller syet på strømpe, men du kan finde dem malet på så godt.

Personlig Jul strømper er en rigtig god idé at købe, når et barn bliver født, bliver et par gift eller en ny tilføjelse sættes til en familie på en eller anden måde, form eller form. Og glem ikke en strømpe til dine foretrukne kæledyr! Når shopping for personlige julen strømper, hvad enten det er online eller i en butik, vil du helt sikkert komme på tværs strømper lavet af filt, strømper, der er strik, strømper, der er bomuld eller strømper, der er broderet. Du vil finde valg af Santa Claus på en strømpe, en snemand, et rensdyr, nisser, Nativity, eller bare en almindelig rød strømpe, der kan gøres personlig.

Tilpasning en julestrømpe er ganske let. Hvis du bestiller online, skal du følge anvisningerne for det websted, du er på. Mest sandsynligt vil du blive bedt om at indtaste det første navn på den person, du ønsker strømpen personlig for, og det er, at. Hvis du køber i en butik, skal du skrive navnet ned, så den person, der tilpasse din strømpe staver navnet korrekt.

Personlig julen strømper vil variere i pris, men i gennemsnit omkring $ 20 eller mindre til oplagring. Visse butikker vil opkræve et ekstra gebyr for at sætte navn på den person, på strømpe for dig, men i sidste ende er det det værd.

Og selvfølgelig, glem ikke en strømpe holder og strømpe stuffers!

Gør Christmas Special med personlige Jul Strømper

Personlig Jul strømper er meget populære, og med god grund. De gør det lettere for folk med en stor mængde strømper til ting at holde styr på hvilke strømpe går til hvilken modtager, hvilket gør processen med at fylde dem gå meget hurtigere. Personlige strømper kan også udleveres til de rigtige mennesker meget hurtigt på en stor fest.

For folk, der udsteder trængende familier, bestilling af et sæt af individualiserede strømper til årets familie er en vidunderlig touch. Disse strømper vise, at du ikke bare køre ud og købe nogle elementer, der skete for at være til salg i sidste øjeblik. Du faktisk tænkt din trængende familie langt nok i forvejen for at bestille personlige strømper og derefter udfylde hver strømpe med særlige poster for hvert medlem af familien. De strømper er også en smart måde at være sikker på hver person får de emner, du har valgt for ham eller hende.

Hvis du kaster en Børnefødselsdag i løbet af ferien, hvorfor ikke erstatte personlige strømper til swag poser? Hvis du er bekymret for, at fylde strømper vil være alt for dyrt, kram dem næsten helt med sammenkrøllet papir og holde en standard behandler pose godbidder i den resterende plads.

Brug Christmas Stockings som en ferie udsmykning tema

Jul strømper er sådan en stor del af udsmykning til jul. Som du er hængende strømper på kappen, har du en god idé. Hvorfor ikke gøre strømper temaet for hele din julegave udsmykning ordning i år?

Du kan starte med dit træ. Hav det sjovt med en hvid kunstig træ eller gå med en traditionel grønne træ. Enten farve vil tage sig godt med de røde og hvide farver på dine strømpe dekorationer. Strenge af strømpe-formede lys er et godt fundament for din træets udsmykning ordningen. Dernæst tilsættes hvide og røde bolde. Endelig er du nødt til at beskæftige sig med den store udfordring at beslutte, hvilke af de mange vidunderlige ornamenter, der har en strømpe på dem kommer til at gå på
træet. Du kan finde strømpe pynt med kæledyr på dem, bolde med strømpe billeder på dem og strømper fyldt med golfkøller.

Hvis du vil tilføje festlige præg i hjemmet, kigge efter figurer med en strømpe tema. Du kan bruge en figur holder en strømpe til hurtigt pynte en sidebord, en buffet, eller en hylde bog. En hel gruppe af figurer kan gøre en stor erklæring, hvis du indstiller en på hvert trappetrin, tæt på væggen.

Endelig, så glem ikke at hænge fløjl eller filt strømper på kappen, på dørhåndtag og på tomme krans kroge.

Jul strømper til dit kæledyr

Har du en kat eller hund? Ønsker du at inkludere din elskede kæledyr med en jule strømpe bare for dem? Selvfølgelig kunne du købe en regelmæssig julestrømpe og har det personlig bare for dit kæledyr med sit navn på. Eller kunne du faktisk købe en jule strømpe bare for dit kæledyr.

Hvis du har en hund, kan du prøve at gøre en søgning på internettet for "Christmas Stocking for Dog" og mange steder vil blive vist. Du vil finde søde strømper med hunde på ydersiden. Du kan endda personalisere det med din hunds navn. Du vil se lignende strømpe valg for en kat. Hvis du har en bestemt hunderace, såsom en puddel, du kan faktisk få en strømpe med en puddelhund needlpoint på det, og din hunds navn syet på toppen.

Personlig Jul strømper til kæledyr koste omkring det samme som andre personlige strømper, fra $ 13 til mere end $ 20 for en strømpe, men det er sådan en pæn måde at inkludere dit kæledyr i din julefest. Du kan også være i stand til at finde jule strømper til dit kæledyr på store landsdækkende dyrehandlere!