Jul: Unikke julegaver Tips

Gavekort - Personlig julegaver

Har du nogensinde lagt mærke til, at hver gave, du køber, er 50% rabat på dagen efter jul? Køb et par billige billige julegaver eller hæfteklammer, der ikke går på salg. Lad din familie have det sjovt med udpakning disse elementer. Så købe mall brede gavekort og lad alle dase i skæret af post-ferie salget. Du får dobbelt så meget bang for pengene!

Personlig Jul Strømper

Disse butik købte strømper behøver ikke at være ho-ho hum. Tilføj din egen unikke præg ved at scripte modtagerens navn i glitter maling, korssting bogstaver, eller holde fast på kalligrafi for en personlig julegave. Du kan endda gøre disse til dit kæledyr. Hurtigt sy sammen et helt hvidt bomuld strømpe og maling pletter eller pletter, der svarer til din hund eller kats pels på kroppen. Trim manchetten med deres navn.

Antique julegaver

I stedet for at købe helt nye elementer til nære venner og slægtninge, være på udkig efter usædvanlige elementer på Yard Sales, garage salg og ejendom auktioner. Online auktioner, som eBay gøre søgningen for antikke julegaver enkel. Måske er det en favoite legetøj eller en bog fra barndommen eller en cookie jar til mor, at du brød som barn. Uanset hvad du leder efter, er det sikker på at sætte et smil på deres ansigt og en hukommelse i deres hjerte.

Kupon Book - Billige Julegaver Idéer

Har du mere tid end penge at bruge i år? Eller måske har du en "svært at købe for" person på din liste? Her er den perfekte løsning. Giv dem en hjemmelavet julegave ideer kupon bog fyldt med kuponer, der kan indløses i løbet af året. Tilbyd dem: morgenmad på sengen, en gratis bilvask, børnepasning opgaver, eller en frokost dato. Vær kreativ, mulighederne er uendelige.

Hjemmelavet jul Gaveideer

Bortset fra de sædvanlige hjemmelavede cookies og goodies, der er en meget unik julegave, som du kan gøre. Denne idé ville fungere bedst for unge par. Spar særlige eller almindelige elementer fra din første date (f.eks et kreditkort returleverance fra middag, en film billet stub, en blomst), elementer, der har en vis betydning for din første date. Decoupage emnerne, sammen med billeder eller særlige minder, du har skrevet, at lave en collage. Put det i en flot ramme og give det til den eneste ene.

Vacation Flavor - Unik julegaver

Selv om det kunne være den sidste ting på dit sind, mens du er på ferie, købe nogle ferie personlige julegaver med smag af det område, du besøger. Savannah praliner, New Orleans dåse gumbo, Mickey Mouse elementer fra Disney World, selv Florida appelsiner gøre store gaver. Bare sørg for dine indkøb vil holde indtil ferien.