Jul Gaveideer til Teenager

Jul Gaveideer til Teenager


Kun få ferie shopping spørgsmål er så skræmmende, som kommer op med julegave ideer til teenagere.

Et par jul Gaveideer til teenagere

Selv om mange familier gerne give en masse gaver til børn og teenagere, mere ikke altid lig bedre. At gamle kastanjetræer ringe sandt: det er tanken, der tæller. Du vil ikke nødt til at bruge en masse på julegaver for teenagere, hvis du fokuserer på det, de bedst kan lide.

Aktivitet Passes

Hver teen elsker at komme ud og spille! Giv dem overgår til nogle af deres foretrukne sport eller fritidsaktiviteter. Bowling, minigolf, lokale arkader, sportshaller, museer og andre hotspots tilbyder pakker og gavekort til at gøre shopping let.

Tøj

Teenagere elsker gratis tøj, selv drenge. Hvis du er vidende om teen mode, vil du score store med tøj gaver. Undgå killingen trøjer og argyle sokker, selv om. Du skal blot bladre gennem modemagasiner og se på mannequiner i butikken skærme for at se, hvad der er populært nu.

Hobbyer

Støt din teenagers interesse i at skrive, musik, kunst og kunsthåndværk, modellering, madlavning, sport og andre fritidsaktiviteter ved gifting dem forsyninger.

Personal Care Produkter

Der kommer et tidspunkt i en teenagers liv, hvor han eller hun kan føle sig en smule flov over at diskutere personlig pleje behov. De bliver mere bevidste om ændringer i deres krop, kan have til at beskæftige sig med acne, eller blot ønsker at se deres bedste uden at gøre en big deal om det.

Hver feriesæsonen, detailforretninger har endcaps stablet med elementer såsom manicure sæt til piger og fyre, bad og krop kosmetisk gaveæsker, miniature cologne og parfume sæt, og andre nyttige produkter til personlig pleje. Disse altid gøre store strømpe stuffers.

Den Trusty gavekort

Nogle mennesker kan overveje gavekort upersonlig: de fleste teenagere se dem som en måde at shoppe på egen hånd og købe, hvad de vil. Gavekort er en stor stede for at give en favorit niece eller nevø du ikke ser meget ofte, en babysitter, eller endda dit barn, hvis du ved, at han eller hun forsøger at spare op til noget vigtigt.

Her er et par muligheder:

  • iTunes-gavekort. Disse er tilgængelige online og i udvalgte detailforretninger for $ 15, $ 25, og 50 $. Den teen behøver ikke at have en iPod til at bruge en iTunes-kort, så længe hans eller hendes bærbare musikafspiller accepterer iTunes downloads. Men hvis du gerne vil læse om andre downloade musik sites og se, hvad tilbud er til rådighed, skal du starte din anmeldelse her.
  • Amazon gave kredit. Ikke kun for bøger eller dvd'er længere, Amazon giver din teenager med en masse omkostningseffektive indkøbsmuligheder. Beklædning, computere, elektronik, musik og endda nødvendigheder for et kollegieværelse er tilgængelige via webstedet nu. Hvis du har brug for en gave i sidste øjeblik, udskrive et gavekort hjemme og sætte det med en dejlig kort. Du kan også sende en e-mail modtageren en gave cert.
  • Lokale tegneserier butik. Millioner af teenagere er i tegneserier, manga, anime og grafiske romaner. Hvis du har set et par af disse om omkring din teenagers værelse, eller hørt ham eller hende tale om tegn, der er involveret i langvarige plot scenarier, du aldrig har hørt om før, opsøge en tegneserie butik i dit område. Fortæl dem du elskede Robert Downy Jr., i "Iron Man", og de vil være rart for dig. Undgå diskussioner vedrørende Superman eller Batman, hvis du ikke ved hvad du taler om - disse aficionados er seriøs omkring de fyre!
  • Kaffebar eller andre tilholdssted. Tænk på dette som en anden virksomhed passere. Mange teenagere nyder sammenkomst med venner og caféer, selv i mindre lokalsamfund, topper listen. Et gavekort til kaffe eller drikkevarer på en anden tilholdssted hjælper strække en teenagers ofres indkomst.
  • GameFly online kredit. Gift dine specielle gamer med et medlemskab til Gamefly.com. Han eller hun kan prøve hundredvis af videospil og få dem sendt hjem. Du kan give dem et prøvemedlemskab med en one-spil ud medlemskab eller en to-spil ud medlemskab.

Der er bogstaveligt talt hundredvis af andre gavekort valg. Vælg brede shopping muligheder, såsom et indkøbscenter gavekort eller en Discover gavekort, eller find butikker og specialbutikker i dit samfund.

Velgørenhed

Kender en teenager, der er socialt bevidst? Han eller hun vil sætte pris på din interesse, hvis du støtter årsagen eller bidrage i teen navn. Mange teenagere vil gerne donere penge til det, de bekymrer sig om, men ofte ikke har den ekstra indtægt til at gøre det.

Måske du kender en veganer teen involveret i PETA, nogen aktiv i en kirke ungdom gruppe, spejder afsluttet sin Eagle projekt eller en ung kvinde frivilligt arbejde på en teenager hjemløse husly. Brug lidt tid inden ferien for at tale med teenagere om deres bekymringer. Det kan virkelig overraske dig at høre, hvad de anser for vigtige, og hvordan du kan være i stand til at støtte deres deltagelse.

Kontant eller ingen kontanter?

Der er to måder at overveje en gave af penge som en god julegave idé til teenagere. Kontant gives til en teenager vil enten blive gemt til noget stort eller umiddelbart brugt på useriøst ting. Det afhænger af teen alder og modenhed.

Hvis du virkelig på et tab, hvad at give en teenager til ferien og tænke kontanter er den bedste løsning, gør det at vide, du måske ikke har varig gave virkningen af ​​andre muligheder.Besøg LoveToKnow Teens for mere indsigt i gaver, tanker og aktiviteter.