Juicer: Saftpresning for vægttab Tips

Saftpresning for vægttab med agurker

Udover at være effektiv, når du saftfremstilling for vægttab, agurk saft er værdifuld, når du saftfremstilling for sundheden. Agurk saft renser nyrerne, sænker forhøjet blodtryk og forbedrer hudproblemer.

Føj agurker til dit hjem saftpresning maskine, når du også gøre selleri og gulerod saft. Agurk saft er fremragende til at skære de stærke smag af andre grøntsagssaft.

Saftpresning for vægttab med mørke Lettuce

Salat saft er godt, mens saftfremstilling for vægttab, fordi den moderate appetitten. Blandt de mest nærende er juice lavet af lav-carb Bibb, buttercrunch og romaine.

Juice fremstillet af mørkere hovedsalat har temmelig stærk smag og er bedst skæres i dit hjem saftpresser med andre safter, især gulerodsjuice. Salat juice også kombinerer godt med spinat, spire og pastinak juice. Jo mørkere salat, mere nærende.

Saftpresning for vægttab ved måltiderne

Når saftfremstilling for vægttab, drikke et glas frisk gjort grøntsagssaft med dit hovedmåltid.

Fyld dit glas halvt med saft og halvt med vand. Du vil skære ned på de daglige kalorier og også få tiltrængt væske. I dit hjem saftpresser, gør primært grøntsagssaft, da de er lavere i sukker (low-carb) og fyldt med mere vigtige vitaminer og mineraler end frugtjuice.

Saftpresning for vægttab med svesker

Ligesom ananas juice kan sveske juice også bruges, når saftfremstilling for vægttab. Husk at teste dine svesker før saftfremstilling. Du ønsker ikke at skade dit hjem saftpresser.

Hvis prune juice er for tyk, fortyndes med nogle vandmelon juice eller vand. Benzoesyre og quininsyre syrer i svesker er ansvarlige for deres afførende virkning.

Saftpresning for vægttab med Ananas

Frisk ananas juice er en fremragende drink når saftfremstilling for vægttab. Ananas juice kombinerer godt med bær og æblejuice. Ananas saft fra din egen frugt juicer vil gå langt, hvis de kombineres med lige store mængder af vand. Ananas juice smager fantastisk serveret over is.

Saftpresning for vægttab med gulerødder

Gulerod juice, benchmark grøntsager til saftfremstilling, er fremragende, når saftfremstilling for vægttab. Da gulerodsjuice er meget sød, er selleri saft tilsættes ofte.

Pulp tilovers i juicer fra at gulerodsjuice kan anvendes til at fremstille lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold saucer og salater. Andre fordele ved saftfremstilling gulerødder nævnes forbedret syn og nedsat smerte mavesår. Gulerod juice hjælper forsvare mod kræft.

Fordele ved Saftpresning Kirsebær

Vægttab og saftfremstilling kan være en kamp i himlen. Der er nogle frugter, der arbejder bedre for dette end andre.

Overvej kirsebærsaft når saftfremstilling for vægttab. Cherry juice snit med æblejuice eller kildevand kan bidrage til at nå vægttab mål.

Cherry saft er også en god kilde til C-vitamin og kalium, og det vides at lette fordøjelsesbesvær og forstoppelse og kan anvendes til behandling af anæmi og gigt. Pit kirsebær før du lægger dem gennem dit frugt og grønt saftpresser.

Saftpresning for vægttab med Beets

Når saftfremstilling for vægttab, drej hele roer og sukkerroer greens til saft. Sukkerroer saft er meget stærk og mere velsmagende, når de blandes i din vegetabilsk saftpresser med selleri, salat og gulerod saft. Sukkerroer saft også kombinerer godt med agurk, asparges, endivie og æblejuice.

Saftpresning for vægttab med Kålrabi

Kålrabi juice er stærk, men godt, når saftfremstilling for vægttab. Skær kålrabi med andre safter fremstillet af low-carb grøntsager såsom rosenkål, grønne, sukkerroer greens, agurker og gulerodsjuice. Kålrabi juice hjælper kampen hudproblemer, især eksem. Juice kålrabi i dit hjem saftpresning maskine med streng bønner, tomater og radiser-alle gode grøntsager mens saftfremstilling for vægttab.

Saftpresning for vægttab med jordskokker

Jordskokker er meget godt, når saftfremstilling for vægttab, fordi de reducerer trangen til søde sager. Jordskokker juice smager intetsigende, ligesom kartoffel saft, og bør kombineres i din saftpresning maskine med gulerodssaft eller saft fra pastinak og citroner.

* Pulp fra jordskokker kan anvendes til at gøre kartoffel-lignende pandekager.

Saftpresning for vægttab med Endivie & escarole

Mørke, bladgrøntsager er vigtige, når saftfremstilling for vægttab og saftfremstilling for sundheden. Udover at rense ud dit fordøjelsessystem, er low-carb endivie, escarole og cikorie bedst blandet i din juicer med andre safter. Tænkte bitter, endivie og escarole saft rense blæren, nyrer og lever. De er gode for dine øjne og hjælpe med at lindre hudproblemer.

Hvordan man gør en juice hurtigt ordentligt og med succes

Af Nicole M

Juice fasts kan hjælpe dig med at tabe og muligvis introducere dig til en sundere og mere nærende kost. Men det er også nemt at lave fejl i den hurtige, som kan ophæve nogle af disse fordele. Derfor så længe du forberede forud for tid og ophold patient, kan du have en vellykket juice hurtigt.

Først skal du nødt til at forberede. Finde ud af, hvor længe du vil være fastende. Du ønsker måske at prøve et par dage, eller op til en uge. Som nybegynder, skal du ikke gå overbord. Prøv at gøre højst tre dage. Dernæst skal du have en saftpresser, hvis du ikke ejer en allerede. Du vil også nødt til at hente grøntsager og frugter i supermarkedet. Prøv citroner, salat, rødbeder, æbler, appelsiner, ingefær, gulerødder, og selleri som udgangspunkt, at eksperimentere med din favorit smag.

Du skal også til at få din krop klar. Før du hurtigt, så prøv at begrænse dit fødevareforbrug til kun veggies og frugt. Prøv at indarbejde flere væsker i din daglige forbrug, men ikke udelukkende endnu. Når du starter hurtigt, kan du nødt til at drikke et sted mellem ni til 12 gange om dagen. Du bør ikke føle sig sulten i løbet af dagen. Du skal også sørge for, at safterne nærende, så din krop får de mineraler og vitaminer, som den har brug for.

For at tabe sig, bare drikke, når du er sulten. Saft, du foretager allerede indeholde en lav mængde kalorier, så du skal ikke begrænse dig selv. Det kan vise sig farligt for dit helbred. Selvfølgelig bør du ikke drikke juice udelukkende. Dette kan kun hydrat dig til en vis grad. Du er nødt til at forbruge vand i hele hurtigt ligesom du ville gøre, hvis du var at spise fast føde.

Du kan udøve under hurtig, men da du ikke indtager så mange kalorier som sædvanlig holde din rutine lettere end normalt. Du kan træne så ofte som du plejer. Når fasten er slut, gå tilbage til at spise grøntsager og frugter og derefter langsomt genindføre andre fødevarer i din kost igen.