Juicer: Grundlæggende ved saftfremstilling Tips

Grundlæggende om Saftpresning

For at maksimere fordelene ved saftfremstilling grøntsager og frugter, vælg din juicer omtanke.

* Centrifugale saftpressere skabe oxidation, der nedbryder næringsstoffer over tid.
* masticating saftpressere er lav hastighed enheder, der producerer en højere kvalitet saft, fordi de producerer mindre oxidation.
* Høj hastighed frugt og grøntsager saftpressere kan producere for meget varme, der kan ødelægge næringsstoffer.
* Hydrauliske Press saftpressere producerer meget lidt oxidation og siges at gøre den højeste næringsstof juice.

Vælg din ansøgning og vælg din juicer i overensstemmelse hermed.

Grundlæggende om Saftpresning for voksne

Frugt- og grøntsagssaft er vigtige for kost og ernæring.

For eksempel, hvis du er 40 eller yngre og føre en noget stillesiddende livsstil, kan du drikke 12 til 16 ounces frisk frugtsaft midtvejs i eftermiddag som en energi supplement.

Hvis du er over 40 (med langsommere stofskifte), drikke 8 til 12 ounces hjemmelavet saft. Følg din energi drikke op med en lige mængde vand. Det vil fylde dig op, stille din appetit og udvide fordelene ved frugt saftpresning.

Grundlæggende om Saftpresning og opbevaring Fresh Juices

Frisk juice smager bedst og er mest nærende, når saften er på sit højeste: hældes direkte fra din saftpresser.

Da moderne hjem saftpressere er lette at samle og ren, det er ikke en opgave at lave en frisk glas hjemmelavet æblesaft eller gulerod saft i din egen MP saftpresser.

Hvis du skal gemme dine frisk juice, så gør det med det samme i en lille, tæt lukket glaskrukke i køleskabet. Gulerodsjuice butikker rimeligt godt for et par dage, mens kål saft vender modbydeligt inden for 24 timer. Må ikke opbevares kål saft i mere end en time eller to.

Grundlæggende om Saftpresning i Morning

Fordelene ved saftfremstilling grøntsager og frugter kan høstes tidligt om morgenen med glas frisk juice fremstillet i kvalitet frugt & grøntsager saftpressere. Start din dag med vitaminer og naturligt sukker er ideel.

Har noget solidt med din æblesaft eller gulerod saft. Et lille stykke af tørre, hele korn toast vil bidrage til at absorbere mave syrer, der produceres, når maven aktiveres.

Grundlæggende om Saftpresning & Pulp

En overflod af papirmasse i din juice eller som et biprodukt, er blandt fordelene ved saftfremstilling grøntsager og frugter.

Hvorfor, kan du spørge, er papirmasse en fordel?

Pulp er, hvad du har tilbage, efter at saften er presset af friske grøntsager og frugter i dit hjem saftpresser. Du kan bruge papirmasse fra din saftpresning maskine i kager, saucer, kød loafs, boller, dessertsauce og hele korn brød.

Grundlæggende om Saftpresning med Juicer

Hvis du er klar til at komme i gang saftfremstilling og du er nybegynder, skal du huske nogle grundlæggende saftpresning tips til at få de bedst mulige resultater.

* Brug din frugt og grøntsager juicer på en hård, flad overflade. Plast eller gummi ben af ​​din frugt og grøntsager juicer bør plantes solidt på tælleren. Dette vil reducere vibrationer og udvide din juicer liv.

* Før du starter din saftpresning maskine, skal du sørge for alle dele passer sammen stramt, og du ikke har forladt noget ud. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du have en rod på hænderne.

* Som med alle elektriske køkkenmaskiner, holde din vegetabilsk saftpresser unplugged indtil du er klar til saft, især hvis du har børn derhjemme.

Grundlæggende om Saftpresning Power

Når du er ude efter en saftpresser, er der flere faktorer at tage i betragtning.

* Et hjem saftpresning maskine med en motoreffekt på 450 watt eller mere anbefales. Varmen fra en mere kraftfuld juicer motor vil ødelægge næringsstofferne i saften ved oxidation.
* En mindre magtfulde juicer vil belaste motoren og din vegetabilske Juicer i sidste ende vil bryde ned.
* Køb et hjem saftpresser, i modsætning til en kommerciel saftpresser, med et velkendt varemærke. Du ønsker en velrenommeret virksomhed bag din saftpresning maskine og finde reservedele til mindre kendte mærker af saftpressere kan være svært, endda umuligt. Du ønsker ikke at være juiceless i en længere periode afventer levering af reservedele.

Grundlæggende om Saftpresning og rengøring Din Juicer

Regne ud, hvordan at rense ud din juicer første gang kan være skræmmende. Alle de bevægelige dele - hvad gør du først?

Start med at rense bladene på dig frugt og grønt saftpresser under rindende vand. Brug en vegetabilsk børste til at fjerne frugt og grøntsager partikler fra saftpresser kurv huller.

Hvis din citrus juicer manual godkender, vaske de aftagelige dele i opvaskemaskinen øverste rack. Tør delene, før du sætter din juicer sammen igen.

Grundlæggende om Saftpresning og brug af Pulp

Når forske den bedste kvalitet saftpresning maskiner, tjek produktspecifikationen for den procentdel af saft vs papirmasse juicer udbytter.

Du ønsker en frugt og grønt saftpresser, der giver den maksimale mængde saft. Juicer, der sprøjter pulpen uden for saftfremstilling maskine giver mindre saft end saftpressere, der holder pulpen i kurven. Under pulp-fri juice er vigtigere for nogle mennesker end andre, så det kan være et spørgsmål om præference.

Grundlæggende om Saftpresning med en effektiv Juicer

En af fordelene ved saftfremstilling grøntsager og frugter i hjemmet er, at juice er lavet uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Derudover behøver du ikke at bekymre sig om alle de tilsat sukker, der gør nogle juice utrolig høj i kalorier.

Du gør 100% saft inden for få minutter. Effektive frugt og grøntsager saftpressere få så meget som 40% mere juice, udtrække langt mere saft per pund råvarer.

Sådan Bevar friskpresset appelsinsaft for så længe som muligt

Af Nicole M

Uanset om du laver din egen friskpresset juice bare at nyde det eller som en del af en juice hurtigt, du vil have det til at blive frisk så længe som muligt. Efter alt, til sidst juice kan miste deres næringsstoffer og fordele, så opbevare dem på et sted, hvor de kan holde sig frisk fordele dit helbred og din kost indsats. Det bedste middel til lagring juice afhænger deres ingredienser, så sørg for at huske præcis hvilke frugter og grøntsager, som du blandet sammen.

For eksempel, hvis du har lavet appelsinjuice, det vil kun vare i cirka tre dage før det begynder at gå dårligt og mister sine gavnlige næringsstoffer. Du kan holde æble cider for omkring 10 dage. Når du gemmer dine friskpresset juice, placere dem i fryseanlæg bokse. Sørg for, at disse kasser er større end saft boksen selv, for saften kan og vil vokse sig større, når den er frosset. Hvis du beslutter at fryse juice, bør den holde i omkring tre måneder. I tilfælde af dåse saft det kan vare endnu længere, mindst et år.

Men ved opbevaring af juice, skal du passe på. Friskpresset juice kan blive et hjem for mange forskellige typer af bakterier som salmonella eller E. coli. Dette kunne let gøre dig syg eller endda være dødelig afhængig af hvor meget bakterier er til stede. For at være på den sikre side, altid følge retningslinjerne ovenfor. Hold altid saft opbevares i et køleskab.

Selv hvis din juice ikke synes ligesom det er gået dårligt, kan du nogle gange se, om det er harsk med en sniffe test. Saften vil normalt lugte sur eller mærkeligt. Nogle gange vil du selv mærke synlig skimmel. I begge disse sager, ikke drikker saften. I stedet smide det væk med det samme og gøre nogle flere.

Så længe du følger disse retningslinjer, bør du være i stand til at nyde din saft i dagevis.

Sådan juice uden en Juicer

Af Marilyn K

Ønsker du at eksperimentere med saftfremstilling uden at investere i en saftpresser? Saftpresning kan hjælpe dig tilføje en masse ekstra næringsstoffer til din kost, men du er måske ikke klar til at investere i en dyr maskine eller bruge op begrænset bordplads. Du kan nyde de sundhedsmæssige fordele ved saftfremstilling uden at bruge en dyr gadget, optager mere plads på køkkenbordet. Dine resultater skal være identisk med den næringsrige drik, at alle saftpressere nyde, og det vil ikke tage en masse ekstra tid.

Leverancer til juice uden en Juicer

Du kan erstatte en speciel saftpresser med disse fælles køkken forsyninger:

  • En blender
  • En stor spoon
  • En fin-mesh si
  • En stor skål

Du skal blot tilføje din frugt og grøntsager til blenderen og blend dem, indtil de er glatte. Du kan eksperimentere med forskellige indstillinger, men mange billige blendere har en eller indstilling "Blødgør" "Puré", der fungerer godt. Afhængig af typen af ​​frugt og grøntsager i din løgnehistorie, skal du muligvis at tilføje en lille smule vand for at hjælpe din blender arbejde effektivt.

Indstil si over toppen af ​​skålen. Langsomt hæld blandingen i sien, så du kan foretage ren saft i skålen. Du kan trykke pulpen ned med en stor ske eller dit rene hånd til at fremskynde processen lidt.

Hæld saften i et glas og nyde. Nogle folk sparer også sidesten papirmasse efter opskrifter, og disse omfatter kager, smoothies og endda hund behandler.