Juicer: Fordele ved saftfremstilling Tips

Fordele ved Saftpresning og kræftforebyggelse

Saftpresning og forebyggelse af kræft går hånd i hånd. De vitaminer og anti oxidanter, du finder i frisk juice er en fantastisk måde at opbygge din immunitet og reducere risikerer du for sygdomme som kræft. Cranberry juice og tranebær papirmasse rense ud infektioner og toksiner, især i urinvejene, nyrer og lever.

* Ekstremt tærte, frisk tranebærsaft har fantastisk sundhed og ernæring fordele og kan hærdet med blander frugtsaft såsom melon eller æblejuice.
* Tranebær juice kan krydre gulerodsjuice og de saft godt med vandmelon og pærer.

Fordele ved Saftpresning Friske Gulerødder

Guleroden er den universelle grøntsager til saftfremstilling.

Gulerodsjuice er en kræft fighter høj i beta-caroten og meget rig på mange vigtige vitaminer og mineraler. Når gulerødder er slået til saft, de bliver meget sød og blandes nemt med frugtsaft.

Andre medlemmer af betacaroten familie, at du kan saft i din frugt og grøntsager juicer omfatter abrikoser, asparges, broccoli, mørk blade salat, mango, papaya, græskar, søde kartofler og vinter squash.

Toss nogen-og mange-af disse frugter og grøntsager i din saftpresser som en forsikring mod kræft og for den almene sundhed og ernæring.

Fordele ved saftfremstilling Æbler

Frugt juice energidrikke for ældre bør starte med æbler.

* Apple juice kan lette gigt og gigt.
* Æblesaft skyller ud nyrer og lever og er lav i kalorier.

For at gøre frisk anvende juice, skære æbler i kvarte og behandle dem via din citrusfrugter saftpresser. Udfyld smag med saft fra meloner, pærer, papaya, kirsebær og jordbær.

Æblesaft er billig sammenlignet med saft fra mere eksotiske frugter. Juice fremstillet af friske frugter og grøntsager er vigtige for sundhed og ernæring og kan være primære kilder til fiber. Fiber hjælper fødevarer passere effektivt gennem vores fordøjelsessystem, forebygge forstoppelse.

Fordele ved Saftpresning Frisk Frugt

Frugt og grøntsager saftpresning tilføjer nødvendig væske til din kost.

* For eksempel vandmelon juice tilføjer væske uden en masse ekstra kalorier.
* Modne pærer producere en tyk, rig, flavorful saft, der kan drikkes alene, fortyndes med vand eller tilsættes til andre frugtsafter. Pæresaft fra dit hjem Juicer er en af ​​de bedste rensemidler i urin og gastrointestinale skrifter og en stor kur mod forstoppelse.

Fordele ved Saftpresning faster

Frugt og grøntsager saftpressere er medvirkende til at lette sundhed og ernæring. For eksempel nogle mennesker plages af overbelastning og forstoppelse prøve juice faster og hævder at opleve forbedrede fysiske, psykiske og åndelige velbefindende.

Gode ​​saftpressere og en god saftpresning program kan bidrage til en bedre kost og ernæring.

Indtager saft af frisk frugt og grøntsager kan hjælpe, hvis du lider af:
* hovedpine
* Kronisk bihuler
* Hvid eller gul tunge belægning (et godt tegn på overbelastning og toksicitet)
* Dårlig ånde
* Acne eller andre hududslæt
* Oppustethed, gas, flatulens
* Næseflåd
* Præmenstruelt syndrom
* Løbende næse
* Overspisning (især overskydende kød og fedt forbrug)
* Kronisk bronkitis
* Muskelstivhed i lænden

Saftpresning for en sund hud og hår

Ifølge forskellige kilder, såsom Power Juice og Super Drinks af Steve Meyerowitz, agurk saft er til gavn for både hud og hår.

Agurk er høj i silica, som er et mineral, der styrker bindevævet, og er godt for sener, muskler, brusk, knogler og ledbånd. Det forlyder, at silica er også godt for hudens elasticitet, fingernegle, teint, og hårtab.

Det er vigtigt at bruge agurker, som ikke kræver peeling fordi du mister meget af silica og andre fordelagtige egenskaber, hvis du fjerner huden. Det er bedst at bruge økologiske agurker eller ikke-voksbehandlet agurker som Kirby agurker eller engelske agurker. Hvedegræs juice er også siges at være godt for både hud og hår.

Ifølge bogen friske grøntsager og frugtsaft, drikke juice bestående af gulerod, salat og spinat vil fodre rødder og nerver af hår dermed vækst. Også anbefale er en kombination af gulerod, salat, grøn peber og lucerne saft. Yderligere oplysninger kan findes i bøger som Saftpresning For Life ved Cherie Calbom & Maureen Keane og The Saftpresning Book af Stephen Blauer.

Sundhedsmæssige fordele af Saftpresning grønne kål

Hvorfor ville du ønsker at juice kål? De sundhedsmæssige fordele ved saftfremstilling grønne kål fokuserer på at lindre smerten for mavesår. Kål juice er en stor homøopatisk behandling for denne smertefulde tilstand.

En kvart kål juice lavet i dit eget hjem vegetabilsk saftpresser, forbruges i 4- til 6-ounce portioner med jævne mellemrum i løbet af dagen, synes at virke.

Drik ikke kål saft alene. Kål juice kunne over-stimulere mavens juice, når din mave har for lidt at fordøje. Spis en kiks eller breadstick med hver glas kål juice.

Fordele ved Saftpresning Grøntsager og frugt

Nogle ældre mennesker har svært ved at tygge rå mad og kan derfor virkelig høste fordelene af saftfremstilling grøntsager og frugter.

Rå juice er god, let fordøjelig mad og nyttige for god kost og ernæring. Med et hjem saftfremstilling maskine, kan du nyde de ernæringsmæssige fordele ved at spise friske, sol beriget frugter og grøntsager.

Et glas selleri juice har samme appetitlig smag som en sprød stilk af selleri. Tranebær, druer, appelsiner og svesker forvandlet til saft hjælp ende uregelmæssighed, ofte et problem blandt ældre, stillesiddende mennesker.

Også vælge juice med højt C-vitamin for at bidrage til at øge dit immunforsvar og D-vitamin om vinteren for at undgå blues.

Flere fordele ved Saftpresning

Der er mange fordele ved saftfremstilling frugter og grøntsager. Vegetabilske og frugtsaft fremme sundhed og ernæring.

* Du kan sænke dit kolesteroltal ved regelmæssigt at drikke saften af ​​friske frugter og grøntsager foretaget i dit hjem saftfremstilling maskine.
* Den papirmasse din juicer producerer vil opfylde dine daglige fiber behov. * Du kan finde calcium (vigtigt for stærke knogler og tænder og beskyttelse mod tyktarmskræft) i saften af ​​sukkerroer, majroer og sennep greens, broccoli, grønkål, kålrabi og okra. Disse grøntsager passer nemt ind i en saftpresser, hvilket gør det nemt at drikke din RDA af calcium.

Fordele ved Saftpresning for Kids

Høst fordelene ved saftfremstilling grøntsager ved at dele med dine børn. Vi ved alle, at god ernæring til børn er vigtig. Hold dine børn sunde ved at give dem sunde rå frugt og grøntsagssaft hverdag.

Med frisk juice presset af dit hjem frugt og grøntsager juicer, vil du aldrig behøver at bekymre sig om kunstige ingredienser. Børn elsker den naturligt søde smag af frisk æblejuice, gulerodsjuice og tomatsaft. De vitaminer, de får fra disse safter kan endda opveje behovet for en daglig multi-vitamin.

Børn 1 til 6 år kan have 4-6 ounces saft om dagen. Ældre børn kan have 8-12 ounces saft om dagen.