Joke Books for Kids

Joke Books for Kids


Joke bøger for børn er sjovt for hele familien til at læse sammen eller for børn at læse selv. Mens du læser joke bøger, vil dine børn udvikle læse- og memorization færdigheder. Dine børn vil også have timevis af sjov fortælle vittigheder til venner og familie.

Joke Books for Kids gøre store gaver

Bøger gør stor fødselsdag eller ferie præsenterer fordi minderne om at læse dem vare evigt. Hvorvidt gaven er til en fødselsdag eller en get-godt til stede, kan en vittighed bog underholde og holde børn griner. En anden god idé er at give en joke bog til dine børns skolelærer for lærer påskønnelse dag. Læreren kan læse en vittighed periodisk under klasse som et incitament til god opførsel eller som en måde at få børnene opmærksomhed.

Reading Skills

Joke bøger kan undervise læsning. Bøger, der bruger vittigheder, rim og limericks let huskes. Dette øger bogstav og ord anerkendelse for begynder læsere.

Store Joke Books for Kids

Der er så mange forskellige typer af joke bøger for børn at vælge imellem. Nogle af de mest populære vittigheder er om dyr, herunder elefant vittigheder, som virkelig gør børn knække op. Følgende er en liste over joke bøger, der omfatter dem, om dyr, populære tegnefilm, banke-banke vittigheder og endda en bog med corny dårlige vittigheder.

 • Jokelepedia: Den største, bedste, dummeste, Dummeste Joke Book Ever ved Ilana Weitzman, er en stor samlet samling af vittigheder.
 • Hunde Do not Tell Jokes, af Louis Sachar, er en stor joke bog til småbørn.
 • Camp Knock Knock, af Betsy Duffy, er en favorit samling af knock, banke vittigheder.
 • Går Buggy !: vittigheder om Insekter, af Peter Roop, vil blive elsket af enhver dreng eller pige, der elsker bugs.
 • Just Giggle, fra American Girl-serien, vil blive elsket af piger og drenge, der nyder amerikanske Girls serien.
 • Kys en Frog: Vittigheder om Eventyr, riddere og Dragons, af Ann Walton, er en underholdende og unik joke bog.
 • De Rollingerne 'Joke Book, af David Lewman, vil blive elsket af børn, der nyder tegnefilmen The Rugrats.
 • Rib ticklers: En bog af punny Dyr, af Teri Sloat, er en stor joke bog til småbørn.
 • Der er noget Fishy! : Vittigheder om Havdyr, af Rick Walton, er en anden stor bog for små børn.
 • The Ultimate Disney Joke Book, som Chip Lovitt, er en vidunderlig bog for børn, der elsker Disney shows.
 • I løbet af de Top Clean Jokes for Kids, af Bob Phillips, er en dum bog, du kan være sikker på har sikkert vittigheder for børn.
 • SvampeBob Firkant Joke Book, af David Lewman, er en bog, der vil blive nydt af alle børn, der elsker den populære tegneserie show SvampeBob Firkant.
 • Virkelig, virkelig dårlige Summer Jokes, af Rick Walton, er fyldt med corny vittigheder, som børn elsker at fortælle.
 • Uforglemmelig Elephant Jokes ved Tania Hurt-Newton, er fuld af corny elefant vittigheder, der er meget populære.

Joke Bøger, der underviser

Børn elsker at grine, og de elsker at fortælle vittigheder, især for at få den opmærksomhed, de har brug for fra voksne. Fortælle vittigheder kan give børn verbale færdigheder, der kan hjælpe dem senere i livet med offentlige taler eller bare være tilpas i en gruppe venner. At fortælle en vittighed succes kan sætte skub i et barns selvværd og kan hjælpe ham med at overvinde generthed. Følgende bøger lærer kunsten at joke fortæller.

 • Du skal sjov, af Paul Brewer, har store vittigheder plus, "17 1/2 tips til at huske, fortæller, og gøre dine egne vittigheder," ifølge forfatteren. Børn elsker at fortælle vittigheder, men nogle gange kan det være svært at høre, når de ikke forstår korrekt joke levering og betydningen af ​​den punch line. Denne bog vil hjælpe dem med at blive mere succesfuld som komikere.
 • Bogen, Smarties hvordan man laver dem Laugh Joke Book, er fuld af vittigheder for børn, men også lærer dem, hvad der er sjovt og hvordan man kan gøre op vittigheder.
 • Funny Du bør spørge: Hvordan at gøre op Jokes og gåder med Wordplay ved Marvin Terban, lærer børnene, hvordan du bruger deres fantasi til at komme med vittigheder og gåder. Forfatteren forklarer vigtigheden af ​​ordspil, enslydende betegnelser og punch linjer.
 • En kids favorit joke bog, 101 måder at Bug dine forældre, af Lee Wardlaw, kan ikke være forældrenes favorit joke bog. Denne harmløs joke bogen og forfatterne nyeste efterfølger, 101 måder at bug jeres lærere, vil holde dine børn griner i timevis. Denne bog lærer børn humoren i det virkelige liv.

Hvor du kan få Books

Tag dine børn til biblioteket eller boghandel for at hente en stor joke bog. Du ved aldrig, du måske har en komiker på hænderne.