John Deere Wedding Cakes

John Deere Wedding Cakes

John Deere bryllup kager er mere end blot en god idé til grooms 'kager. Par hosting et tema bryllup i landet vil nyde deres land vestlige stil bryllupskage byder den berømte gård producentens farver og logo.

Traktor Kager

Omfatter en John Deere traktor i en bryllupskage byder på masser af muligheder for par, der elsker virksomheden. Brug en traktor på følgende måder:

  • Vestlige Wedding Cake Toppers: Brug traktorer som kage toppers, om det er en støbt gummi pasta eller plast Topper. Placer bruden og gommen ved siden af ​​traktoren, eller få bøjelige figurer, der kan sidde på toppen af ​​traktoren.
  • Scene Setter: Sæt en scene ved hjælp af en traktor eller to på en differentieret kage. Opret farm scener med hvede, majs eller bønner omkring bunden af ​​kage lag og tilføje miniature traktorer omkring toppen af ​​basen nedenfor.
  • Wedding Sheet Cake: Spring den traditionelle differentieret kage og i stedet tjene enkelt lagkager i form af en John Deere traktor. Brug det faktiske licenserede gryde eller dekorere en kage fra en generisk traktor pan i signatur John Deere grøn og gul. Placer disse kager ned ad en lang rektangulær tabel som en del af centerpieces.

Flere Ideer til John Deere Wedding Cakes

John Deere kager er ikke begrænset til blot traktorer designs. Gå ud over den typiske traktor for en virkelig kreativ bryllupskage featuring John Deere.

John Deere Udstyr

Bare fordi du elsker John Deere udstyr betyder ikke, du er nødt til at bruge en traktor af dit bryllup kage. Husk, at mejetærskere, vogne og andet landbrugsudstyr kan også nemt tilføjes til en kage Topper eller gård scene.

Hvis du tilfældigvis til at nyde slå græs eller sne blæser med din John Deere maskiner, omfatter disse temaer i dit bryllup kage design. Den Gator SUV er en anden populær maskine til brug som en del af en kage.

Playful John Deere Cakes

En John Deere kage behøver ikke at have egentlige udstyr på bryllupskage. I stedet bruge disse ideer til et unikt twist:

  • Differentieret Dæk: Opret en fire eller seks tier bryllupskage hjælp runde kager, der er blevet dækket i støbt fondant til at ligne de slidbaner af traktordæk. Top det med en John Deere traktor eller mejetærsker.

John Deere Wedding Cakes
Brug John Deere farver på din kage.

  • Logo kærlighed: The John Deere logoet er et gult hjort skitseret af en gul boks. Brug denne logo på ark kage firkanter eller klippe gul fondant ved hjælp af en skabelon i form af en hjort. Den gule vil skille sig ud mod en hvid, grøn, eller endda brun fondant dækket kage.
  • Hatte Off: top en differentieret kage med en hætte, der er udstyret med en John Deere logo eller traktor. Forme hætten og derefter dække med fondant før du placerer på toppen af ​​kagen. Dette kan også tjene som det øverste niveau, så par kan gemme det til deres første årsdag.

Hvis du ikke ønsker at bruge John Deere logo eller udstyr i dit bryllup kage, du stadig har flere muligheder for at indarbejde John Deere elementer. Signaturen John Deere grøn og gule farver er genkendelige af dem, der elsker selskab. Brug disse farver mod en hvid fondant eller buttercream frosting til at skabe en antydning af John Deere tema uden at gå overbord. Prikker, plaid grænser, store fondant buer, og striber er alle gode måder at indarbejde John Deere farver. Stort set enhver kage med en abstrakt tema eller design kan bruge de grønne og gule farver.

John Deere Wedding Cupcakes

Cupcake bryllupskager er mere populære end nogensinde. Opret en bryllupskage med en John Deere tema ved hjælp af cupcakes efter:

  • Frosting cupcakes i grøn og gul og placere dem i en kage stativ
  • Topping cupcakes med plastik tandstikkere, at funktionen en John Deere motiv
  • Arranger matteret cupcakes på en stor kage bord i form af en traktor eller John Deere logoet (frost hver en enkelt farve, og derefter arrangere som en gruppe for at danne et komplet billede)
  • Opsætning af en storstilet John Deere traktor og vogn på en kage bord, fylde vognen med cupcakes, der har lyse gule og grønne indpakning


John Deere bryllup kager er en fantastisk tilføjelse til et land vestlige eller landbrug tema bryllup. Med masser af kage designmuligheder tilgængelige fra traktorer til grønne prikker, kan du oprette den John Deere kage af dine drømme.