Jogging til at være en skønhed

Alle ved, at jogging er sundt. Det giver vægttab og fedtforbrænding, gør din krop stærkere og udholdende, din figur godt set-up og slank, øger muskel bulk og ikke lader cholesterin depositum på vaskulære vægge. Men desværre er det ikke altid sjovt, fordi systematisk gentagelse af den samme sport aktivitet kan kede en. Kedsomhed bringer dovenskab og du træner mindre. Her er nogle anbefalinger til at gøre jogging mere spændende.
Jogging til at være en skønhed

Plads til Jogging

Først og fremmest vælge forskellige steder for jogging. Men du behøver ikke jogge nær veje, fordi under uddannelse, du indånder mere intensivt og dine lunger opsluge alle udstødningsgasser fra biler. Det er bedre at jogge i en park eller skov. Sådanne steder er mere venlige også fordi hvis du er jogging på asfalt, al din kropsvægt vender tilbage til dine ben som en frastødende kraft fra din hvert skridt og skader dine led, da asfalt er for svært at neutralisere det. Det betyder "Sore ved ømme er mot salve": dig løs vægt, men skade dine led. Det bedste sted for jogging er naturligvis racerbanen i en grøn zone.

Tag en Jogging ven

Må ikke træne alene, tage en ven, slægtning eller nabo med dig, så det bringer mere sjov. Så hvis du er doven til at træne, vil din partner tvinge dig og du vil få en bedre resultat sammen. Hvis du har en hund, ville det også være sundt for det til at køre et par kilometer og kunne være en god grund til dig at jogge
Jogging til at være en skønhed

Sådan Breathe Korrekt

Når jogging bør du også være opmærksom på dit åndedræt. Den rigtige måde er at trække vejret i hver to trin og puste ud de næste to trin og så videre i cyklus. Desuden bør du holde denne ånde metode, selvom du laver en pause. Og i pausen, bør du ikke helt stoppe - gå med den samme rytme, så dit hjerte fungerer på samme regime - det er sundt for dig. Og glem ikke at trække vejret på samme måde, når du går, selv om du har en resten efter jogging.

Wear Dejlig Sportswear

Mange kvinder kan lide at bære nice stuff, skifte tøj, vi får glæde ved at kombinere tingene. Hvorfor ikke se godt ved jogging? Besøg en sportstøj butik og vælge dig selv, hvad der passer dig bedst. Iført komfortable sportstøj du kan lide under træning giver en bedre humør og mere energi, hvis du er sikker på at du ser attraktive.

Jog med musik

Mange producenter tilbyder mp3-afspillere til sportsaktiviteter. Sport med musik virkelig forbedrer ens humør og giver mere energi til at få en tynd og sporty krop. Når du vælger den rigtige sport mp3-afspiller være opmærksom på følgende ting:

  • En sport spiller skal være behageligt: ​​lille, let og udlæg.
  • Det skal også være nemt at bruge, så du ikke behøver at stoppe uddannelse for at skifte mellem spor og stationer.
  • En sport mp3-afspiller, bør ikke hindre din træning. Det bedste variant ville være, hvis du ikke har bemærket det under at gå i for sport.
  • Vælg den rigtige sport hovedtelefoner, som giver en sikker og behagelig pasform under sport.

Af den måde, hvad du lytter til, er også vigtig. Upload sange i forskellige stilarter til din mp3-afspiller til alle dine humør og tempo. For dem, der ikke ønsker at spilde tid, er der også et geni, og samtidig en enkel idé til at lære fremmedsprog under jogging. Du kan uploade en lydbog eller lyd sprogkursus på din sport mp3-afspiller, så rytmisk forbrænde fedt og nyde friskhed luften skov samtidig. Så lyt til god musik, føler sig trygge, slid pænt tøj, tog med venner, jogge med sjov og være et geni og sporty skønhed.

Ingen workout gear er komplet uden et par ekstra-varige puma sko kan forbedre din træning.