Jødiske Brudekjoler

Jødiske Brudekjoler
Mange jødiske brude slid beskedne kjoler.

Alle brude ønsker at se deres bedste, mens du stadig ære deres religiøse overbevisning, og derfor vælger blandt passende jødiske brudekjoler er meget vigtigt for den jødiske bruden-til-være. Stilen i kjole du kan bære, afhænger af din bestemt sæt af overbevisninger i jødedom og de krav, der er fremsat af din synagoge.

Jødiske Gown Retningslinjer

Mange kirker, synagoger, moskeer og andre kultsteder tilbyde deres egne bryllup planlægning guider for par, der ønsker at blive gift. Guiderne indeholder normalt oplysninger om påklædning regler for ceremonien. For eksempel Beth El Synagogue i Minneapolis har en PDF på planlægger et bryllup, som også omfatter kjole retningslinjer. Eventuelle spørgsmål brude måtte have kan rettes til rabbineren, før de begynder brudekjole shopping, for at undgå at købe en uhensigtsmæssig kjole.

Selvom oplysninger om retningslinjerne er forskellige, kan mange liberale jødiske brude slid stort set enhver stil de ønsker, fra halterneck kjoler til havfrue kjoler. Mens hvid opfordres som følge af den symbolske betydning af farven, kan mange brude i mere liberale sekter bære kjoler med antydninger af farve. Nogle gange kan det særlige synagoge kræve bruden til at dække hendes skuldre og arme for den jødiske bryllup ceremoni; men dette nemt opnå med et bryllup bolero jakke eller sjal.

Ortodokse jødiske brude eller brude fra mere konservative jødiske trosretninger, kan være nødvendigt at bære beskedne brudekjoler, som har lange ærmer og høje halsudskæringer. De bør rådføre sig med deres rabbiner og synagoge, før du vælger en kjole, som krav er normalt relativt strenge. Kvinder, der følger læresætninger tzniut eller beskedenhed, inden jødedommen bør sikre deres bryllupsdag påklædning passer med praksis.

Køb jødiske Brudekjoler

Efter at have konsulteret din rabbiner og synagoge om eventuelle jødiske brudekjoler retningslinjer, er det tid til at købe kjolen selv. Hvis du har strenge krav til den kjole, kan din synagoge faktisk har en liste over anbefalede butikker i området, der bærer kjoler, som opfylder kravene. Ellers kalder området brude butikker og sæt en aftale for at prøve brudekjoler. Medbring en kopi af den jødiske kjole oplysninger, så du kan være sikker på at din kjole er passende.

Hvis du kæmper med at finde en passende brudekjole, kan det være nødvendigt at besøge en nærliggende storbyområde, der tilbyder et større udvalg af ordentlig kjoler. For eksempel kan brude i New York og New Jersey området besøger Couture De Bride af Tova Marc til at finde deres drøm brudekjole.

En anden mulighed for brude, der ikke kan finde en kjole, de elsker, der stadig passer ind i påklædning retningslinjer fastsat af deres synagoger er at have en brugerdefineret brudekjole lavet. Denne måde, den kjole er sikker på at ikke kun opfylde de krav, men også være den perfekte pasform og stil til bruden-til-være. Selvfølgelig ikke hver bruden har tid eller penge til at designe deres egen kjole.

Brude Gemachs

En gemach er en type lån og lån system i det jødiske samfund. Mange brude, der ønsker at bære brugte brudekjoler kan finde brude gemachs eller kjole gemachs i større byer. Hver gemach vil have forskellige regler for, hvilke kjoler, men mange kræver en lille til moderat gebyr (dog stadig et godt stykke under udgifter til indkøb af en kjole). Nogle spørger, at den kjole returneres i god stand, mens andre kan give dig mulighed for at holde det. Spørg din lokale gemach for mere information om at se deres udvalg af jødiske brudekjoler.

Brudeslør Gennemfør Ensemble

Mens finde den rigtige jødisk bryllup kjole er vigtigt, at have en smuk bryllup slør er nødvendig for brude, der får en bedeking i deres ceremoni. Køb et bryllup slør, der passer til stilen i din kjole og din jødiske bryllup ensemble er færdig.