Jobsøgning: The Hidden Job Market tips

Find 80% af arbejdspladserne på skjulte Marked

Det skønnes, at kun 20% af alle job nogensinde er annonceret, hvilket betyder 80% af arbejdspladserne besættes med virksomheder, der aldrig reklameres stillingen. I stedet disse stillinger er besat ved henvisning, "hvem kender du" metode til rekruttering. Så samtidig holde øje med avisannoncer og internet jobsøgning sites er vigtigt, procenterne er i din favør, hvis du undersøge den skjulte jobmarked.

Du kan være at sige: "Ja, ja, jeg har hørt det før! Nu, hvordan får jeg adgang til, at 80%?"

Prøv følgende i denne rækkefølge ...

  1. Identificer typer arbejdsgivere, du er interesseret i
  2. Find specifikke potentielle arbejdsgivere
  3. Find kontakter inden målet arbejdsgiver

1. Identificer typer arbejdsgivere

Der kan være virksomheder, du kender og mange flere, som du aldrig har hørt om. Mange muligheder er placeret i mindre virksomheder, så mens en Fortune 500 liste over selskaber er et godt udgangspunkt, på ingen måde bør det være din eneste liste.
Overvej:

  • Type industri, du ønsker at arbejde for
  • Skills sætter du ønsker at bruge
  • Hvor du ønsker at leve

Information til at kigge efter:

  • Hvem ansætter folk, der gør, hvad du vil gøre
  • Hvad industrien gør / gør hvad du ønsker at blive involveret i?
  • Hvilke arbejdsgivere er i dit geografiske område af interesse?
  • Hvem tror du allerede kender?

2. Find specifikke potentielle arbejdsgivere
Tap ind i dit netværk af professionelle og personlige kontakter til at identificere potentielle arbejdsgivere. Læs store aviser, især The Wall Street Journal. Tjek magasiner som Fast Company. Lær mere om netværk og oplysende interview fra tips om LifeTips.com og bruge almindelige søgning sider for at finde ud af, hvilke typer af stillinger, der bruger dine færdigheder, og hvilke typer af arbejdsgivere synes at ansætte. En god en gennem BLS (Bureau of Labor Statistics) er http://www.bls.gov/bls/industry.htm

3. Find kontaktpersoner
En god kontakt er nogen du kan fortælle dig om et job åbning, giver dig brancheindsigt og rådgivning, eller kan henvise dig til en anden, der kan gøre nogen af ​​disse ting. Aldrig foregriber hvor nyttige eller lidet dine kontakter vil være. Selvom du måske ikke tænke på din tandlæge som en god kontakt, hvis du ønsker at få et job i reklamer, du aldrig vide, hvem han eller hun kan vide.

Finde job gennem word of mouth

Det er almindeligt anslås, at over to tredjedele af positioner ulitmately besættes fra mund til mund. Hvis du i øjeblikket søger efter en ny mulighed, har du fået til at begynde at lade folk vide om det. Aldrig foregribe hvordan nyttigt eller lidet dine kontakter kunne være. Lad os sige, for eksempel, at du i øjeblikket forsøger at opnå en position som assistent producer på en tv-station. Det er en position, du kvalificeret til, men ingen synes at ansætte. Lad din nabo, din tidligere lærer, selv din tandlæge, at du søger denne type stilling. Selv om de ikke kan være i et sted til at hjælpe dig direkte, kan de kender nogen, der er. For at gå endnu et skridt videre, stille dette spørgsmål direkte til dine kontakter: "Er der nogen, du kan tænke på, der kan være en god person for mig at tale med?" Deres svar vil måske overraske dig!