Jobsøgning: Den uventede Jobsøgning Tips

Øve din pitch

Hvis du for nylig har været afskediget, give dig selv to til tre dage at behandle din følelsesmæssige reaktion. Hvis du hopper ind i jobsøgning for tidligt, kan du køre rish tillade andre at se din angst, angst, og negativitet mod din tidligere arbejdsgiver.

Efter 48 til 72 timer, begynde at øve din "pitch" til dem must tillid i netværket (tidligere kollega, mentor, chef, et familiemedlem eller en nær ven). Hvordan vil du udtrykke din nuværende situation til andre? Hvad vil du fremhæve om dine tidligere erfaringer, din nuværende skillset, og hvor du gerne vil tage dit liv fra dette punkt fremad?

Nogle kalder det en elevator tale, eller en "to minutter sælge". Det er en kritisk del af jobsøgningsprocessen, så giv dig selv tid til at udvikle en, der gør indtryk, og du kan forme til din målgruppe. Være overbevisende. Gør nogen ønsker at høre mere.

Områder du måske medtage i din pitch inkluderer:

* Fokus i din søgning (dit job Target)

* Hvordan du adskiller sig fra andre i dit område

* Hvordan du har løst problemer i fortiden

* Måder at du måske anvende dine tidligere erfaringer til en bestemt type arbejde

"Skat, vi flytter!"

Din ægtefælle har netop fået at vide, at for at forblive i arbejde, skal han eller hun flytter. Yo kan ved første være tilbageholdende med at begynde processen med at søge efter beskæftigelse i ukendt territorium. Før du begynder at søge job, kan du prøve at forske din nye by. Læs gennem en lokal avis online. Kig især for nyheder om virksomheder, der er i udvikling og nyheder af forfremmelser eller forflyttelse (der kan skabe ledige stillinger). Opdag organisationer, der ser interessant for dig. Hvis du gik på college, bruge din alumni kontor for at få oplysninger om alle andre alumner, der findes i dit nye sted. Etablering kontakter forud for tid er nøglen! Forskning lokale kirker, synagoger, eller nationale organisationer, som du kan blive tilknyttet, kan også være nyttige.

Hvor mange gange skal jeg samtale?

I en god økonomi, kan de fleste mennesker forventer at gå gennem mindst to eller tre interviews inden de tilbydes en stilling. Dette gælder for folk interviewe til stillinger, de er rimeligt kvalificerede til, hvilket betyder, at de opfylder de mindstekrav kvalifikationer i form af baggrund og erfaring. I en ned økonomi, forventer, at antallet af interviews at fordoble eller tredoble.

Din mest eftertragtede Skills

I en nylig national undersøgelse af virksomhedernes ledere, blev deltagerne bedt om de kvaliteter, de ser for det meste i jobsøgende. Tre svar fik hver omkring 30% af stemmerne. De var: Ærlighed, entusiasme, og verbale færdigheder. Vær forberedt på at vise, hvordan du har udviklet og udstillet hver af disse færdigheder i din næste samtale, uanset hvilken stilling, du søger.