Jobsøgning: Bedste Arbejdspladser For Tips

General Mills

Hvordan fungerer langrend frokosten lyd? Dette er blot en af de mange unikke muligheder, som medarbejdere i General Mills har haft på deres hovedkvarter i Minneapolis, Minnesota, som en del af virksomhedens Fun Fitness Fredag ​​serien. General Mills giver også en lang række andre ressourcer på stedet og fleksibilitet muligheder for at hjælpe medarbejderne balance travle arbejde og familieliv. On-site frynsegoder omfatter en købmand, spædbarn plejecenter, fuld service Credit Union, rensning, og en hår og negle salon.
Derudover en 2007 selskab undersøgelse viste, at over 80% af General Mills medarbejdere frivilligt enten alene eller virksomhedens programmer.
Om General Mills

En af verdens førende fødevarevirksomheder, General Mills opererer i over 100 lande og sælger mere end 100 brands, herunder Cheerios, Pillsbury, og Cascadian Farm. 2008 årlig nettoomsætning kom på ca 13400 millioner dollar.
Besøg www.generalmills.com.
General Mills har gjort optrædener på ...
· Black Enterprise Magazine 2008 "40 Bedste Arbejdspladser for mangfoldighed" (juli 2008 spørgsmålet)
· Working Mother Magazine "2009 Bedste Arbejdspladser for Multikulturelle Kvinder" (Se deres liste her)
· De 2.009 udgaver af Fortune Magazines årlige liste over "100 bedste steder at arbejde for" og deres "50 mest beundrede virksomheder"
· DiversityInc Magazines "Top 50 virksomheder til mangfoldighed" (2009-udgaven)
Bemærkninger:
Black Enterprise Magazine Metode: For at vælge top 40, Black Enterprise magasin adspurgte direktører og mangfoldighed ledere af de bedst sælgende 1.000 børsnoterede selskaber og de ​​50 førende globale virksomheder med betydelige aktiviteter i USA. Undersøgelsen fokuserede på deltagelse afroamerikanere og andre etniske minoritetsgrupper i fire hovedområder: leverandør mangfoldighed, den øverste ledelse, bestyrelse engagement og medarbejder basen.
Working Mother Magazine Metode: At komme i betragtning til de bedste virksomheder til Multikulturel Kvinder anerkendelse, hvert selskab anvendte og leveret Working Mother med centrale datapunkter. For listen for 2009, var den mest vægt, der tillægges spørgsmålene involverer repræsentation, uddannelse, udvikling og fremme af multikulturelle kvinder. DFD Consulting, en uafhængig undersøgelse analysefirmaet i Maplewood, NJ, tabuleret scores.
Fortune Magazine Metode: For at vælge de "100 Bedste Arbejdspladser" FORTUNE arbejder med Robert Levering og Milton Moskowitz af god arbejdsplads? Institute-en global forsknings- og konsulentvirksomhed med kontorer i 30 lande-at foretage den mest omfattende medarbejderundersøgelse i corporate America. For de "50 mest beundrede virksomheder" - for at skabe den 64 industri lister, ledere, direktører og analytikere blev bedt om at vurdere virksomhederne i deres egen industri på ni kriterier, herunder innovation, personaleledelse, brug af virksomhedens aktiver, social ansvarlighed, kvalitet af forvaltningen, økonomisk soliditet, langsigtede investeringer, kvaliteten af ​​produkter / services, og den globale konkurrenceevne.
DiversityInc Magazine Metode: DiversityInc, der driver både et websted og et månedligt business magasin, beregner den årlige liste fra en undersøgelse af 200 spørgsmål, der måler fire komponenter: CEO engagement, menneskelig kapital, virksomheder og organisatoriske kommunikation, og leverandør mangfoldighed. I alt 401 virksomheder, op 14 procent fra sidste år, kappedes for den ære i år, hvilket understreger den stigende vægt på mangfoldighedsledelse blandt progressive virksomheder.

Scripps Health

Scripps Health, med hovedsæde i San Diego, CA, beskæftiger over 10.000 mennesker i USA. Medarbejdere nyde onsite børnepasning, onsite fitnessfaciliteter, jobsharing og distancearbejde på dette nonprofit sundhedspleje facilitet. Den mest almindelige timeløn holdning er, at en sygeplejerske, med det gennemsnitlige årlige løn for denne holdning kommer ind på lidt over $ 100.000. Den mest almindelige funktionærer holdning er manager-direktør. Omkring halvdelen af ​​Scripps medarbejdere er minorties, og mere end tre fjerdedele er kvinder. For mere information om karriere hos Scripps besøg http://www.scripps.org/about-us__careers

Methodist sundhedssystemer

Methodist søger stillinger på tværs af en række forskellige jobfunktioner, herunder Management, sygepleje, både kliniske og ikke-kliniske fagfolk, IT, HR, entry level support, og de administrative og kontorarbejde stillinger.

Methodist gjorde US News and World Report liste over Top Hospitaler 2008, og også greb # 8 plet på 2009-udgaven af ​​Fortune Magazines Top 100 virksomheder at arbejde for.

Methodist Hospital Corporation er en nonprofit sundhedspleje organisation baseret i Houston, Texas. Det har udvidet den verdenskendte klinisk og service excellence af grundlæggelsen enhed, The Methodist Hospital, gennem et netværk af lokalt baserede hospitaler. Tilknyttet Texas årlige konference i United Methodist Church, The Methodist Hospital corporation arbejder tæt sammen med de lokale kirkeledere til at bringe medfølelse og åndelighed til alle sine bestræbelser og til at bidrage til at opfylde de sundhedsmæssige behov i samfundet, den tjener.

Linke direkte til karrierer del af Methodist hjemmeside her.

Publix

Publix blev for nylig rangeret 88. på 2009 Fortune Magazine liste over 100 Bedste Arbejdspladser. De typisk søger kandidater interesseret i detail stillinger inden for deres købmandsforretninger, samt poster relateret til informationssystemer, produktion, distribution og andre støtteforanstaltninger kontorer. Den mest almindelige holdning med Publix er en ekspedient, med en tilhørende løn på ca $ 28,000 om året. Ledere på Publix gennemsnit en årlig indtægt på over $ 100.000 om året.

Deres top 3 placeringer er i Lakeland, FL; Miami, FL; og Jacksonville, FL.

Fra januar 2009 har Publix forventes op til 900 åbninger for det kommende år.

Walgreens

Grundlagt i 1901, Walgreens giver nem adgang til forbrugsgoder og tjenesteydelser og apotek, sundhed og wellness-tjenester, i Amerika. Virksomheden har indspillet 34 år i træk rekord omsætning og indtjening, en track record modsvares af kun én andre Fortune 500 selskab. Deres travleste dag er juleaften, med Valentinsdag kommer på andenpladsen. Walgreens i øjeblikket en hele virksomheden initiativ til at tilpasse deres omkostninger, kultur og evner til det nuværende økonomiske klima. vores omkostninger, kultur og kompetencer, som vores strategi og til realiteterne i den nuværende økonomiske situation og målrette $ 1 milliard i årlig omkostningsreduktion i 2011.

Selv med den planlagte nedgang i organisk vækst (i øjeblikket på 9 procent, vil dette sandsynligvis falde til omkring 3 procent i 2011), Walgreens fortsat er blandt de hurtigst voksende detailhandlere i landet. Ved at dyrke langsomt, vil de styrke deres kerne detail grundlag og fokus på afkast til aktionærerne. Med 7.000 butikker er planlagt i år 2010, Walgreens er på randen af ​​de mest spektakulære vækst i sin historie.