Jobsøger Supplies: To Must-have elementer

Jobsøger Supplies: To Must-have elementer

Er du spekulerer på, hvad slags forbrugsvarer, du har brug for at hjælpe med din jobsøgning? Jobsøgende kan helt sikkert drage fordel af at investere i høj kvalitet CV papir og en padfolio.

To Must-have Supplies for jobsøgende

1. Kvalitet Genoptag Paper

Selvom mange arbejdsgivere acceptere online jobansøgninger og genoptage indlæg via e-mail, trykte genoptages ikke forældet. For eksempel vil nogle arbejdsgivere opfordre ansøgerne til mail eller hånd-levere trykte genoptages som en del af ansøgningsprocessen. Du bør også tage en trykt kopi af dit cv til hvert job interview, at du deltager, så du kan give intervieweren med en papirkopi af dokumentet.

Du bør ikke bruge standard kopipapir til dit cv. Når du er på udkig efter et job, er det vigtigt at holde en levering af kvalitet genoptage papir på hånden, så du kan udskrive et attraktivt, professionelt udseende genoptage enhver tid, at du har brug for en kopi af dokumentet. Den bedste løsning er 24 # linned papir i hvid eller creme. Hvis du forventer at sende genoptages til potentielle arbejdsgivere, vil du også ønsker at købe konvolutter, der matcher det papir, du vælger.

2. Professionel Padfolio

Et attraktivt, professionelt udseende padfolio er en anden must-have element for jobsøgende. Vælg en padfolio i en konservativ farve som sort eller bordeaux, der koordinerer med påklædning, at du sandsynligvis til at bære, når du går ud på udkig efter jobmuligheder eller jobsamtaler.

Vælg en, der er designet til at holde en 8 ½ X 11 juridiske pad, og som har en lomme, så du kan bruge den til at gemme kopier af dit cv på uden at skulle folde dem, samt at tage noter under interviews eller når udøver netværksaktiviteter. Det er også en god idé at vælge en, der har en indbygget pen indehaveren, så du ikke vil have problemer med at holde op med en skriftlig instrument. Hold din padfolio med dig på alle tidspunkter, så du vil altid være parat til at uddele dit cv eller tage noter, hvis du møder nogen, der har et job fører til at dele.

Vær forberedt med de rigtige forsyninger

Har adgang til høj kvalitet genoptage papir og et professionelt udseende padfolio kan hjælpe med at sikre, at din jobsøgning processen går så glat som muligt. Du vil altid være parat til at forfølge beskæftigelsesmuligheder, når du har disse forsyninger med dig.