Jobs: lønforhandling Tips

Ikke haste Forhandlingerne

Tålmodighed er en dyd, men når det kommer til lønforhandling det kan også være indbringende. En af nøglerne til succes forhandle en løn ligger er evnen til at skille dig fra det, der i virkeligheden er en af de mest afgørende faktorer i at tage et job i første omgang: kompensation. Pay er en hot-knap spørgsmål, kløende udløser fingre bør styre uden om.

I alle tilfælde bør samtale om løn aldrig iværksat af job kandidat. De bør først påbegyndes, når en arbejdsgiver har lagt en officiel jobtilbud på bordet, og først efter at de har erklæret et bestemt beløb i dollar. De fleste arbejdsgivere vil foregribe en vis mængde af lønforhandling skal finde sted, og lad helst 10-20 procent fleksibilitet.

Det er ikke anderledes, når du arbejder gennem en professionel bemanding agentur, bortset fra, at et job kandidat kan have større indflydelse, især hvis deres kvalifikationer er høje.

Logrolling

Hvad lyder som en potentielt farlig flod sport er faktisk en af de mest effektive lønforhandling strategier, som både job kandidater og arbejdsgivere.

Logrolling er handel off af favoriserer oftere og veltalende kendt som modydelse. Når det kommer til lønforhandlinger, logrolling er udbud af visse ansættelsesvilkår for at opnå noget af værdi til gengæld.

Når du indtaster lønforhandling fase af enhver aftale mellem arbejdsgiver og arbejdstager, er det af afgørende betydning for begge parter at være på klar med visse indrømmelser de er villige til at gøre. Det kræver en god bid af omtanke. En virksomhed har for at afveje, hvad det er villig til at tilbyde en medarbejder i stedet for en højere løn, og tager hensyn faktorer som kandidatens værdi til virksomheden. En kandidat skal også komme til tabellen med en klar liste over anmodninger, der skal foretages til gengæld for deres accept af lønnen.

Aldrig Surrender

Det er umuligt at over-understrege betydningen under lønforhandlinger for ingen af parterne til at kapitulere. Hverken arbejdsgiveren eller kandidaten bør nogensinde føle, at de har været sat i stand til at gøre indrømmelser, der ikke er til gensidig gavn for deres mål.

Hvis et job kandidat er for desperat at nå til enighed, og renterne til arbejdsgiverens endelige tilbud med enhver følelse af at være blevet udnyttet, eller for at blive undervurderet, kan dette spille ravage på deres holdning til jobbet.

Ligeledes en arbejdsgiver skal veje deres behov for en bestemt kandidat mod deres finansielle evne til at gøre dem glade. Enighed til en løn, der ikke kan gives, er det første skridt på vejen til ruin.

I sidste ende bør begge være tilfredse med aftalen. Under en personalekonsulent som den midterste mand i disse afsluttende forhandlinger fjerner noget af denne risiko, og letter det meste af stress er involveret i forhandlinger intense løn.

Må ikke Diskuter Løn

Forhandlinger Effektive løn kræver lidt diskussion. Det kan lyde som en vittighed, men sandheden er, at de mindre faktiske tal diskuteres, jo lettere er det at komme til en gensidigt tilfredsstillende aftale.

Denne taktik er til gavn for både arbejdsgiver og arbejdstager. De yderligere de to parter komme ind i jobtilbud, bliver dybere engagement. Båndet mellem potentielle arbejdstager og arbejdsgiver begynder at bygge i de første par øjeblikke af den indledende samtale, og med yderligere investeringer af tid, det bliver mindre tilbøjelige til at bryde i tal.

Enhver samtale, der begynder med diskussioner af løn er uønsket for begge parter. Spørgsmålet om kompensation bør aldrig være den eneste motiverende faktor for beskæftigelsen. Enhver gennemsnitlig person, der kommer til bordet, der ønsker at tale dollars første er bare, at-en gennemsnitlig individuel, fra hvem du sandsynligvis at give gennemsnitlige resultater. Det gælder både arbejdstager og arbejdsgiver.

Jobtilbud Letter

De dage af handler foretaget på et håndtryk er for længst kommet og gået, og i deres sted er kommet langt mere juridisk bindende metoder til enighed. En sådan aftale er jobtilbud brev.

Når lønforhandlinger er kommet til en ende, og der er gjort en mundtlig aftale, vil en arbejdsgiver udarbejde en jobtilbud brev og levere den til kandidat til den endelige revision. Brevet indeholder alle de ansættelsesvilkår, der tidligere diskuteret, hvor kandidaten anmeldelser og skilte, eller reagerer på med et jobtilbud modforslag, der indeholder eventuelle endelige ændringer, de ønsker at være. Alle tidligere aftaler skal ses som foreløbig, indtil dette dokument er underskrevet.

Mange eksempel skabeloner af jobtilbud counter forslag er tilgængelige online. En af de ekstra fordele ved at forhandle beskæftigelse gennem en professionel recruiter er tilgængeligheden af ​​deres ressourcer til at sikre en smidig og gensidigt fordelagtig aftale mellem parterne.

Overveje alternative løsninger til at betale

Penge er ikke den eneste ting at overveje, når de forhandler løn, og holde det i tankerne kan være forskellen mellem en vellykket forhandling og en brudt aftale.

Et job mulighed, der tilbyder $ 75,000 med ingen fordele og ingen fratrædelsesgodtgørelse pakke kan være langt mindre tiltrækkende end en offer væsentligt mindre, men med store fordele, en firmabil og en fratrædelsesgodtgørelse pakke, der ville gøre en Fortune 500 CEO savle.

Ansøgere bør overveje dette under job lønforhandling. Den kandidat, der er blevet tilbudt under hans eller hendes værd måske acceptere, men kun på betingelse af aktieoptioner, betalt frihed og godtgørelse af flytteudgifter. På samme måde bør en arbejdsgiver altid være parat til at fremhæve sådanne alternativer, især hvis lønnen, der tilbydes, er ikke til forhandling.

Professionel rekruttere virksomheder handler på vegne af den ansættende selskab til at forhandle løn og ofte gør hele processen enklere-fra både virksomheden og kandidaten perspektiv.