Jobs: Karriere i Regnskab og Finansiering Tips

Fremtidige tendenser i Regnskab

Nyheden er godt for dem, der søger en karriere inden for regnskab. Det forventes, at i 2016 vil der være 16 procent stigning i ledige stillinger, både som følge af øgede juridiske kompleksiteter, og som tilføjet sikkerhedsforanstaltninger mod den slags skandaler, der har plaget økonomien gennem de sidste mange år.

En af de mest hastigt nærmer tendenser er den stigende efterspørgsel af CPA virksomheder for midlertidig ansættelse revisorer. Opsvinget af denne tendens er, at flere virksomheder vil fortsat være partner med professionelle personale agenturer til at besætte stillinger i løbet sæsonbestemte konjunkturer. Dette giver rig mulighed for mere uerfarne revisorer til at skære deres tænder arbejder for virksomheder, der vil betale ikke kun i valuta, men i værdifuld erhvervserfaring. Med efterspørgslen efter brancheerfaring vokser i sammenhæng med den sænkning efterspørgsel efter college kandidater, vil professionelle personalekonsulenter fortsat spille en stor rolle i at matche kandidater med arbejdsgiverne.

Karriereveje for revisorer

Regnskab karriereveje kan sende en person i mange forskellige retninger, og til mange forskellige destinationer-ikke mindst som er muligheden for selvstændig erhvervsvirksomhed som en CPA. Men de fleste af nyuddannede revisorer er ansat i den offentlige revisionsfirmaer med hjælp fra professionelle personale agenturer.

Offentlige revisionsfirmaer er en af ​​de største arbejdsgivere for revisorer i verden, og tilbyder den højeste løn. Disse virksomheder arbejder typisk tæt sammen med hverve at bringe i attraktive perspektiver.

Selskaber både store og små ansætte hold af revisorer i forhold til virksomhedens størrelse. En af de store fordele kommer i muligheden for avancement inden for selskabsskat.

Revisorer ansat af regeringen står over for en blandet landhandel af muligheder. På den ene side, offentlige regnskaber stillinger tendens til at betale mindre end i den private sektor, men som følge af arbejdsgiverens sikker stående, tilbyde den form for sikkerhed ikke typisk findes andre steder.

Forensic Accounting

En karriere i anvendt regnskabspraksis kan tilbyde en bred vifte af job opgaver, funktioner og områder af særlig koncentration. Det mentale billede af den legendariske "bønne tæller" afsondret i et mørkt hjørne af en dyster kontor er en stereotyp, der er så langt fra virkeligheden, det begynder at miste sin humor med hver nærmere på de mange karrieremuligheder revisorer står overfor i dag.

En af de mest farverige-klingende områder af speciale er kendt som retsmedicinske regnskab-en type regnskab, der har at gøre med kriminalitet scener af en anden slags. Forensic revisorer er specialiserede i at undersøge svig, forsikringsskader, og hvidvaskning af penge. Måske ikke så rig på materielle egnet til netværk programmering, denne linje i arbejde er forbeholdt specielt for personer, der besidder skarpe efterforskningsmæssige færdigheder og akutte revision følelser. Kontrakt personalekonsulenter er en glimrende kontaktpunkt for kvalificerede personer, der ønsker at fordybe sig yderligere ind i denne fascinerende branche.

De monetære Udsigterne for at være en Hedge Fund Manager

Finans karriereveje har potentiale til at strække sig fra den almindelige til den ekstraordinære, slående næsten alle pay grade niveau i mellem. En af de mest rentable arbejdspladser i verden af ​​finansiering er, at hedgefond manager. Ikke beregnet til sarte nerve, kan en opgave for hedge fond manager være en fysisk dræning, følelsesmæssigt beskatte, og monetarily givende venture. Historier om 20-noget hedge fondsforvaltere tjener millioner af dollars om året er ikke ualmindelige.

Som i enhver virksomhed, dette niveau af monetære indtjening er afhængig af den enkeltes kompetencer-livet for en højt niveau performer er en levet med ekstrem kørsel og intens konkurrence. Heldigvis for mange, området stadig giver rig mulighed for indtjening på et langt højere niveau end andre finansieringsselskaber erhverv. Tilslutning med en personalekonsulent er den bedste måde for kvalificerede ansøgere til at finde arbejde på dette meget indbringende område.