Jobs Arbejde med heste

Jobs Arbejde med heste

Hvis du elsker følelsen af ​​frihed, som ledsager ridning, kan du være interesseret i at finde job at arbejde med heste. Ligesom ethvert område, job i horsemanship kræver en høj grad af viden og færdigheder, og du generelt nødt til at starte i bunden af ​​tønden for at arbejde din vej til toppen.

Jobtyper arbejde med heste

Store Husdyr Dyrlæge

Ligesom alle andre dyr, heste kræver regelmæssig lægehjælp og pleje for at forblive sunde. Store dyr dyrlæger giver vaccinationer, diagnosticere sygdomme og behandle skader og sygdomme. I modsætning til små dyr dyrlæger, store dyr og hest dyrlæger ofte drev fra ranch til ranch og yde omsorg onsite. At blive en dyrlæge kræver intens medicinsk uddannelse på en doktorgrad uddannelsesniveau. Der er færre veterinære skoler end medicinske skoler, så veterinærmedicin er ofte betragtes som en hårdere felt til at indgå end human medicin. Ikke alene skal du være indstillet på at intens videnskabelig undersøgelse for at blive en dyrlæge, skal du også være okay med det rodet side af livet. Dyrlæger håndtere dyr traumer, udføre kirurgi og levere babyer, og i tilfælde af alvorlig skade, skal være villig til at sætte et dyr til at sove.

Horse Trainer

Horse undervisere kan simpelthen bryde heste, hvilket gør dem behagelige for ridning og konkurrence, eller de kan arbejde intenst med væddeløbsheste, forberede dem til sportsbegivenheder. I begge tilfælde skal hest undervisere være intenst opmærksomme på anatomi, fysiologi og psykologi af en hest. Undervisere skal planlægge træning, arbejde med ejere, opdrættere og ryttere for at sørge for, at hesten skrider i sin uddannelse som forventet. Når en træner udvikler sig til den prestigefyldte område væddeløbshest uddannelse, skal hun være i stand til at sælge sig selv som træner og manager og skal være i stand til at arbejde godt sammen med andre heste erhverv med henblik på at få mest muligt ud af de dyr, hun tog. Dette omfatter arbejder tæt sammen med jockeyer, ernæringseksperter, grooms og smede.

Jockey

Arbejdet som jockey kræver en særlig build og statur, samt en frygtløs holdning. Jockeyer er små, stærke og modige; hvis en jockey falder fra under et hestevæddeløb, risikerer de at blive trampet af dyr, der vejer tusind pounds. Jockeys generelt starter ud som stabile hænder, der arbejder tæt med heste, mens honing deres horsemanship og køreevner. For at blive en succesfuld jockey, skal du være en meget stærk rytter, der er dygtige til at læse løb scenarier, strategiplanlægning og udføre risikable manøvrer midt i en intens løb.

Horseback Riding Instruktør

Hvis du har brugt år rideheste, og du har finpudset din viden i det omfang, du føler dig tryg passerer din viden videre til andre, kan du ønsker at blive en Ridning instruktør. Instruktører lære børn og voksne ins og outs af ridning. Det gælder alt fra grooming, krydse og lede en hest til færdigheder som hoppe, dressur og showmanship. Mange ridning instruktører ejer deres egne stalde eller har adgang til deres egne heste. Hvis du er seriøs omkring at blive en Ridning instruktør, overveje at deltage en hest skole til at udvide din viden og lære at undervise andre.

Farrier

En beslagsmed eller smed, er ansvarlig for pasning af en hests hove. Dette omfatter at gøre, forme og anvende hestesko, samt trimning hove og inspektion hove til inspektion eller skade. Du skal være behageligt bøjning, crouching og arbejde med metal for at blive en beslagsmed.Jobs, der arbejder med heste kan være intenst givende karriere, men de er en masse hårdt arbejde, også. Før begå dig selv, overveje frivilligt arbejde på en lokal stabil for at se, hvordan det er, når du skal rode ud boder eller udøve en hest i den silende regn.