JobCompass Beskæftigelse Søg App

JobCompass Beskæftigelse Søg App

Hvis du er interesseret i at finde beskæftigelse i et bestemt geografisk område, det JobCompass smartphone app er et kraftfuldt gratis værktøj, som du kan finde på at være ganske nyttigt.

Brug JobCompass

Job kompas gør det muligt at identificere åbne positioner inden for et ønsket geografisk radius af en bestemt placering. Du kan indtaste et postnummer, og søg efter åbninger inden for et bestemt antal miles, eller tillade, at appen kan finde dig ved hjælp af GPS som en måde at etablere søgningen baseline.

De resultater, du modtager, vil blive kortlagt for dig, så du kan se, hvor hver position er placeret i forhold til hvor du er. Dette kan være en fordel på flere måder:

  • Time management - Hvis du kommer til at udfylde en ansøgning eller samtale om et job på tværs af byen, skal du bruge JobCompass mens du er der for at se, om der er andre steder, du bør besøge for at slippe væk fra en CV eller anvende, når du er i området.
  • Relocation overvejelser - Hvis du har en ven eller slægtning i et område, hvor du gerne vil arbejde, som vil give dig et sted at bo, når du finder et job, skal du bruge den app til at se, hvilke job er til rådighed inden for en rimelig pendlingsafstand og brug oplysningerne til at afgøre, hvor at anvende.

Mens der er naturligvis ingen garanti for, at den app vil finde hver enkelt åben job i et bestemt område, betyder det gør et godt stykke arbejde med at grave gennem udstationerede positioner, og giver dig resultater, du kan bruge til at afgøre, om du ønsker at anvende.

App Tilgængelighed

Både iPhone og Android versioner er tilgængelige gratis. Download iPhone-version via iTunes og Android-version via Google Play.

Online Version

Hvis du ikke har en smartphone, eller hvis du foretrækker at gøre din søgning fra din personlige computer, skal du besøge JobCompass.net.