Job Tips i en hård økonomi

Job Tips i en hård økonomi

Leder du efter job tips i en hård økonomi? Chris Tidball, professionel konsulent og forfatter til Sparket til gadehjørnet, deler hans indsigt og ekspertise med LoveToKnow Jobs læsere i dette eksklusive interview.

Søger arbejde i svære tider

LoveToKnow (LTK): Hvad ser du som de største udfordringer, som jobsøgende 21. århundrede står?

Chris Tidball (CT): Dynamikken i arbejdsgiver- / lønmodtagerforhold vil ændre med mindre afhængighed af en traditionel arbejdsstyrke. I årenes løb er det blevet gradvist dyrere at ansætte og fastholde fuldtidsansatte. Stigende omkostninger forbundet med arbejdsskade, arbejdsløshedsforsikring, handicap, arbejdsgiverbidrag til den sociale sikringsordning, og useriøst retssager har alle spillet en rolle. I den "nye økonomi" en anden dynamik af øgede offentlige mandater og regulering vil sandsynligvis resultere i arbejdsgivere skalering tilbage på traditionelle forhold med stigende afhængighed af forretningsforbindelser, outsourcing og uafhængige.

LTK: Er på udkig efter et job i en hård økonomi kræve en ændring i tankegang?

CT: Jobsøgende skal forstå, at virksomheden dynamik har ændret sig. For alle de ovennævnte årsager, arbejdsgiverne er mistænksom af at tilføje til personale. Arbejdsgivere vil fortsætte med at lede efter folk, der kan give dem løsninger, navnlig eksterne leverandører. Ved at være i opløsning, er det muligt ikke kun at øge indtægterne men uafhængighed. Overvej virksomhedsejer, der beslutter sig for at outsource en afdeling som debitorer. For folk med denne baggrund ville give outsourcing løsning være nøglen til både finansielle og personlige uafhængighed.

LTK: Hvad kan jobsøgende gøre for at håndtere negativ omtale om økonomiske problemer?

CT: Det er svært at tænde for nyhederne hver dag og høre om en anden runde af fyringer eller en anden virksomhed flytter arbejdspladser til Indien. Desværre er det blevet en fast bestanddel i den nye økonomi, og forventes ikke at forsvinde. Det er meget vigtigt at få nyheder fra alle kilder, og erkende, hvordan vi hver især kan spille en rolle i at skabe et miljø, der fremmer økonomisk vækst og muligheder.

Ekspert Job Tips i en hård økonomi

Job Tips i en hård økonomi

LTK: Hvordan kan jobsøgende virkelig hjælpe sig selv skiller sig ud til potentielle arbejdsgivere?

CT: Tænk uden for boksen. For hver åbne stykke arbejde der er eksponentielt flere kandidater end selv for to år siden. Venter din tur på linje er ikke sandsynligt, at lande en person deres drømmejob. I stedet bør jobsøgende placerer sig i dynamiske situationer, hvor de vil møde potentielle arbejdsgivere. Udnyttelse relationer på sådanne hjemmesider som Linked In eller Plaxo er en fantastisk måde at starte. Deltagelse Rotary Club, Chamber of Commerce møder eller messer er en ideel måde at stå ansigt til ansigt med beslutningstagere, der vil hjælpe høje potentielle kandidater flytte til forsiden af ​​linjen.

LTK: Hvor vigtigt er professionel networking til jobsøger succes?

CT: Netværk er den absolut vigtigste ting, at enhver jobsøgende kan gøre. Husk, hvis du er ude af arbejde, på udkig efter et job er din nye fuldtidsjob. Dine rolodex, indsamling af visitkort, sociale og faglige netværk websteder er det rette sted at starte. Annoncer, at du er på udkig efter nye muligheder. At være uden arbejde, eller selv under ansat, ikke bære den stigmatisering af år siden, da det desværre er blevet normen. Folk er i sagens natur gode og vil bøje tilbageskridt for at hjælpe andre, især familie, venner og forretningsforbindelser bekendte. Brug denne obligation til din fordel.

LTK: Har du nogen "off den slagne vej" forslag til jobsøgende at finde beskæftigelsesmuligheder?

CT: Tænk uden for boksen med den viden, at de fleste arbejdspladser ikke annonceres. Mine sidste to job blev faktisk skabt for mig, efter jeg præsenteret en overbevisende business case for små virksomhedsejere. Erkende, hvad dine talenter er, og derefter overveje, hvem du kan hjælpe. Trods min baggrund i den finansielle sektor, ingen af ​​de ovennævnte jobs var i denne industri. Snarere Jeg erkendte et behov og udtænkt en løsning, der blev sat som hvis det var min egen virksomhed, som i en vis forstand var det.

Overvindelse jobsøgning Udfordringer

LTK: Hvad ser du som de mest almindelige fejl, som jobsøgende gøre?

CT: Tre af de mest almindelige fejl, som jobsøgende foretager, er:

  1. Meget få jobs er anført i rubrikannoncer, men folk rutinemæssigt bruger dette som deres vigtigste kilde, når de søger efter muligheder. Udvid din horisont til ikke kun på linje jobopslag såsom Monster eller Hot Jobs, men networking sites, hvor du kan tilslutte igen.
  2. Efter de traditionelle normer for at udfylde ansøgningen, varige kvæg opkald og bruge timer med personale besvare spørgsmål, der ikke har noget at gøre med din evne. Ved at opsøge beslutningstagere med bæredygtige løsninger på virkelige verdens problemer kan du effektivt skæres til forsiden af ​​linjen.
  3. Ikke at have et CV, der kan få ved den indledende HR screening proces. De fleste mennesker ikke klar over dette, men genoptages ofte scannes og søgt efter nøgleord. Ved at forstå, hvordan man effektivt udnytte søgeord, kan kandidater ofte forbedre deres chancer for at blive ansat.

LTK: Hvad føler du er nøglen til karriere succes uanset økonomiske forhold?

CT: Netværk er nøglen til succes i noget, du gør. Det er afgørende, at folk bruger enhver lejlighed til at maksimere deres eksponering gennem personlige, erhvervsmæssige og online sociale netværk. Husk det gamle ordsprog, "det er ikke, hvad du ved, men snarere hvem du kender."

Om Sparket til kantsten

LTK: Hvad er hovedbudskabet i Sparket til kantsten?

CT: Uanset hvor dårlige ting synes nu, vil de blive bedre. For mange, blive sparket til gadehjørnet vil vise sig at være det bedste, der nogensinde er sket for dem. Ved at omfavne det nye paradigme gik ind i bogen, at forstå de fremtidige forretningsmæssige dynamik og tilpasse sig disse ændringer succes er sikker på at komme.

LTK: Hvordan kan jobsøgende glæde af at læse Sparket til kantsten?

CT: Jeg havde en chef engang der sagde, at miste et job var ikke et spørgsmål om hvis, men hvornår. Have levet oplevelsen af ​​at se min 20 år karriere bryde sammen midt i en finansiel nedsmeltning, at næsten forårsagede svigt af en virksomhed anses for store til at fejle, tillader mig at dele en førstehånds højde for skridt, der bør tages. Selvom bogen ikke vil skabe et nyt job, vil det give læseren gavn af at forstå 20 enkle trin til at tage for at sikre, at de placerer sig ordentligt til at lande et nyt job.LoveToKnow woul gerne takke Chris Tidball for at tage tid fra hans travle tidsplan for at dele gavn for hans ekspertise med læserne. Hvis du vil vide mere om hans bog eller konsulentarbejde, der involverer at give enkeltpersoner og virksomheder med innovative løsninger til at udvikle nye indtægtskilder, besøg ChrisTidball.com. Find yderligere job tip i en hård økonomi i Tidball s artilce, genopfinde dig selv i den nye økonomi.