Jessica Simpson er frisurer

Jessica Simpson er frisurer
Jessica Simpson er slanke bob.

Hvem ville ikke ønsker at efterligne mindst én af Jessica Simpson frisurer? I de sidste par år har kvinder over hele verden gået i skønhedssaloner og beder deres stylister at give dem en Jessica Simpson frisure. Borte er de dage, hvor mange længtes efter at se ligesom Rachel fra Venner: disse dage kvinder er alle anmodende "Jessica", og det er ikke svært at se hvorfor. Selvom hun oftest set med sine smukke lange blonde bølger, hvis det ikke er dine ting, kan du kigge mod hende lige bob stil eller en af ​​hendes updos til inspiration.

Sådan efterligne Jessica Simpson frisurer

Du bør begynde med at sikre dit hår er i den bedst mulige condition.The bedste tip kan du stjæle fra Jessica Simpson er at sikre, at du har dit hår trimmet regelmæssigt - ideelt hver sjette uge. Det forekommer mærkeligt at anbefale regelmæssig haircuts, når du forsøger at vokse dit hår lang, men det er virkelig den bedste måde at sikre, at dit hår forbliver sundt, og det vil hjælpe det vokse hurtigere, så godt.

Tag et tip fra Jessica: siden hendes break-up med Nick, hun ofte blevet fotograferet ind og ud hjemme hos hendes frisør. Det er ikke bare fordi Jessicas frisør er blevet en personlig ven - der er en god grund til, at du vil aldrig se Jessica Simpson med spaltede spidser eller glansløse hår.

Jessica Simpson Styles

Lang, bølget hår

Jessica Simpson er frisurer

Jessica har tendens til at bære hendes lange bølget hår skiltes i midten, men hun er lejlighedsvis set med en side-parted stil. Vælg den, der passer bedst til din ansigtsform og funktioner. Hvis du vil kopiere denne stil, vil det fungere bedst med lange lag. Når dit hår er vådt, kam en volumizing mousse gennem længden. Når du har indstillet din side, kan du begynde slag tørring med en rund børste. Bøj enderne under som du stil. Når du kommer til rødderne, løfte dem op og væk fra hovedet. Dette vil tilføje mere løft og volumen. Når håret er tørt, bruge en stor krøllejern (klip mindre strygejern fungerer godt) til at vikle enderne - medio aksel til omkring en tomme fra enderne - i en spiralbevægelse omkring tønden. Slappe forsigtigt håret fra tønden, køre fingrene gennem at løsne krøller, anvende glans serum, og bruge hårspray til at låse i den stil.

Den Straight Bob

Det er den nedskæring, som Jessica fik efter hendes split med Nick Lachey. Den lige skulder-længde bob featured lange side-fejede pandehår og kun lidt lagdeling omkring hendes ansigt. Resten af ​​stil var alle én længde. I stedet for at gå med sin typiske midterste del med denne stil, hun havde en side del, så at style din egen lignende bob, begynde med at afskeden dit hår på den side, du foretrækker. Giv dig selv et blow-out ved hjælp af en medium rund børste at lokke enderne under. Vær sikker på at lede dyse hårtørrer ned skaftet af hår for glathed. Når dit hår er tørt, skal du bruge et glattejern og glans serum til at sikre håret reflekterer så meget lys som muligt.

Lang og lige

Jessica Simpson er frisurer

Dette er en omfattende stil, der er formateret på samme måde som den lange, bølget hår. Påfør root booster til dine rødder og en del på den ene side, før du føntørre dit hår i sektioner ved hjælp af en stor rund børste. Blow-tørre tilbage under, siderne til fronten, og løft derefter krone med børsten for at tilføje volumen der. Drille håret på kronen og glatte over det øverste lag med en naturlig børste. Anvend udjævning serum og hårspray.

Updos

Der er to updos Jessica Simpson tilsyneladende elsker mest: den halve up, halv-down stil minder om Brigitte Bardot, og den klassiske chignon, sat til den ene side. Hver starter med langt krøllet eller bølget hår.

The Brigitte Bardot

Det er en halv-up, halv-down 'gøre, der indeholder en masse volumen i toppen og et par flade indramning lag eller side-fejede pandehår omkring ansigtet. Saml håret fra kronen og over ørerne, forlader meget forreste del ud for at være stylet omkring ansigtet. Løft denne øverste del af håret og drille med en rattail kam. Hvis dit hår er tyk, kan du nødt til at opdele hår i en forreste og bageste sektion for at opnå højden du ønsker fra drilleri. Saml håret på bagsiden af ​​hovedet og glat overflade, så noget bevis for drilleri nedenunder er skjult. Pin håret på plads på bagsiden af ​​hovedet med kryds og tværs Bobby stifter. Du kan tage det et skridt videre ved at trække længden af ​​hår i en lav hestehale på nakken, sikring med et hår elastisk, og derefter vikle en lille del af hestehale omkring basen for at dække elastisk.

Den Chignon

Start med tør, side-skiltes hår. For ekstra volumen og et mere udfyldte chignon, krøller hår med en stor krøllejern og finger kam, så du har tekstur uden veldefinerede krøller. Saml håret på nakken af ​​din hals, til den modsatte side fra din side, og sikkert med en hår elastik, der blander sig med din hårfarve. Sno håret, indtil det ombrydes omkring bunden af ​​hestehale og pin på plads med Bobby stifter langs omkredsen. Hvis du er op til den udfordring, kan du vride sektioner fra siderne tilbage inden du trækker håret i en hestehale for ekstra interesse.

Jessica Simpson Extensions

Jessica Simpson Clip-in extensions dækker et væld af frisurer. Få bølger eller glat hår i forskellige længder, eller vælg et hår stykke, der vil gøre din hestehale længere, din chignon fyldigere, eller endda give dig udseendet af pandehår. Rækken af ​​farver skal have noget for enhver smag. Få dem på:

  • Hair Extensions.com
  • Skønhed Choice.com
  • Vogue Wigs.com
  • Amazon.com

Forskellige Looks

Bortset fra den lige bob, Jessicas stilarter er afhængige af længde og lag. Hvis du ikke har en lignende frisure, kan du lege med udvidelser for at opnå det udseende, du ønsker. Med glamour, mængden og touchability af Jessicas frisurer, er det ikke underligt, at kvinder er spadseretur i saloner beder om noget lignende.