Jessica Biel - Hendes personlige Workout Routine

Celebrity-ikon Jessica Biel er kendt for sin helt tonet krop. Så mange måske spørge, hvordan hun forbliver i sådanne store figur. Her er et lille indblik i Jessica Biel personlige Workout Routine, og hvordan du også kan få på rette spor til en fit og sund krop.

Rutinemæssig:

Jessica starter med en specifik strækning kaldet walking lunge. For at gøre denne strækning stå lige holde dine fødder sammen, og lunge frem med venstre ben. Bring dit højre ben frem til at møde din venstre og derefter lunge med venstre ben. Gentag samme sekvens for 8-10 lunges hvert ben.

Cardio træning er et andet centralt element til Jessicas træning. Efter hendes grundlæggende lunges hun gør en halv mil jog, og en 200 meter sprint på banen, en 100 meter sprint, og derefter en 50 meter sprint.

Næste Jessica har hængende ben rejser for at arbejde hendes mavemuskler. Hænge fra en høj bar eller ringe med dine fødder ikke rører gulvet. Træk derefter dine knæ lige over taljen, hold nede i 2 sekunder, og slip. Er disse 15 gange at fuldføre.

Hun bevæger sig derefter til plyometrics. Disse er ikke de mest underholdende øvelser, men de er nøglen til toning kroppen. Start i bunden af ​​en trappe, og hoppe fra bunden trappe op til det tredje trin. Hold gøre dette hele vejen til toppen af ​​trappen, indtil du når toppen (springe en trappe hvert hop).

Jessicas vægttræning er temmelig grundlæggende. Hun bruger lette vægte for at tone kroppen, og flere reps. At fokusere på hendes talje hun bruger en 5 £ medicin bold for den russiske Twist. Sidder ned på gulvet, du læne lidt tilbage og twist side til side. Hun gør 3 sæt af femten.

Til slut hun arbejder på hendes biceps og skulder muskler. Stående med dine knæ let bøjet, og en 10 pund vægt i hver hånd, krølle dem op til brystet hele tiden. Skift hænder med håndfladerne udad, og derefter trykke dem sammen over hovedet. Gør 10-12 reps i 3 sæt.

Selv om dette er Jessicas grundlæggende træning, hun gør variere hendes aktiviteter fra tid til anden. Hun bruger en masse tid gå med sin hund, og spille sportsaktiviteter for sjov, der holder hendes aktive. Selv walking din hund kan brænde over 180 kalorier i timen, så det er helt sikkert det første skridt til at komme i form!