Jeg var helt forkert: et gennembrud på Squats

Jeg antager emnelinjen fanget din opmærksomhed og har du spekulerer på, hvad han taler om? Nå for at være ærlig, jeg var ikke helt forkert. Det var mere et spørgsmål om at se en bedre måde at gøre tingene på. Det var en af ​​disse »aha« øjeblikke, hvor fra det tidspunkt jeg vil ændre, hvordan jeg gør noget. Den noget i dette tilfælde har at gøre med squat.

Squat er en øvelse, vi indarbejde næsten alle vores træning. Vi gør tilbage squats, forreste squats, overhead squats, split squats, enkelt ben squats og squats med hver type af gennemføre og modstand tænkelige. For at udføre en ordentlig squat jeg ser for et par ting, herunder:

1. Indledning af bevægelsen ved hofterne. Hvornår ser du de fleste mennesker uddannelse deres ben i gymnastiksalen de udfører knæ dominerende bevægelser i modsætning til hofte dominerende bevægelser. Som et resultat, når de squat de tendens til at have masser af bøjning i knæene, men ikke meget bøjning ved hofterne. Der bør i stedet være et bidrag fra begge disse muskelgrupper.

2. Fuld dybde, således at den øverste del af låret er parallel med gulvet. Vi plejede at høre, at 90 grader blev betragtet som en fuld dybde squat men dette er før låret når en parallel position. Hvorfor skal vi være bekymret med at nå fuld dybde? For et par grunde, herunder det faktum, glutes ikke er fuldt rekrutteret dette punkt, og knæet er helt ustabil ved 90 grader. Det er ingen tilfældighed en ortopædkirurg kontrollerer knæ stabilitet, eller mangel på, på hans point.

3. Kontrol af skiftet fra den excentriske til den koncentriske del af løftet. Hvad? Dybest set tænke på dette som det punkt, hvor bevægelsen skifter fra muskel forlængelse til muskel afkortning. Eller den mest grundlæggende måde er at tænke over det er skiftet fra den nedadgående bevægelse til den opadgående bevægelse. Hvad jeg ønsker at se, er en kontrol af bevægelser på dette tidspunkt, så der er ingen hoppende eller nået bunden.

Jeg kan godt lide box squats for et par grunde samt herunder:

1. Når boksen er bag dig er der ingen anden mulighed end at skubbe hofter tilbage og røre ved kassen med glutes. Hvis jeg udfører en knæ-dominerende squat med minimal hofte involvering vil jeg savne boksen helt og ramte gulvet. Jeg kan godt lide, at der er fysisk vartegn for kunden til at skubbe tilbage med deres hofter og nå til med glutes.

2. Hvis boksen højden er indstillet korrekt det hjælper ingrain ordentlig hugsiddende dybde. Meget få mennesker squat til fuld dybde. Hvorfor? Fordi der er psykologisk barriere at overvinde for at nå denne dybde. Når du har en betydelig belastning, du forsøger at sidde på hug, du har brug for at have tillid til din spotter og i dine egne evner, at du vil komme op fra denne dybde. De fleste mennesker vil stoppe kort af fuld dybde, som de er nervøse "køre ud af hullet. At have en boks under dig ikke kun giver dig mulighed for fysisk at føle, når du har nået fuld dybde det giver også et sikkerhedsnet for dig, mens du udvikler tillid hugsiddende til denne dybde.

Så for et stykke tid nu, vi har været box squats at løse de problemer og udvikle bedre hugsiddende mønstre. Men jeg begyndte at lægge mærke til nogle problemer med at bruge box squats. Først og fremmest ikke to atleter er i samme højde. Hvis du vil bruge den samme kasse for mig selv og en 6'6 "rugby player giver ikke mening. Hvis feltet er indstillet til den korrekte højde for mig, så min kammerat er at skulle sidde på hug alt for lavt. Hvis vi indstille den til hans højde så jeg ikke nå fuld dybde på mine squats. Et andet problem, der er kommet op, er, at jeg har en tendens til at se folk ned for hurtigt, og hoppe ud i feltet for at vende tilbage til udgangspositionen. Det krænker tredje kriterium jeg søger efter med en ordentlig squat der er kontrol, når går fra ned til op. Hvis den enkelte er hoppende off boksen så er der ingen kontrol.

Nå nødvendighed er ophavsmand til opfindelse. Jeg erkendte, at vi havde brug for noget, der ville tilskynde til korrekt dybde, der var justerbar for atleter i forskellige højder og ville tilskynde kontrol ved skiftet fra ned til op. Stay tuned til næste nyhedsbrev, hvor du kan se en video af, hvordan vi fast dette problem.

Indtil da holde på hug,

Chris
www.okanaganpeakperformance.com
250.212.2972