Jeg ønsker at ligne Denne Cover Model

Mange eksperter og tv-reklamer føre dig til at tro, at ved at gøre specifikke øvelser, kan du målrette fedt på en bestemt del af din krop til fjernelse. Dette koncept er kommet for at blive kendt som toning eller skulptur. For at sige det enkelt, hvilket tyder på toning eller sculpting er muligt i denne sammenhæng er kategorisk forkert og det er, hvad vi vil diskutere i denne artikel.

Den typiske exerciser er primært interesseret i at kigge bedre. Indrømmet, accessoriske fordele af en forbedret sundhed og ydeevne er motiverende. I det store og selvom de fleste er mest interesseret i eller får mest begejstret ved tanken om at ændre eller forbedre refleksion i spejlet (denne tendens til at ændre sig, når vi taler om sportsfolk).

Hvad kan jeg sige? Vores kultur er drevet af køn og kropsbillede.

Før taler specifikt om toning, er det vigtigt at nævne, når vi træner til et bestemt mål, har det være ydelse eller fysik baseret, vi har brug for en idé om, hvordan vi kommer til at spore fremskridt i retning af nævnte mål. Hvis vi lader denne del ud, kan vi lige så godt kan skyde på et bevægeligt mål, mens bind for øjnene. Tempo er det, der afgør, om en tilgang virker eller ej, og signalerer os at ændre strategi eller fortsætte med det.

De målinger bruges til at måle fremskridt vil variere afhængigt af målet, vi træner til. Hvis vi træner for at øge magten, kan vi måle din lodrette hop f.eks. Hvis højden af ​​din vertikale spring er stigende over tid, kan vi være sikre på, at din magt er stigende. Hvis vi træner for at øge udholdenhed, kan vi måle den distance, der i en tidsindstillet køre for eksempel. Hvis du er i stand til at dække en større afstand i den samme mængde tid, det er et godt tegn, at din udholdenhed forbedres.

Hvad målinger skal vi måle, når det kommer til at forbedre fysik?

Ofte gange folk sig primært på skalaen til at måle fremskridt. Desværre er dette ikke er en meget pålidelig metode. At forklare, hvorfor vi nødt til at se på hvilke kvaliteter vi søger at forbedre, når det kommer til din fysik.

Selvfølgelig er vi interesseret i at tabe fedt. Jeg har ikke stødt på nogen, hvis idé om at forbedre fysik indebærer federe, selvom jeg ikke tvivler på, at du kan finde sådanne mennesker derude, hvis du søger hårdt nok. Hvis tabe fedt var alt, vi havde brug for at forbedre fysik dog, ville det være relativt enkelt.

Hvad mange mennesker har tendens til at overse, er betydningen af ​​at bevare muskel. Hvis vi ønsker at opnå den magre, atletisk udseende vi nødt til at reducere vores niveau af kroppen fedme samtidig bevare så meget muskel som muligt.

Du skal blot at tabe vægt er fint hvis din mål er at nå et bestemt antal på skalaen. Det mål, dog synes helt mangler, hvis du spørger mig. Hvis dit mål er at forbedre din kropssammensætning (forholdet mellem muskel til fedt) og dermed refleksion i spejlet, er du nødt til at understrege, hvor vigtigt det at tabe fedt samtidig bevare (eller endda få) muskel.

Hvis vi mister fedt uden at fastholde / øge muskel, er der en god chance for vi kommer til at afvikle som en lighter, men stadig blød version af vores tidligere selv.

Dette er grunden til skalaen, når det kommer til måling af fremskridt i fysik forbedringer, er en begrænset værktøj. Mens vi er mest interesseret i at tabe fedt samtidig bevare / få muskel, er skalaen vejer fedt, muskler, bindevæv, vand, tarm stof, etc.

Må ikke få mig forkert - folk skal bestemt spor vægt. Det er simpelthen ikke noget at udelukkende stole på. Det er også vigtigt at se bort fra de kortsigtede, dag-til-dag udsving i vægt. Vi er kun beskæftiger sig med de mere langsigtede tendenser. Hvis skalaen går op £ 5 på en dag, er der virkelig ingen grund til bekymring. Der er en fysiologisk grænse for, hvor hurtigt vi kan tilføje fedt og muskler, så dag-til-dag udsving har mere at gøre med vandbalance end noget andet.

Hvordan måler vi fedttab og muskel gevinst ud over brug af en skala?

Direkte måling kan være udfordrende. Værktøj findes, der giver os mulighed for at måle fedtprocent på vores kroppe. Jeg er sikker på nogle af jer har hørt om eller set disse værktøjer; calipre, hydrostatisk vejning, DEXA scanninger, bioelektriske impedans analyse (digitale vægte, der måler kropsfedt samt vægt), etc.

Pålideligheden og nøjagtigheden af ​​disse værktøjer kan mangle, for at sige det mildt. Enhederne selv har indbyggede grader af fejl. Når du tilføjer i graden af ​​fejl som følge af den enkelte udfører vurdering samt, er du tilbage med et skøn i bedste i de fleste tilfælde. Jeg vil også nævne den slankere eller federe du er, jo mindre pålidelige denne slags test er i almindelighed. For ikke at nævne de fleste kunder simpelthen ikke har adgang til sådanne værktøjer.

At vide dette, bør det være indlysende, at du har brug for at være afhængige af en række værktøjer til at måle fremskridt. Dette indebærer typisk tager billeder hver 2-3 uger i det samme lys og tøj på samme tid af dagen. Du kan overveje at spore din body mass index. Målinger er et fantastisk værktøj samt - du kan tage målinger af dine arme, bryst, mave, talje, hofter, lår og kalve med en blød tape-mål hvert par uger.

Tilføjelse alle disse målinger sammen giver os en god idé om, hvad der sker med hensyn til at tabe fedt og få muskler.

For at opsummere, ved vi, at for at opnå det udseende mest skydning til (lean, atletisk) vi nødt til at understrege at tabe fedt samt fastholde / opbygge muskler. Vi ved også, hvordan man spore fremskridt i retning af disse mål.

Kommer fuld cirkel, vil overvægten af ​​slick markedsføring og direkte løgne føre mange til at tro sculpting kroppen af ​​vores drømme er ikke kun muligt, men også sandsynligt, hvis vi blot udnytter deres hemmelige program. Her er ting - en masse om, hvordan de anvendte modeller i marketing udseende bestemmes af faktorer uden for deres træning og kost. Vi har ikke så meget kontrol over vores endelige udseende som du måske tror.

Hvad er i vores magt koges ned til enten at tilføje muskelvæv eller droppe kropsfedt. Hvad du ser ud efter at gøre en af ​​disse eller begge afhænger helt af din krop og genetik.

For eksempel er en person med kortere ekstremiteter ikke kommer til at opnå denne lange, magre look. Deres muskler vil ikke vokse i længden mere end deres knogler, som vores muskler er knyttet til vores knogler via sener. Jeg foreslår ikke denne person kunne ikke få lean - Jeg foreslår, de er sandsynligvis ikke kommer til at ligne de lange, magre modeller, der anvendes i nogle af disse markedsføring stykker.

Vel vidende, at det kommer til enten opbygge muskler eller tabe fedt og vide, hvordan man optimalt gøre begge ville være nyttigt.

Jeg vil banke fedttab ud hurtigt for at gøre det kort. Vi ved, at fedt tab kræver en kalorie underskud. Nævnte underskud kan komme fra at spise mindre, bevæger sig mere eller en kombination af begge.

Et andet vigtigt punkt i forbindelse med toning er vores krop tabe fedt i en genetisk, forudbestemt mønster. Hvis vi er i en kalorie underskud, vil fedt blive tabt, og mønstret for, hvor fedt er tabt først, og hvor fedt er tabt sidst er uforanderlig. Alle disse crunches du ser folk gør i gymnastiksalen i et forsøg på at "skære" fedt på deres midsections er meningsløst i forbindelse med deres mål.

Siger mere om emnet fedt tab er uden for rammerne af denne artikel.

Emnet opbygge muskler kan få meget dyb. I forbindelse med denne artikel, vil jeg bemærke, at bortset fra fuldstændige begyndere og / eller enkeltpersoner, der bærer en masse fedt, få mærkbar muskler, mens slankekure er ikke sandsynligt. Processen med muskelvækst er en bekostelig proces i form af energi. Per definition hvis vi slankekure vi ikke har nok energi, der kommer i døren til at bevare vævet vi har i øjeblikket - vores kroppe er ikke til at gøre tingene værre ved at tilføje plader af metabolisk-bekostelig væv som muskler i ansigtet af en energi underskud. Fastholdelse muskelvæv, mens slankekure er håb; Hvis vi rent faktisk tilføje nogle, der er bare en ekstra bonus.

Også definition hvis målet er at få magert eller mere tonet, vi nødt til at reducere kropsfedt, hvilket igen vil udsætte musklen vi har. Dette er grundlaget for muskuløs definition. Vi har alle rokkende muskuløse kroppe, det er bare nogle af os har mere fedt, der dækker det end andre.

Vildledende oplysninger har givet næring til tanken om, at en bestemt måde at udøve vil magisk forme det specifikke område af kroppen, du målretter mod. Med ovenstående in mente dog ved vi, at musklen enten kommer til at vokse eller er det ikke. Vi har ikke evnen til at omdanne fedt i musklen.

Den ofte overbevisning er, at sculpting opnås ved høj gentagelse træning med lette vægte løftet for mange gentagelser. Høje reps er forbundet med en brændende fornemmelse, som mange mener bidrager til sculpting. Desværre er vores fysiologi ikke på en sådan måde.

Hvad højt rep lave resten træning gøre, er at brænde kalorier. Du kan tænke på det som en anden form for cardio, hvis du ønsker. Det er ikke nødvendigvis forkert, men det hører mere om "fedt tab" side af ligningen, end det gør på "muskeltræning / vedligeholdelse" side af ligningen.

For optimalt opretholde eller endda vokse nogle muskler, mens slankekure, er vi nødt til at give en tilstrækkelig stimulus, der øger over tid. Gøre noget, men lette vægt, høj rep øvelser begrænser stimulus i en grad, der er under den tærskel, der kræves til vedligeholdelse eller vækst.

En ideel plan for angreb ville omfatte nogle traditionelle styrketræning, nogle kalorie-spilder (metabolisk) stuff, samt en afbalanceret og kontrolleret kost.

Traditionel styrketræning - 3-5 sæt af 5-12 reps der bruger store øvelser såsom squats, dødløft, presning og trækker. Hver rep bør gøres til et punkt lige kort for muskuløs fiasko forudsat at du har det godt med ordentlig form. Hvert større muskel gruppe rammes 2-3 gange om ugen med 15-60 reps per session. Det er de ting, der vil give den stimulus for muskel konservering / vækst. Mange forsømmer det, da det ikke jack op din puls og ikke altid bryde en sved. De forstår ikke de ins og outs til at forbedre kroppens sammensætning selv.

Metabolisk træning - det kan opfattes blot som ekstra støtte til din kost i form af oprettelse af en kalorie underskud. Den kan fås i mange forskellige pakker - høj rep / letvægts modstand uddannelse, moderat intensitet steady state cardio, interval træning, vandreture, hoppe reb, etc. udelukkende Mange stole på denne form for uddannelse på grund af deres misforståelser om toning. Teoretisk du kunne forlade metabolisk træning helt ud og lad kost tage sig af energiunderskud. Underskuddet vil reducere dit kropsfedt og den traditionelle styrketræning vil holde dine muskler. Det er ikke et forslag, blot noget at styrke hierarkiet af betydning, når det kommer til træning. Jeg vil bemærke nogle afledte fordele kan være forbundet med denne type uddannelse ud over kaloriefattige udgifter, men de er uden for rammerne af denne artikel.

Pointen er, vi er begrænset af, hvad der er fysiologisk muligt, og dette har tendens til drastisk forskellige fra løfterne om de fleste af de opfindsomme produkter derude. At vide dette, må vores træning matche det, vi gerne vil se vores kroppe gøre med hensyn til ændring / tilpasning. For det andet, selv når vi er bekendt med, hvad der er muligt, hvad angår fysiologi og hvordan man træner for nævnte muligheder, vi også skal huske på, at vores genetik og organer vil diktere, hvordan vi vil se, når vi maksimere fedttab og muskel vinde mere end nogen metode til uddannelse eller slankekure.