Jeg kom igennem julen og kan stadig Zip Up mine bukser

Dette er del tre i en fire-del serier efter en skribent fremskridt for at bevare sin vægt i hele feriesæsonen. Læs første del her og anden del her.

Gode ​​nyheder, alle. Jeg har gjort det gennem de søde-tandede kløerne på jul og kan stadig lyne op mine bukser, uden at suge i min mave. Jeg ville kalde dette en dundrende succes.

I hele denne oplevelse, er jeg kommet til at lære en masse om min spise, madlavning og ferie-underholdende vaner, som har belyst det problem, jeg har haft hvert år med hurtige, skammelige vægt-gevinster og næsten usynlige viljestyrke. Det viser sig, at jeg har en dårlig vane med at kanalisere ferie juble til, hvad der kan passe ind i et krus, eller på en plade. Jeg har en fornemmelse af, at mange af jer, der også har tendens til at tage på i vægt i løbet af ferien bare kunne lide af den samme lidelse.

Jeg kom igennem julen og kan stadig Zip Up mine bukser

Sidste gang jeg kontrolleret i med dig, var jeg ikke at gøre det store med den udfordring at vinde nul ekstra pounds denne ferie sæson. Når den berømte gummi mødte vejen, jeg forberedt en Thanksgiving fest, overhalede en Las Vegas buffet. Mens jeg kun overgivet i en plade af dekadent mad, jeg stadig indtages mere fedt og kalorier i et enkelt møde, end de fleste gør i en hel dag. Jeg ikke lade det stoppe mig i at bevæge sig fremad, dog. Jeg plejede at skuffelse til brændstof min ild at gøre det bedre i løbet af julen. Jeg er spændt på at sige - det virkede.

Her er fire ting, som ændret siden Thanksgiving:

1. Jeg indså, at hvis jeg ikke bremse min ferie spise, ville jeg nødt til at skrive en anden pinlig stilling for dig at læse, og som ikke lyde som sjov, overhovedet.

Motivation har været den nøglekomponent for hvert valg jeg har lavet denne gang. Jeg tror ansvarlighed har skabt en stærk motivator for mig at lykkes. I fortiden, når mine valg var mellem mig og min målestok, det var lettere at vade ind i den mørke side af festlige over-spisning.

2. Jeg brugte tiden mellem dengang og nu at opdage andre, endnu mere tilfredsstillende måder at fejre sæsonen, uden mad.

Jeg gjort en samordnet indsats for at finde måder at føle ferie glød uden at spise min vej gennem plader af pebermynte bark. De simpleste ting, ligesom sprængning radioen spiller julesange, eller tilslutte mine træet lyser lidt tidligere på dagen, og efterlade dem tændte lidt længere end normalt, gjorde mit hus føles varm og munter. Jeg også sætte tid med børnene som en prioritet. Vi overværede julefilm sammen, tog ture til kvarterer tordenskyl i ferie indretning, og gjort et punkt for at give tilbage til vores samfund via velgørenhed og frivilligt arbejde. Uden natlige cookie plader og kakao krus, vi stadig følte munter.

3. Jeg øgede min hjemme udøver, og gjorde svede en daglige behov.

På min egen tid gjorde jeg et løfte om at svede en gang om dagen. Det er ikke så nemt som det lyder. Fra at køre på plads, at bruge min søns torturous abdominal rullende enhed, har jeg taget lidt tid ud af hver dag til at indarbejde en form for fysisk aktivitet, der gjorde mig svede. Det er et stort skridt for en person, der gør stillesiddende lyde som en sport. Som jeg skriver denne sætning, jeg laver vægtet ben elevatorer og butt crunches. Hey, jeg har fået at få øvelse i når jeg kan.

4. Jeg skabte sensationelle opskrifter, pakket i smag og var stadig sund. Bonussen faktor var, at min mand og sønner elskede dem også.

Endelig valgte jeg at springe tunge vinter måltider og omfavne lys, krydret og frisk, i stedet. En af mine familie foretrukne nye middage er min spicy kylling salat ombrudt. Jeg bruger alle former for rå veggies at supplere denne håndholdte måltid, og bruge chiles at oprette opvarmning sensation jeg har brug for under koldere måneder. Jeg selv gjorde en vidunderlig græskar suppe med en smule af sprød bacon med og ristet græskarkerner, at mine sønner elskede. Giv opskrifterne en chance og lad mig vide hvad du synes.

Jeg har en uge mere tilbage af min udfordring. Vores årlige nytårsaften fest er lige om hjørnet, og med det, for fristelsen hengive sig usunde snacks og alt for mange cocktails. Jeg er dedikeret, nu mere end nogensinde, at have en sidste check-in med dig efter nytår, og bevise, at det er muligt at spise sundt, fejre sæsonen, og ikke tager på i vægt i løbet af ferien. Stay tuned for mit sidste indlæg, hvor jeg vil dele mine tips og tricks til at holde sig sund, og min endelige indvejningen. Jeg vil prøve ikke at gå i panik. Indtil da læsere, Godt Nytår!

Jeg kom igennem julen og kan stadig Zip Up mine bukser

Jeg Kan har snuble, men jeg stadig Planlæg at IKKE Gain Vægt denne ferie sæson