Javascript Downloads til XP

Javascript Downloads til XP

Mange mennesker søger Javascript downloads til XP er ofte en lille smule forvirret over, hvad de rent faktisk har brug for. Der er en række sikkerheds- og konfiguration problemer mellem Java, Javascript og Windows XP, og disse spørgsmål ofte skabe forvirring for XP-brugere. Følgende artikel beskriver de mest almindelige problemer XP-brugere har, når de er forsøger at indlæse websider, der bruger Javascript, og metoder, du kan bruge til at løse disse spørgsmål.

Hvorfor Javascript Downloads til XP kan blive et problem

Der er en række forskellige årsager XP-brugere kan have problemer, når de forsøger at besøge et websted, der har JavaScript. Den mest almindelige spørgsmål er, at den browser, du bruger, er konfigureret til at blokere alle Javascripts. Det andet fælles problem er, at folk ofte forveksler fejlen til Java med et problem, der involverer Javascript, når det virkelig ikke. Det tredje problem er, at nogle webside designere forsøg på at teste websider, JavaScript lokalt, og på Windows XP med Service Pack 2, er Javascript blokeret på grund af sikkerhedsindstillinger. I de følgende afsnit detalje hver af disse fælles problemer og hvordan du løser dem.

Hvordan du aktiverer JavaScript i din browser

Her på LoveToKnow Web Design, vil du finde en række vejledninger om, hvordan du aktiverer JavaScript i din browser. Der er endda et diasshow, der hjælper dig gennem processen. Instruktionerne nedenfor giver en meget enkel trin-for-trin guide til at aktivere Javascript til IE eller Firefox, når du bruger Windows XP.

Hvis du bruger Internet Explorer:

 1. Klik på Funktioner i topmenuen
 2. Klik på "Internetindstillinger" udvælgelse
 3. Klik på fanen "Sikkerhed"
 4. Klik på "Brugerdefineret niveau"
 5. Rul ned til "Scripting" og at "Active Scripting" er aktiveret.

Hvis du bruger Firefox:

 1. Klik på Funktioner i topmenuen
 2. Klik på "Options" udvælgelse
 3. Klik på "Indhold" fanen
 4. Vælg "Aktiver JavaScript" feltet

Som du kan se, så din browser (uanset om du bruger Windows XP) til at behandle JavaScript på en webside er en forholdsvis enkel procedure. Der er to almindelige problemer, som Windows XP-brugere har med JavaScript, og dem er beskrevet nedenfor.

Test en hjemmeside på din lokale pc

Problemet: webdesignere ofte oprette websider, som de gemmer på deres lokale harddisk. Nogle designere, der bruger Windows XP fandt, at da de forsøgte at åbne disse lokale HTML-filer, vil browseren foretage en indberetning for "aktivt indhold" og blokere siden fra korrekt lastning. Det sker, når webdesigner indeholder nogle Javascript i de websider, der er gemt på den lokale harddisk. De samme websider, der er gemt på en ekstern webserver ville imidlertid indlæse og køre fint.

Årsagen: Grunden til dette sker er fordi når Microsoft udsendte Windows XP Service Pack 2 (SP2), indstillingen for Javascript standard sikkerhed var, at alle HTML-filer gemt lokalt og køre Javascript præsenteret en sikkerhedsrisiko. Derfor Microsoft deaktiveret Internet Explorer evne til at køre lokale Javascript-filer, samtidig med at evnen til at køre JavaScript, hvis kildefilen ikke er placeret på den lokale maskine. For webdesignere, der forsøger at teste deres hjemmeside lokalt, dette giver mærkelige sikkerhed fejl.

Løsningen: Den måde at fjerne denne sikkerhed fejl er at åbne Internet Explorer og gå gennem følgende trin.

 1. Klik på Funktioner i topmenuen
 2. Klik på "Internetindstillinger" udvælgelse
 3. Klik på fanen "Sikkerhed"
 4. Klik på "Brugerdefineret niveau"
 5. Rul ned til "Scripting" og at "Tillad aktivt indhold at køre på min computer" er aktiveret.

Når du aktiverer denne udvælgelse, kan du bruge Internet Explorer til at teste din lokalt lagrede, JavaScript-aktiveret hjemmeside uden problemer.

Java er ikke JavaScript

En fælles forvirring for mange uerfarne internetbrugere er forskellen mellem Java og Javascript. Nogle hjemmesider indarbejde Java-programmer, indlejret lige ind websiden. For at køre ordentligt, disse ansøgning kræver en "Java Runtime" klient der skal installeres på klient-pc'en. Hvis du ikke har Java Runtime på din pc, vil du modtage en fejlmeddelelse, der angiver at der er et problem med "Java Runtime Environment" eller en relateret meddelelse. Mange brugere mener denne fejl betyder, at JavaScript ikke er aktiveret, men når de kontrollerer de ser, at det er. Hvis du modtager en "Java Runtime", så er du nødt til at downloade klienten programmet. Du ofte ved, at dette er tilfældet, når der er en tom grå boks på websiden, der ikke vise noget. Men når du download Java Runtime Environment og derefter opdatere websiden, vil du opdage, at programmet kører som det skal.

Afsluttende ord

Lige siden Javascript først blev oprettet, det repræsenterede en bekvem måde for webdesignere at skabe meget mere interaktive og interessante hjemmesider. Ulempen er, at sammen med innovation kommer ofte forvirring. Forhåbentlig hvis du oplever problemer og leder efter Javascript Downloads til XP, du nu har en bedre forståelse af, hvordan Javascript rent faktisk virker, og hvordan du kan løse dit spørgsmål.