Javascript Dato Tid og kalender widget

Javascript Dato Tid og kalender widget


En Javascript dato tid og kalender widget kan tilføje visuelle interesse til din hjemmeside, eller give en nyttig service til besøgende.

Javascript Dato Tid og kalender Widget Options

En widget er et lille program, der fungerer inden for en webside. Hvis du ønsker at tilføje en dato, tid eller kalender widget til et websted, er der flere muligheder for at overveje, før du vælger dit valg.

Dato Format

Der er widgets, der vil skrive den fuldstændige dato, med måned, dag og år. Andre bruger tal og bindestreger. Der er endda andre muligheder, såsom om året er vist i sin helhed eller forkortet form. Vil du følge skrivemåde antallet af måneden først og derefter den dato, eller omvendt det? For eksempel, hvis det er 22 feb 2008, kan du finde widgets, der skriver den dato, februar 22, 2008/02/22, 22/02/2008, 02-22-08 og mere.

Tidsformat

Der er mange scripts til at skabe et 12-timers ur. Du kan også bruge en 24-timers ur til at repræsentere militær tid eller at være mere tilgængelig for internationale besøgende på dit websted. Times kan vises i stil med et digitalt display. Der er endda et par koder, der skaber en lille animeret ur med bevægelige hænder.

Andre valg

Du kan også tilbyde flere unikke beskeder eller features til besøgende, herunder:

 • Verdensur vise gange i assorterede tidszoner
 • Tid til en bestemt dato, som jul
 • Hilsner, såsom "God aften", baseret på den tid af dagen hjemmesiden besøges
 • Specialiserede udlæsninger, såsom en stjerne dato widget til Star Trek fans
 • En falsk tæller, der bruger den aktuelle dato til at beregne en realistisk udseende besøgende tæller

Tilgængelig Widgets

 • JavaScript Kit tilbyder et komplet katalog over Javascript dato, tid og kalender widget muligheder. Når du klikker på en børsnoteret widget, vil det tage dig til en side med den nødvendige kode, enten skrevet som tekst, der kan kopieres og indsættes, eller i et overførbart format.
 • JS Made Easy er et andet sted med en lang liste over tilgængelige scripts. Klik på Hent kildekode til at kopiere og indsætte koden. I mange tilfælde vil dette link også give dig et eksempel på den dato, tid eller kalender set-up det skaber. Den Anbefal til en ven link giver dig mulighed for at e-maile din opdagelse til en kollega programmør.

Træffe valg

Hvilken widget du vælger til dit websted er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference. Der er et par punkter at overveje at gøre din beslutning:

 • Tænk grundigt over, hvorfor du ønsker at tilføje en Javascript dato tid og kalender widget. Hvilket formål vil det tjene? Vil det tilføjer funktionalitet til din hjemmeside?
 • Vælg farver, der koordinerer godt med det overordnede design ordningen.
 • Sørg for at dit valg passer udseendet og fornemmelsen af ​​hjemmesiden. For eksempel, hvis tonen i en side er mere formel, vil du højst sandsynligt ønsker at bruge en grundlæggende datostempel, skrevet i en standard sort skrift. Men hvis du opretter en sjov sted for børn, kan du ønsker en farverig regnbue kalender eller ur.
 • Placeringen af ​​din widget skal være godt integreret med det overordnede layout af siden. Dit ur eller kalender skal passe problemfrit med alt andet indhold og ikke tegne unødig opmærksom på sig selv.
 • De fleste af disse web-værktøjer er små nok, at de ikke vil hindre download-tider eller aflede opmærksomheden fra din overordnede design. Dog teste dit websted for at sikre, at det nye ur eller kalender ikke forårsager en glitch eller bremse hele webstedet.